Luis2i4i
6th August 2008, 18:41
Salutare. Am si eu o nelamurire poate s-au mai discutat genul asta de probleme pe forumul acesta, nu stiu sigur. Ideea e ca am un site de astronomie, nu stiu daca am voie sa scriu adresa asa ca nu o scriu. Il am de vreo 4-5 ani si l-am optimizat si eu cat am putut, am page rank 5 la el acum, de vreo juma de an. Apar binisor pe google, pe prima pagina la majoritatea cuvintelor care au legatura cu astronomia. Totusi, la cuvinte cum ar fi "sistemul solar" sau "centura kuiper" si altele, apar abia pe a 6 a 7 sau a 8 a pagina. Mereu am aparut asa si nu inteleg de ce deoarece site-ul este optimizat bine pe fiecare pagina. Pagina despre sistemul solar de exemplu are pr 4 si apare pe pagina 6 la cautarea asta. Centura Kuiper apare tot pe pagina a 6 a cu toate ca pana la respectiva pagina celelalte site-uri abia au inclus cuvantul asta o signura data in site, si la mine apare si la titlu si in pagina de vreo 5 ori si are si pr3. Nu inteleg cum se poate asa ceva. Am tot incercat sa schimb titlurile la pagini si oarecum si informatia din pagina si degeaba. Si interesant este si faptul ca de exemplu la pagina cu centura kuiper nici macar nu apare scrisul ingrosat la titlu cand scriu "centura kuiper" la cautare, cu toate ca titlul este acelasi. Ar putea sa imi explice cineva de ce se intampla toate astea si cum se poare remedia? Multumesc.
Sorin84k
6th August 2008, 19:35
Domeniu gratuit?
Adica este .tk sau vrei sa zici ca este subdomeniu?
Luis2i4i
6th August 2008, 20:59
Este subldomeniu...e pe go.ro (apaartine de serviciul home.ro). Dar nu vad asta o problema avand in vedere ca multe alte cuvinte cheie si pagini apar ft ok in cautari.
Luis2i4i
9th August 2008, 10:20
Deci chiar nu stie nimeni ce ar putea cauza aceasta problema?