Am castigat maratonul la Beijing!

xdaniel

A condus de la jumatatea cursei si nu a cedat pana la sfarsit! thumbup.gif
(Si e blonda cu ochi albastri, ca mine! w00t.gif )
FELICITARI, CONSTANTINA!
http://en.wikipedia.org/wiki/Constantina_Tomescu
Constantina Tomescu, née Diță (born 23 January 1970 in Turburea, Gorj County), is a Romanian long-distance runner who specializes mainly in the half marathon and marathon. She won the women's marathon at the 2008 Summer Olympics, making her the oldest Olympic marathon winner in history. w00t.gif
-----
Singurul meu regret e ca a alergat turul de onoare doar cu steagul Romaniei. Va dati seama ce senzatie ar fi fost daca ar fi alergat si cu steagul Romaniei si cu cel al Uniunii Europene? Ce lovitura de imagine am fi dat?
Oricum, o medalie extraordinara, eu cred ca cea mai frumoasa care poate fi castigata la o Olimpiada.
-----
Innebunisem in fotoliu pe ultimii doi kilometri, nu mai stiam de mine. Nu am crezut nici o clipa pana la kilometrul 40 ca va reusi sa reziste pana la sfarsit. Dar de acolo, n-am mai stat decat in varful fotoliului, cu mainile-n cap. Nu tin minte vreun meci de fotbal la care am stat asa. Poate la inot la Camelia Potec. crybaby.gif
KING_99
Bravo Constatina!!!

Nesimtiti aia din presa Romaneasca trebuiau sa anunte in urmatoarea secunda aceasta mare performanta dar pe toate site=urile pe care am intrat altceva decat imputitii aia de fotablisti nu vezi.... Tara aia inca mai are valori dar continua sa le ignore....

xdaniel
QUOTE (KING_99 @ Aug 17 2008, 05:14) *
Nesimtiti aia din presa Romaneasca trebuiau sa anunte in urmatoarea secunda aceasta mare performanta dar pe toate site=urile pe care am intrat altceva decat imputitii aia de fotablisti nu vezi.... Tara aia inca mai are valori dar continua sa le ignore....

100% de acord. Imputitii dorm!
KING_99
Imputitii au reporteri trimisi in China dar probabil sunt la o vodca...
galeo
culmea e ca luam medalii de unde nu ne asteptam,va dati seama cat au muncit acesti sportivi anonimi sa ajunga la aceste performante,desi nu vor ajunge niciodata sa castige cat banel de la steaua de exemplu
CaTalyN92
banel e cu totu' altceva laugh.gif ... Asta are un noroc chior!

Bravo pentru medalia de aur tongue.gif
Mosotti
cu siguranta s-a gresit aria

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.