Wp-super-cache

Sorin84k

Salutare.
Daca bag pe server wp-super-cache (plugin pentru wordpress), dupa ce il activez ce se va intampla cu versiunile php ale fisierelor care erau generate?
Google am vazut ca are cale completa catre .php-uri, pierd acele fisiere de pe motoare si ma trezesc cu erori ca nu gaseste fisierele daca un vizitator pleaca de pe motor catre varianta php?
Multumesc.
lord_ice
Are doar un truc prin care iti cache-aza bine paginile, nu te speria de descrierea aia de la ei smile.gif

Sorin84k
Deci in concluzie va salva fisierele tot .php nu .html ca sa imi strice linkurile catre mine?
Diferenta fiind ca vor fi pe server nu le va genera automat la fiecare cerere.
PS: "Super Cached html files will be server more quickly than PHP generated cached files so there's very little reason not to use the Super Cache feature."
Salveaza html-uri, naspa.
lord_ice
Poti folosi doar functia wp-cache smile.gif mie nu mi-a schimbat linkurile smile.gif tot /denumire-topic/ au ramas smile.gif
gikone-media
poti folosi si wp-super-cache .. url-urile raman la fel... doar ca pagina este afisata dintr`un cache salvat ca html in folderul cache-ului.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.