eroare getBytesTotal()

polaris

Salut,
Am o eroare la getBytesTotal() cand vreau sa preiau dinamic cantece dintr-un fisier xml. Totul merge perfect, chiar si getBytesLoaded(). Scriptul merge bine daca nu creez dinamic butoanele cu titlurile cantecelor prin intermediu xml. Daca le pun local, in fla, getBytesTotal() functioneaza. Daca vreau sa le generez dinamic, preluand dintr-un fisier(presupunand ca nu stiu numarul lor dinainte sau cand doresc sa uploadez alte cantece si sa nu modific fla-ul) functia nu mai "functioneaza"! Imi da o eroare si local(ctrl+enter) si in browser local/net, in care imi zice ca scriptul obliga programul sa ruleze incet etc. Problema este de la getBytesTotal(), pe care, pana la urma am identificat-o ca fiind buba. Daca o scot, merge struna scriptul, dar nu mai am preloader... Nu inteleg de ce getBytesLoded() merge, cand are mai mult de calculat, si imi afiseaza corect, kB unul dupa altul, din cate imi dau seama, dar getBytesTotal(), care in mod normal are mai putin de lucru, o ia razna!!!!!!!
ralcr
cu loadVars?

vezi ca de obicei nu se fac preloadere pt asa ceva, nu prea ai cum sa obtii o dimensiune a xml-ului incat sa aibe nevoie

polaris
cred ca m-am exprimat gresit.
preloaderul il vreau pt cantec si nu pt fisierul ala xml. adica incarc intr-un mc cu

muzica=new Sound(movieclip);
muzica.loadSound("nume_cantec.mp3",true);

muzica.getBytesTotal() merge asa
dar pt:

for (i=0;i<total;i++){
_root.mclip["mc" + i].id = i;
_root.mclip["mc" + i].onRelease=function(){
mymusic = new Sound(mymusicmc);
mymusic.loadSound(sursa[this.id],true);

........}}

mymusic.getBytesLoaded() functioneaza
mymusic.getBytesTotal() NU functioneaza!

sursa e declarata inainte si merge: sursa[i] = xmlNode.childNodes[i].childNodes[0].firstChild.nodeValue;
mclip e pe scena, iar mc+i sunt declarate dinamic in functie de lungimea fisierului xml, cate cantece are
totul functioneaza , mai putin getBytesTotal, care are mai putin de calculat decat getBytesLoaded. in plus, am observat ca nici functia mymusic.duration nu mai functioneaza, cand dau sa calculeze mymusic.getBytesTotal()
polaris
scuze, dorm pe mine....
declarasem 2 variabile cu acelasi nume, mi-a luat 1 zi sa-mi dau seama...
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.