Extemporal la dirigentie

ungureaa

Buna tuturor,
Pentru cei care-si amintesc filmul "Extemporal la dirigentie" scos in 1987...
Deci intr-o seara, Anca a spus bunicii sale ca merge la teatru, si defapt a mers cu Doru la un spectacol de muzica usoara in care erau vreo cinci fete care dansau pe o muzica super ! Secventa dureaza citeva secunde, in care Anca ii spune lui Doru sa inchida gura ca poate-i intra o musca...
Intrebarea este : ce melodie e aceea ?? Ca as dansa-o si eu !
Merci ! kisstogether.gif
gogu_ologu
QUOTE (ungureaa @ Aug 7 2008, 15:32) *
Buna tuturor,
Pentru cei care-si amintesc filmul "Extemporal la dirigentie" scos in 1987...
Deci intr-o seara, Anca a spus bunicii sale ca merge la teatru, si defapt a mers cu Doru la un spectacol de muzica usoara in care erau vreo cinci fete care dansau pe o muzica super ! Secventa dureaza citeva secunde, in care Anca ii spune lui Doru sa inchida gura ca poate-i intra o musca...
Intrebarea este : ce melodie e aceea ?? Ca as dansa-o si eu !
Merci ! kisstogether.gif

Stela Enache - Diminetile mele (sau ceva de genul asta)

De aici cred ca e simplu smile.gif

Inca ceva: sarcina asta (de a cauta o melodie dupa cateva note sau ceva de genul asta) e extrem de grea inca pt un computer si nici nu prea exista "baze de date" Mie unul mi-ar fi utila o astfel de "functie de cautare"

Va mai uitai la filme mai vechi din astea? Credeam ca numai pe mine ma apuca (am 30 de ani)

ungureaa
Eh ne uitam...la 34 de ani ai mei wink.gif
Merci o sa caut sa vad despre ce e vorba smile.gif

QUOTE (gogu_ologu @ Aug 28 2008, 05:55) *
Stela Enache - Diminetile mele (sau ceva de genul asta)

De aici cred ca e simplu smile.gif

Inca ceva: sarcina asta (de a cauta o melodie dupa cateva note sau ceva de genul asta) e extrem de grea inca pt un computer si nici nu prea exista "baze de date" Mie unul mi-ar fi utila o astfel de "functie de cautare"

Va mai uitai la filme mai vechi din astea? Credeam ca numai pe mine ma apuca (am 30 de ani)

ungureaa
Revin, merci asta e melodia, merci ! wink.gif Stie cumva cineva ce tip de muzica (instrumentala) asculta Anca in camera sa ? (tot din acelasi film).

Referitor la gasit o melodie dupa ritmul sau, iata un site util : http://www.bored.com/songtapper/

E cool, numai ca nu cred ca merge pentru cintecele romanesti din pacate wink.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.