www.zexstar.com - magazin/site cu LED-uri
Pagini: 1, 2

vicFX

Nu am avut ce face si mi-am cumparat o gramada de LED-uri sa imi iluminez….casa . Probelma este ca sunt mult mai puternice decat m-am asteptat asa ca am ramas cu o gramada in plus . Prin urmare am o multime de LED-uri de 5mm Super Luminoase , albe , albastre si cateva verzi . Sunt nu doar foarte puternice ci au si un spot excelent (chiar perfect) .

Le puteti folosi oriunde va vine in minte chiar si pentru case modding and stuff biggrin.gif .

Eu le-am cumparat de la : http://www.zexstar.com/index.php?cat=11 dar le dau mai ieftin ca vreau sa scap de ele . Firma asta de unde le-am luat este cea mai tare in LED-uri dar nu conteaza …eu doar vand :
LED 5mm Albastru 6000 mcd , Alb 10.000 mcd si Verde 8000 mcd la 13.000 bucata dar sa luati macar 10 din fiecare tip . Am dat si luminozitatea in mcd ca sa stiti ce anume vand din oferta lor . Hai ajutati-ma sa scap de ele…

vicFX
Nu am nici o legatura directa cu cei de la www.zexstar.com . Doar am cumparat o gramada (chiar mult mai multe decat am nevoie) de LED-uri de la ei si sunt super incantat.

Sunt cei mai buni in materie de LED-uri din RO . Preturi bune , calitate super . Daca va intereseaza la ce pot fi folosite sau ce sunt exact LED-urile astea ei au si o sectiune speciala pentru asta .

moartea
toata casa aia e luminata cu leduri ?! wow
locosaint
Ma rog, vorbesti de led-uri de parca ai vorbi de cine stie ce masinarie sofisticata. LED-uri de calitate auzi: e LED si atat!

p.s. www.scobitoarea.ro - nu am nici o legatura cu site-ul dar am cumparat o gramda de scobitori de la ei. Sunt cei mai buni in materie de scobitori din RO. Daca va intereseaza la ce sunt folosite si ce sunt exact scobitorii astia au si o sectiune speciala pentru asta.
vicFX
QUOTE(locosaint @ Dec 14 2004, 00:11)
Ma rog, vorbesti de led-uri de parca ai vorbi de cine stie ce masinarie sofisticata. LED-uri de calitate auzi: e LED si atat!

p.s. www.scobitoarea.ro - nu am nici o legatura cu site-ul dar am cumparat o gramda de scobitori de la ei. Sunt cei mai buni in materie de scobitori din RO. Daca va intereseaza la ce sunt folosite si ce sunt exact scobitorii astia au si o sectiune speciala pentru asta.
*

Vorbesti sa te afli in treaba . Pentru habarnisti diferenta de calitate se vede mai ales la spot si la luminozitate . Daca LED-ul da din el doar un cerculet rahitic si ceva in centru e varza , daca da un cerc plin de culoare si uniform e de calitate .

Iti si arata pe site : http://www.zexstar.com/Journey%20of%20Light/MCD3.php . Eu m-am si tapit de am dat pe patru bucati din LED-ul din poza 2 vreo 200.000 de lei! cursing.gif
White
Scrie si tu leduri .. la search .. si zi-mi daca e bine...
Pe un site de leduri .. sa nu gasesti leduri la search !!!

DEX
LED, leduri, s.n. (Electron.) Dioda (electro)luminescenta.
vicFX
QUOTE(White @ Dec 14 2004, 14:46)
Scrie si tu leduri .. la search .. si zi-mi daca e bine...
Pe un site de leduri .. sa nu gasesti leduri la search !!!

DEX
LED, leduri, s.n. (Electron.) Dioda (electro)luminescenta.
*

Lol . Daca incercai LED sigur ai fi gasit : D

vicFX
QUOTE(moartea @ Dec 14 2004, 00:06)
toata casa aia e luminata cu leduri ?! wow
*

Recunosc ...am fost putin maniac naughty.gif
danic
E cel mai tare site de "led-uri" pe care l-am vazut vreodata! Cel mai convingator!
Si acum, revenind cu picioarele pe pamant: care e morala acestui topic?

Numai bine!

PS: Pluralul e "leduri".
vicFX

Sectiunea se numeste : Promo Site-uri . Ce morala vrei ? Am prezentat si eu un site care mi-a placut .

Despre LEDuri .... nu siteul meu ....nu e treaba mea ....
locosaint
Si scobitorii sunt de diferite tip-uri: ascutite pe ambele parti, numai pe o parte, late, subtiri, rezistente, lemn plastic s.a.m.d.
vicFX
QUOTE(locosaint @ Dec 15 2004, 19:49)
Si scobitorii sunt de diferite tip-uri: ascutite pe ambele parti, numai pe o parte, late, subtiri, rezistente, lemn plastic s.a.m.d.
*

Si mai exista si scobitori inteligente care te scobesc singure , scobitori de argint pentru cei bogati si chiar unele multifunctionale care stiu pana si sa spele vase . Si sa nu uit ... porcii zboara nono.gif

Stii ce ? Iti dau un milion de lei daca esti instare sa iti argumentezi urmatoarea afirmatie : " LED-uri de calitate auzi: e LED si atat! " .

Poti sa incepi de la urmatoarele siteuri :

www.lumileds.com

http://www.nichia.co.jp/product/index.html

Asteeeept tongue.gif
adynis
mama.. sunteti culmea... Daka intamplator va trebuiau in acest moment leduri, îi ziceati mersi, altfel stati sa despicati .. scobitoarea in 4 ...
Intamplator am luat si eu leduri de acolo, si tin sa spun ca ledurile mi s-au parut mai speciale decat cele obijnuite, am cumparat si o sa mai cumpar de acolo pentru ca am fost multumit ... Mai au si cateva chestii interesante in domeniu; Omu a incervat sa fie de folos zicand acest site pe forum, si uitati-va si voi ce-a iesit ...
nono.gif
White
QUOTE(danic @ Dec 14 2004, 21:19)
E cel mai tare site de "led-uri" pe care l-am vazut vreodata! Cel mai convingator!
Si acum, revenind cu picioarele pe pamant: care e morala acestui topic?

Numai bine!

PS: Pluralul e "leduri".
*

Asta am zis si eu mai sus!
vicFX
Ce descoperire death.gif
vicFX
Nu sunt normal biggrin.gif . Am mai cumparat niste leduri pentru ca au super promotie :

5 LEDuri Verzi 3mm 3000 mcd (valoare 55.000 lei) pentru cumparaturi intre 500.000 si 749.999 lei .

5 LEDuri Albe 5mm 6000 mcd (valoare 70.000 lei) pentru cumparaturi intre 750.000 si 999.999 lei .

10 LEDuri Albe 5mm 8000 mcd (valoare 200.000 lei) pentru cumparaturi intre 1.000.000 si 1.249.999 lei .

10 LEDuri Albastre SMD 1206 120 mcd (valoare 220.000 lei) pentru cumparaturi peste 1.250.000 lei).

www.zexstar.com
add
inceteaza cu reclama ca nu ne intereseaza ledurile... LOL
vicFX
QUOTE(add @ Jan 8 2005, 14:19)
inceteaza cu reclama ca nu ne intereseaza ledurile... LOL
*

Nu te intereseaza pe tine death.gif
vicFX
Cum nu pot sa editez postul ( nu vad butonul puke.gif ) postez din nou :

Poate asta intereseaza :
add
pot de exemplu sa-mi iau veioza ... DOOOH!

dupa cum vezi, (daca nu vezi mai citeste o data posturile) esti SINGURUL interesat de ledurile alea si de reclama de rahat pe care o faci saitului aluia!
vicFX
QUOTE(add @ Jan 9 2005, 17:29)

dupa cum vezi, (daca nu vezi mai citeste o data posturile) esti SINGURUL interesat de ledurile alea si de reclama de rahat pe care o faci saitului aluia!
*

Daca vrei sa stii am vandut o mare parte din LEDurile pe care le aveam . Majoritatea oamenilor ma contacteaza pe mail (sau PM ) cumpara si atat . Nu posteaza nicaieri .

Tu nu ai habar pe cati useri intereseaza sau cati cumpara asa ca dute cu cearta in alta parte - mister "bagator in seama" !

ps: rog moderatorii sa stearga acest mic scandal , daca se poate .
dumitress
QUOTE(add @ Jan 9 2005, 17:29)

*

1. am cumparat leduri de la zextar si e ok; costa cu pana la 30% mai putin decat in alta parte.
2. e o sectiune in care poti sa vinzi sau sa cumperi, inclusiv reclama, asa ca nu vad care-i problema (daca nu ai ce vinde sau cumpara, mai bine iti pastrezi opinia cu privire la un lucru, daca nu este sprijinita de un fundament solid).
3. site-ul este bine facut, cu exceptia faptului ca nu prea suna in romana, iar unele prezentari de acolo suna usor copilaresti, dar datele tehnice sun ok.
4. leduri se pot pune la telefon mobil, calculator, masina mica, la instalatia electrica (intrerupatoare, prize), la camerele video de supraveghere, etc.
5. in concluzie este bine pt. cineva interesat de componente elctronice specializate, accesibile ca pret.
AIWAMAN
QUOTE(vicFX)
Nu am avut ce face si mi-am cumparat o gramada de LED-uri sa imi iluminez….casa . Probelma este ca sunt mult mai puternice decat m-am asteptat asa ca am ramas cu o gramada in plus. ................Eu le-am cumparat de la :  http://www.zexstar.com/index.php?cat=11  dar le dau mai ieftin ca vreau sa scap de ele . Firma asta  de unde le-am luat este  cea mai tare  in LED-uri  dar nu conteaza ….......... Hai ajutati-ma sa scap de ele… Contact : PM , tel 0723.576.561 ori vic6666@yahoo.com

Nu am nici o legatura directa cu cei de la www.zexstar.com . Doar am cumparat o gramada (chiar mult mai multe decat am nevoie) de LED-uri de la ei si sunt super incantat.

Vorbesti sa te afli in treaba . Pentru habarnisti diferenta de calitate se vede mai ales la spot si la luminozitate . Daca LED-ul da din el doar un cerculet rahitic si ceva in centru e varza , daca da un cerc plin de culoare si uniform e de calitate .

Am prezentat si eu un site care mi-a placut .

Si mai exista si scobitori ........... Si sa nu uit ... porcii zboara  ....Stii ce ? Iti dau un milion de lei daca

Nu sunt normal  . Am mai cumparat niste leduri pentru ca au super promotie
5 LEDuri Verzi 3mm 3000 mcd (valoare 55.000 lei) pentru cumparaturi intre 500.000 si 749.999 lei .

Daca vrei sa stii am vandut o mare parte din LEDurile pe care le aveam . Majoritatea oamenilor ma contacteaza pe mail (sau PM ) cumpara si atat . Nu posteaza nicaieri . Tu nu ai habar pe cati useri intereseaza sau cati cumpara asa ca dute cu cearta in alta parte - mister "bagator in seama"

Am facut un scurt rezumat asupra unor chestii foarte interesante Rog a se memora cat de cat afirmatiile de mai sus si in momentul in care cat de cat se retine tonul si felul de a discuta cititi mai jos

QUOTE(victorFx)
Zexstar - Magazin virtual LED-uri si aplicatii cu LED-uri . Prima firma specializata in distributia de diode LED din Romania . .........

Ne intalnim in centru . Cand te hotarasti imi spui ............. noi suntem cei mai buni in LED-uri

Evident ca exista .............. Noi nu oferim asa ceva doar daca....

.... da-mi un mail la mail@zexstar.com sa iti vb cum ne vedem . Incepand de azi avem promotii grase 

Interesanta potrivire de nume w00t.gif nu e asa? Ok si cum curiozitatea e mare hai sa vedem ce si cum e cu atita RECLAMA moka si uite ce gasim:
Zexstar Srl :  Sediu : Strada xxxxxxx  Nr.xx ,  Bucuresti .  Tel : 072xxxxx (Luni-Vineri 12.00-20.00) Adresa virtuala : mail@zexstar.com

Din nou o potrivire interesanta de nume w00t.gif

Am vazut ca de fapt e o CAMPANIE MEDIATICA sau PUBLICITARA de PROMOVARE a unor produse de catre o firma de distributie facuta cu multa ardoare de numitul vicFX sau victorFX (apropo nu il cautati aici ca e de pe alt forum ,ce se poate gasi usor daca se da cu un serch pe google coolspeak.gif ) Si cum adevarul umbla cu capul spart sa ne uitam si cu cate precizie vicFX cere:
ps: rog moderatorii sa stearga acest mic scandal , daca se poate .

Asa ca i-am ascultat ruga si am venit sa vad despre ce scandal este vorba ca vorba aia: "Suntem aici pentru dumneavoastra si pentru a deveni cei mai buni pe segmentul nostru de piata este mai intai nevoie sa stim unde am gresit . Pareri , sugestii , observatii si chiar reclamatii ..... oricat de mici , sunt primite cu recunostinta . Fiecare va avea atentia directa a conducerii . Va rugam...ne pasa cu adevarat !"
Asa ca ce nu-mi place in aceasta economie de piatza este chiar acest gen de reclame la "botul calului" cum se spune. Oare cind vor invatza comerciantii nostri ca orice mana de ajutor in domeniul publicitar se plateste? Sau in cazul de fatza cuvintele "Va multumim pentru ca ne ajutati sa devenim cei mai buni. " nu se mai vad dupa atita minciuna Domnule Director general Victor F. ?
AIWAMAN
Cu ocazia asta am descoperit ca de fapt userul in cauza mai are un nume si sintem "amici" vechi smile.gif asta da surpriza --> http://www.computergames.ro/forum/showthre...13#post34697713
add
nu e prea clar regulamentul in ce priveste sectiunea aia: "oferte de servicii" sau cam asa ceva... putea de exemplu tipul de mai sus si sa zicz: "salut, sunt www.ledurimarfa.com si asta e oferta mea: bla bla bla..." ???
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.