Samsung Z170

omcinstit

De curand am observat telefonul acesta la ofertele orange. Este foarte atragator din toate punctele de vedere: are camera buna; e 3g; bluetooth s.a.m.d.....Am citit unele pareri despre alt telefon dar tot al firmei samsung...ce scria acolo ma ingrozit...cica il luau de la orange si dupa cateva saptamani ii se ucea tastatura...pana aici nimic care sa ma tulbure, nefiind vorba despre tel. pe care pusesem ochii...dar ziceau k atunci cand l-au dus la service au aflat ca il vor putea lua de abia peste cateva luni (aici o fraza memorabila "o fi telefonul bun dar service-ul este de samsung!") asta ma infiorat...am cautat opinii despre z170 dar nimik...asa ca astept opiniile posesorilor samsungului z170 sa ma calauzeasca spre cea mai buna alegere!!!! biggrin.gif
omcinstit
QUOTE (omcinstit @ Aug 6 2008, 14:10) *
De curand am observat telefonul acesta la ofertele orange. Este foarte atragator din toate punctele de vedere: are camera buna; e 3g; bluetooth s.a.m.d.....Am citit unele pareri despre alt telefon dar tot al firmei samsung...ce scria acolo ma ingrozit...cica il luau de la orange si dupa cateva saptamani ii se ucea tastatura...pana aici nimic care sa ma tulbure, nefiind vorba despre tel. pe care pusesem ochii...dar ziceau ca atunci cand l-au dus la service au aflat ca il vor putea lua de abia peste cateva luni (aici o fraza memorabila "o fi telefonul bun dar service-ul este de samsung!") asta ma infiorat...am cautat opinii despre z170 dar nimic...asa ca astept opiniile posesorilor samsungului z170 sa ma calauzeasca spre cea mai buna alegere!!!! biggrin.gif

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.