Metode de copiat
Pagini: 1, 2

kastor

avea 5 ani topicul, omule!
mad88
QUOTE (tEo @ May 22 2002, 03:11) *
omule, incearca pe un laser cu arial, marime 4! o sa vezi atunci diferenta de calitate si calitate!

o alta metoda intersanta am vazut in facultate: pe o coala A4, se scrie subiectul cu un pix fara pasta. tot ce ai de facut la examen e sa pui foaia aia alba (ciorna cica) oarecum in lumina

asa am copiat eu azi la romana smile.gif) daca era in stare imprimanta sa traga cu fontu de 3 era si mai bine dar m-am limitat la 4 smile.gif)) si sa adaug un upgrade la aceasta metoda ia-ti un pix de plastic transparent si mai gros si baga copiutza in el.. atunci chiar nu mai ai nici un stres smile.gif).... sau mai sunt acele pixuri cu calendar, iese o foaie din el fiind pe baza de arc.. dandu-i drumul aceasta se ruleaza singura si intr-un timp foarte scurt wink.gif)

Fishhh
Eu tot timpu cand am incercat sa copiez , facand copiute , am retinut ce scriam acolo si nu am mai avut nevoie de ele biggrin.gif
tyrael
Eu intotdeauna faceam fituica A4 si-mi scriam numele si data pe ea dupa care o tineam pe banca la vedere,astfel incat sa para o ciorna nevinovata.In eventualitatea in care profa intuia ceva,ii dadeam senin fituica sustinand clar si tare ca nesimtitul ca-i lucrarea respectiva.Am avut parte numai de succesuri peacefingers.gif
ReVaNgEr
QUOTE (m3th0dman @ Jun 27 2008, 19:05) *

Tu copiezi?
Mama mia, si eu care credeam ca sti 5 la suta din orice. Vast.
Copiezi si la fizica?
choppermaster
copiez de la ala mai destept.... laugh.gif

FantazioD
Daca tot s-a inviat topicul postez si eu o metoda care o folosesc uneori eu cu un coleg si merge . Trimitem note de pe un telefon pe altul prin bluetooth cu mesajul , si gata . Merge repede (relativ biggrin.gif) , nu exista risc foarte mare sa te prinda daca te misti rapid , nu costa nimic .
Valy1
da' la bac ati copiat ?
Kakashi-Hatake

Eu imi mai scriam pe banca si puneam foaia sau mana.
Sau mai era una, dar asta nu e chiar asa misto. Suprapui putin bancile si bagi acolo copiuta. Si cand vrei sa te uiti o misti putin.
La mine in clasa mai faceau poze sau isi scriau in schite pe telefon si copiau.
Katta92
well,cel mai des folosesc:

Poze facute pe telefon si dau zoom,cand vine profu,zic ca m-am uitat la ceas sau ca am primit un sms biggrin.gif

Fituici,de obicei le fac cu mana,pot sa scriu cu mana foarte mic si clar,o pagina de caiet normal o scriu pe o fituica de 4cm(pe fata si pe spate) ,le pun in penar si naughty.gif

Acum depinde si de prof.,am o profa de franceza,e ca o camera de supraveghere biggrin.gif si verifica tot ce prinde,pana si buzunarele noastre dry.gif
sequential_one
QUOTE (Katta92 @ Mar 15 2009, 14:06) *
well,cel mai des folosesc:

Poze facute pe telefon si dau zoom,cand vine profu,zic ca m-am uitat la ceas sau ca am primit un sms biggrin.gif

Fituici,de obicei le fac cu mana,pot sa scriu cu mana foarte mic si clar,o pagina de caiet normal o scriu pe o fituica de 4cm(pe fata si pe spate) ,le pun in penar si naughty.gif

Acum depinde si de prof.,am o profa de franceza,e ca o camera de supraveghere biggrin.gif si verifica tot ce prinde,pana si buzunarele noastre dry.gif

ha ? huh.gif
Electryc
QUOTE (Katta92 @ Mar 15 2009, 14:06) *

Asta chiar nu mi se pare normal . Si daca nu vreti sa fiti perchezitionati asa , ce va zice?
Jackz0rN
Dintre toate metodele voastre nici una nu mi se pare mai buna ca ale mele sau poate doar una cea cu hands free
Metodele mele sunt urmatoarele :
1.Iau un pix cu pasta invizibila scriu pe foaia de lucrare tot ce trebuie si in spatele pixului e un led cu UV cu care luminez si se vede scrisul
2.Scanez eticheta de o sticla de coca cola o editez si in loc de ingrediente si alea scriu definiitile sau ce imi trebe dupa care scot pe o foaie a4 la imprimanta , o decupez si o inlocuiesc cu cealalta smile.gif
Altaris
QUOTE (Jackz0rN @ Mar 21 2009, 22:09) *
Dintre toate metodele voastre nici una nu mi se pare mai buna ca ale mele sau poate doar una cea cu hands free
Metodele mele sunt urmatoarele :
1.Iau un pix cu pasta invizibila scriu pe foaia de lucrare tot ce trebuie si in spatele pixului e un led cu UV cu care luminez si se vede scrisul
2.Scanez eticheta de o sticla de coca cola o editez si in loc de ingrediente si alea scriu definiitile sau ce imi trebe dupa care scot pe o foaie a4 la imprimanta , o decupez si o inlocuiesc cu cealalta smile.gif

Unde se gasesc pixurile alea cu UV?

Intr-alta ordine de idei am reusit sa copii folosind trei metode.
1. O fituica pusa in maneca, prinsa de nastura si "incolacita" si in care ma pot uita lejer stand cu capul rezemat de mana.
2. Informatii scrise in batiste si pe care le folosesc ca sa-mi suflu nasu' (mai ales ca umbla virozele prin liceu).
3. Un caiet pus in afara clasei si pe care il pot consulta lin voie, cand mai cer voie la toaleta.
Crysty Gye
Metode pentru Spiru Haret (grile pe calculator):

1. Stick usb.Dala micro, care e super mic..

Este doar partea care intra in usb.Pune-ti grila cu rezolvarile, in notepad, salvati pe stick.Cand ajungeti la examen, dati click pe boxa de volum, dati mute la volum (cand bagi stick face un sunet ciudat si daca nu opresti ai sansa sa atragi atentie), setezi bara de start sa apara doar cand duci mouse jos (setarea auto-hide), si bagi usb cu tupeu.Niciodata sa nu fi panicat sau chesti de gen.Dupa ce bagi stick, astepti sa instaleze driverul si sa apara folderul din stick cu grilele.FOARTE IMPORTANT! deschizi grila/grilele, le dai minimize, si scoti usb! Daca ai scos usb, dar fisierele text cu grile sunt deschise, nu se vor inchide. smile.gif Tot ce ramane de facut, e copy/paste din examen in notepad.Copiezi toata intrebarea si o cauti in notepad cu ctrl+f.Iei nota 10 in 2 minute.
Acum in Bucuresti la salile unde dau eu, a fost prins un pampalau cred, si au dat disable la usb-urile frontale ale unitatilor.Voi incerca sa rezolv si problema asta.Poate la voi nu e asa.
P.S.: sala de examen are 1 camera.Nu va faceti griji ptr ea.Doar sa nu fie profu langa voi cand bagati stick.Daca esti prins vreodata (nu stiu cum ai putea fi, dar in fine ..) ii spui la prof ca vroiai sa iti salvezi rezultatul examenului pe stick, ca sa nu ai probleme pe viitor cu facultatea.DA e legal sa faci lucru asta.

2. Scrii cu pixu pe picior copiuta.Necesita pantaloni 3 sferturi.Ai spre exemplu un examen cu alegeri multiple si adevarate/false.Prima data iei grila cu adevarate/false.Vezi care sunt alea mai putine: ori adevaratele ori falsele.Pe alea mai putine le iei de o parte.Le ordonezi alfabetic dupa prima litera din intrebare.Dupa aceea e simplu.
Uite un exemplu.sa zicem ca ai intrebarea asta: "Utilizatorii forumului softpedia sunt inteligenti?" raspunsul sa zicem ca este adevarat.Iar fitzuica ta este cu intrebarile adevarate.Mai intai verifici daca la intrebarile false, mai incepe vreo intrebare cu litera U! Daca nu incepe, copiuta ta este doar litera U.Daca intrebarea la examen cu adevarat/fals incepe cu U, e clar adevarat!.Daca mai e alta intrebare care incepe cu "Utilizatorii", fituica ta devine UFS=utilizatorii forumului softpedia.Prima litera din primele 3 cuvinte.
Fituica ta va arata de genul: A;BUS;C;ERS;etc.
La cele cu Multiple choise, pui de ex: BUS-3 biggrin.gif
Tot ce trebuie sa faci, e sa iti ridici pantaloni 3 sferturi/fusta/etc putin la examen.Nu te prinde nimeni daca esti putin atent, iar camera video din sala nu are cum sa vada picioru la elev.Deci camera e degeaba.
Singura parte proasta este, ca dush dupa examen v-a dura ceva mai mult biggrin.gif

3. Metoda ftp. Ati vazut cum unii pe forumurile facultatii , aduc rezultatele de la examene? Cu tot cu poze de parca au facut print screen la examen? Din cauza ca ei la final, intra pe yahoo email si trimit prin email examenul acasa.
Deci ai conexiune la internet. Tot ce trebuie sa faci e sa iti pui grilele, in fisier text (notepad), sa le salvezi pe un ftp (site online.poti lua un site cu gazduire free), iar in sala de examen, sa intri pe site tau (ex: www.softpedia.com/mate.txt) Si grila se va deschide direct. Mai departe folositi metoda ca la stick (copy/paste)

4. Metoda cu sticla. Aveti aicea tutorial cum sa o folositi (n-am folosit si nici nu o sa folosesc, dar poate va ajuta)
http://www.stube.ro/lnCVqbrw3Yx/Metoda_de_...la_examene.html
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.