dual
7th August 2008, 18:43
Interesul poartă fesul, pentru deputatul Dumitru Dragomir. De teamă că Partidul România Mare nu va mai intra în Parlament la viitoarele alegeri, "Mitică de la Ligă" și-a transmis prin fax demisia din PRM și a anunțat că se va înscrie în Partidul Democrat-Liberal, cu care are vechi relații. "Am făcut multe lucruri în Parlament și mai am multe de făcut și, de aceea, vreau să rămân în Parlament", a declarat Dumitru Dragomir pentru Agerpres.
Acesta a menționat că întotdeauna l-a apreciat pe președintele Traian Băsescu, care "este un politician care îmi place foarte mult". Afinitatea lui Dragomir pentru democrat-liberali nu se oprește însă aici. Deputatul a precizat că îi apreciază și pe liderii PD-L Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Liviu Negoiță.
Dumitru Dragomir, care este și președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intrat de două ori în Parlament pe listele PRM.
sursa
Deci asta vrea omu asta: "Vreau sa raman in Parlament"
Nici de ma pica cineva cu ceara nu voi merge sa mai votez PD-L
romaximusro
7th August 2008, 18:44
naspa. oricum traiasca politicienii romani. Si parlamentul roman.
dual
7th August 2008, 18:59
Acum vreo doua minute la realitatea graia unu ca pentru PD-L, Mitica, e o afacere buna.
E o afacere de cacat..... Pai de ce se mai duce omu la vot ? sa voteze constient cu un pomanagiu declarat, un profitor, un ..... ma dar chiar asa sunt toti din PD-L ?!!!!
E tragic domle, chiar imi pusesem sperantele in ei.
PS: sper ca PeReMeul sa nu mai intre in parlament, la fel ii doresc si UDeMeReUlui.
SIG
7th August 2008, 19:31
E tipic ptr. un militian comunist.
Sper ca nu ma inseala memoria,Dragomir asta parca a fost militian pe vremuri nu?
alalaltu
7th August 2008, 19:49
Cumva il inteleg chiar. PRM e cam in stadiul de autodizolvare. Orice om normal ar parasi partidul ala. Ramane Vadim cu Zavoreanca.
olteanul
7th August 2008, 20:05
Dar și să spună că a plecat de la PRM pentru că risca să nu mai fie parlamentar...
mi se pare definitoriu pentru cei care aleg PD minus L!
La Mitică nu se pune problema de doctrină politică, de vreun crez, idei în care să creadă și pe care să le promoveze.
El e adesea un circar prin replicile pe care le dă la cameră în fața televiziunilor.
Îi doresc să candideze într-o zonă care nu are tangență cu fotbalul.
Și de fapt, chiar nu-mi doresc fotbal în politică.
Cred că dacă Mitică ar fi optat pentru liberali m-aș fi speriat și m-aș fi gândit dacă PNL-ul chiar ar fi avut nevoie de un asemenea om.
Bine că nu s-a dus la ei.
Dihorul Razboinic
7th August 2008, 21:22
QUOTE (dual @ Aug 7 2008, 19:43)

Interesul poartă fesul, pentru deputatul Dumitru Dragomir. De teamă că Partidul România Mare nu va mai intra în Parlament la viitoarele alegeri, "Mitică de la Ligă" și-a transmis prin fax demisia din PRM și a anunțat că se va înscrie în Partidul Democrat-Liberal, cu care are vechi relații. "Am făcut multe lucruri în Parlament și mai am multe de făcut și, de aceea, vreau să rămân în Parlament", a declarat Dumitru Dragomir pentru Agerpres.
Acesta a menționat că întotdeauna l-a apreciat pe președintele Traian Băsescu, care "este un politician care îmi place foarte mult". Afinitatea lui Dragomir pentru democrat-liberali nu se oprește însă aici. Deputatul a precizat că îi apreciază și pe liderii PD-L Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Liviu Negoiță.
Dumitru Dragomir, care este și președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intrat de două ori în Parlament pe listele PRM.sursaDeci asta vrea omu asta: "Vreau sa raman in Parlament"
Nici de ma pica cineva cu ceara nu voi merge sa mai votez PD-L

Da' ideologia, ideologia PD-Lului ii place???
mihaibo
7th August 2008, 21:58
Cine se aseamana se aduna!
In mitica vad un mic basescu dar care nu a avut inca bulanul mitocanului!
Mafiotu asta va intra in parlament garantat! Dezgustator!
P.s. Pd-l are cu un puscariabil mai mult mare scofala....
dangeor
7th August 2008, 22:00
QUOTE (Dihorul Razboinic @ Aug 7 2008, 22:22)

Are Mitica habar de ideologie?
Delano
7th August 2008, 22:01
QUOTE (dangeor @ Aug 7 2008, 23:00)

Are Mitica habar de ideologie?
Din cauza asta s-a dus la PDL?
gtk
7th August 2008, 22:02
asta oricum n-are culoare politica, chiar ma miram ca face parte din prm... unde e ciolanul, acolo se baga...
xdaniel
8th August 2008, 03:29
Mie nu mi se pare nimic deosebit in stirea asta. Un fost comunist a trecut la un partid fesenisto-ex-comunist.
bodo 70
8th August 2008, 07:48
Si astfel Corleone se va alatura fostilor colegi de la PRM care au trecut la PD-L.
William Gabriel BRÎNZĂ
legislatura 2004-prezent
Deputat PD-L
Partidul România Mare - până în iun. 2005
Partidul Democrat – Liberal - din feb. 2006
Bogdan CANTARAGIU
legislatura 2004-prezent
Deputat PD-L
Independent - din iun. 2005 până în feb. 2006
Partidul Democrat - Liberal - din feb. 2006
Petru CĂLIAN
legislatura 2004-prezent
Deputat PD-L
Partidul România Mare - până în feb. 2006
Partidul Conservator - din feb. 2006 până în oct. 2007
Partidul Democrat - Liberal - din oct. 2007
Alexandru CIOCÂLTEU
legislatura 2004-prezent
Deputat PD-L
Liviu CODÎRLĂ
legislatura 2004-prezent
Deputat PD-L
Partidul România Mare - până în sep. 2007
Independent - din sep. 2007 până în feb. 2008
Partidul Democrat - Liberal - din feb. 2008
Daniel IONESCU
legislatura 2004-prezent
Deputat PD-L
Partidul Social Democrat - din iunie 2005 pana in iunie 2007
Partidul Democrat - Liberal - din iun. 2007
Dănuț LIGA
legislatura 2004-prezent
Deputat PD-L
Partidul România Mare - până în mai 2005
Dumitru PUZDREA
legislatura 2004-prezent
Deputat PD-L
Partidul Democrat - Liberal - din mar. 2006
Ion STOICA
legislatura 2004-prezent
Deputat PD-L
Partidul România Mare - până în ian. 2005
Independent - din ian. 2005 până în feb. 2008
Partidul Democrat - Liberal - din feb. 2008
Pe cand si Vadim Tudor?
romaximusro
8th August 2008, 07:53
eh lasa ca oricum restul partidului (cu bolcas, zavoranca, aia 2 rapsozi, aia ce face pe ea in parlament) vor ajunge in psd-pc
bodo 70
8th August 2008, 07:59
QUOTE (romaximusro @ Aug 8 2008, 08:53)

eh lasa ca oricum restul partidului (cu bolcas, zavoranca, aia 2 rapsozi, aia ce face pe ea in parlament) vor ajunge in psd-pc

Ceea ce spui tu e o presupunere personala pe cand ceea ce am prezentat eu este realitatea Maxi.
Si pe threadul despre Oprescu faci supozitii dupa care il judeci pe doctor pe baza lor. Parca esti Tribunalul Poporului din anii epurarilor staliniste.
Sfatul meu: ia o pauza, bea o cafea, respira adanc, numara pana la 10 si pe urma inchide calculatorul.
romaximusro
8th August 2008, 08:03
QUOTE (bodo 70 @ Aug 8 2008, 08:59)

Ceea ce spui tu e o presupunere personala pe cand ceea ce am prezentat eu
este realitatea Maxi.
Si pe threadul despre Oprescu faci aceleasi supozitii dupa care il judeci pe doctor pe baza lor. Parca esti Tribunalul Poporului din anii epurarilor staliniste.
Sfatul meu: ia o pauza, bea o cafea, respira adanc, numara pana la 10 si in pe urma inchide calculatorul.

pai prostanacul vrea ca prm-ul sa fuzioneze cu pc-ul, pc-ul doreste ca prm-ul sa fuzioneze cu ei, ia zi , de ce ar vrea 2 partide excelente (
) ca pc si psd sa fuzioneze cu un partid ca prm-ul
bodo 70
8th August 2008, 08:07
QUOTE (romaximusro @ Aug 8 2008, 09:03)

pai prostanacul vrea ca prm-ul sa fuzioneze cu pc-ul, pc-ul doreste ca prm-ul sa fuzioneze cu ei, ia zi , de ce ar vrea 2 partide excelente (

La cat de inteligent e nu crezi ca ai multe pretentii? Fiecare pasare pe limba ei piere (valabil si pentru matroz & Co)
romaximusro
8th August 2008, 08:09
brigazile_martirilor
8th August 2008, 08:14
QUOTE (romaximusro @ Aug 8 2008, 09:03)

pai prostanacul vrea ca prm-ul sa fuzioneze cu pc-ul,
pc-ul doreste ca prm-ul sa fuzioneze cu ei, ia zi , de ce ar vrea 2 partide excelente (

Vrabia malai viseaza.
Vadim a spus ca "respinge cu dispret" oferta PC-ului, asa ca...
bodo 70
8th August 2008, 08:19
Ce ati spune de un triumvirat Basescu-Becali-Vadim?
romaximusro
8th August 2008, 08:22
QUOTE (bodo 70 @ Aug 8 2008, 09:19)

Ce ati spune de un triumvirat Basescu-Becali-Vadim?
ca e mai probabil unul psd-pc-prm
bodo 70
8th August 2008, 08:24
QUOTE (romaximusro @ Aug 8 2008, 09:22)

ca e mai probabil unul psd-pc-prm

Vom trai si vom vedea. Dar ar fi amuzant ca Boc si Stolojan sa ii aiba ca sefi pe Becali si pe Vadim.
alalaltu
8th August 2008, 08:30
QUOTE (xdaniel @ Aug 8 2008, 03:29)

Mie nu mi se pare nimic deosebit in stirea asta. Un fost comunist a trecut la un partid fesenisto-ex-comunist.
Bineinteles.Dar ca si politician e un fel de Zavoreanu.Si aia in afara dea se dezbraca nu stie nimic.
Pollux
8th August 2008, 08:59
QUOTE (Dihorul Razboinic @ Aug 7 2008, 22:22)

despre ce vorbesti?
Marius1989
8th August 2008, 09:08
QUOTE (dual @ Aug 7 2008, 19:43)

"Mitică de la Ligă" și-a transmis prin fax demisia din PRM și a anunțat că se va înscrie în Partidul Democrat-Liberal, cu care are vechi relații. "Am făcut multe lucruri în Parlament și mai am multe de făcut și, de aceea, vreau să rămân în Parlament", a declarat Dumitru Dragomir pentru Agerpres.
Acesta a menționat că întotdeauna l-a apreciat pe președintele Traian Băsescu, care "este un politician care îmi place foarte mult".
Mă poate lămuri cineva - Mitică ăsta nu e cumva printre cei 322?
Nu că ar avea vreo importanță, doar pentru cultura mea generală.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.