bogdancr
Aug 5 2008, 16:24
Dispozitiile Legii 296/2004 privind codul consumului este cu siguranta o simpla recomandare, fara nici o valoare in fata marilor companii de telefonie mobila din Romania, intrucat ce sens are sa se respecte o lege, daca acest lucru inseamna ca trebuie sa respecti drepturile consumatorilor romani, astfel incat ar trebui sa renunti sa-i mai santajezi sa cumpere servicii asa cum a patit dl. Ispas Ion ?
Aceste texte de lege de mai jos, nu au nici o valoare pentru Vodafone, care isi santajeaza clientii , mai ales pe cei care au un numar de telefon de foarte multi ani, sa cumpere ceva ce nu isi doresc, le impun semnarea de contracte pe minim 2 ani de zile, in caz contrar urmand sa isi piarda numarul de telefon. Si asta se intampla DOAR in Romania pentru ca le-am permis ani le-a randul sa ne calce in picioare drepturile pe care le avem.
Art. 10 din legea 296/2004
Este interzisa conditionarea vanzarii catre consumator a unui produs, de cumpararea unei cantitati impuse sau de cumpararea concomitenta a unui alt produs sau serviciu. De asemenea, este interzisa prestarea unui serviciu catre consumator, conditionata de prestarea altui serviciu sau de cumpararea unui produs.
Art. 11
Orice vanzare fortata este interzisa.
Nu conteaza nici macar faptul ca esti client al Vodafone de 7 ani, ca ti-ai platit mereu ratele de abonament...esti masa de manevra si nimic mai mult, insa acum este timpul ca aceste practici sa fie schimbate!
Iata ce a patit dl. Ispas Ion a carei reclamatie a fost trimisa de echipa de la www.AsistentaPentruConsumatori.ro catre ANRCI si ANPC si care urmeaza sa ajunga in fata instantei de judecata pentru a se obtine sanctionarea Vodafone pentru practici ilegale si obligarea acesteia atat la reactivarea numarului de telefon al petentului cat si la plata de despagubiri pentru daunele aduse acestuia.
Catre:
Vodafone Romania
ANPC
ANRCTI
RECLAMATIE
Ma numesc Ispas Ion, sunt abonat la serviciul de telefonie VODAFONE (Connex) cu numarul de telefon 0722xxxxxx inca din anul 2001, 23 februarie, contract SERIA AAI, nr. 0009498 si codul de abonat 10104238, ulterior deschizand mai multe abonamente fie pe acelasi cont de abonat, fie au fost atribuite alte conturi, pe niciunul dintre numerele de telefon pe care le-am avut in folosinta neexistand probleme cu achitarea obligatiilor contractuale.
Pe parcursul derularii contractului pe nr. 0722xxxxxx am beneficiat de o serie de facilitati, stabilite prin contract sau prin reglementari Vodafone emise ulterior, ultima dintre ele fiind un telefon achizitionat la puncte de loialitate in anul 2006. Pentru aceasta, am acceptat neconditionat prelungirea contractului pentru inca doi ani, pana la data de 20.07.2008.
Cu circa o luna inainte de expirarea prelungirii contractului pentru numarul de telefon 0722xxxxxx am sunat la Vodafone Relatii cu clientii pentru a ma interesa de schimbarea tipului de abonament contractat initial (Connex Cent week-end 500) si , in urma unor discutii cu operatorii, mi s-a facut o oferta de abonament pentru care eram obligat sa semnez o noua prelungire de contract pe doi ani. Eu nu am dorit sa accept aceasta obligativitate a semnarii unei prelungiri de contract si am motivat operatorilor cu faptul ca am fost loial timp de cca 7 ani si ca asemenea conditii sunt de neacceptat. Drept urmare, am solicitat intreruperea abonamentului. Mi s-a transmis ca cel mai potrivit moment pentru intreruperea abonamentului, in cazul luarii acestei decizii unilaterale de catre mine, este data facturarii si anume, in cazul meu, data de 27 a fiecarei luni. Intrucat perioada facturarii era cuprinsa intre data de 27 a lunii curente (inclusiv) si data de 26 a lunii urmatoare (inclusiv), mi-am ales ultima zi de facturare, si anume data de 26 iulie 2008, pentru a suna la Vodafone si a comunica hotararea luata.
Spre stupoarea si indignarea mea, in dimineata zilei de 26.07.2008 am sesizat inchiderea abonamentului aferent numarului de telefon 0722xxxxxx. Am sunat imediat la Relatii cu clientii si mi s-a spus clar ca s-a efectuat deconectarea la ora 00.00 a zilei de 26.07.2008 "fiindca asa se obisnuieste" iar daca doresc reconectare pe acelasi numar de telefon aceasta se poate face NUMAI cu prelungire de contract pe doi ani si nici macar trecerea numarului existent pe cartela, in ciuda faptului ca eu reclamam lipsa de informare privind data deconectarii numarului si, implicit, a rezilierii contractului. Nimeni nu s-a sinchisit sa ia in calcul faptul ca nu din vina mea a aparut acest incident si ca eu sunt lipsit de exercitarea drepturilor in calitate de client, cu toate consecintele ce decurg din pierderea DEFINITIVA a numarului de telefon, chiar daca acceptau faptul ca "probabil ca nu v-au comunicat mai clar colegii mei" cand se realizeaza deconectarea.
In saptamana 27 iulie-02 august 2008 am solicitat telefonic in mai multe randuri o justificare cu motivele pentru care nu am fost informat despre inchiderea abonamentului in data de 26.07.2008 ora 00.00 sau reconectarea numarului de telefon in conditiile zilei anterioare efectuarii deconectarii dar mi-a fost refuzat acest drept, fiind indrumat spre solutia cu reclamatie scrisa la Vodafone Romania inclusiv de la sediul de relatii cu clientii din orasul CRAIOVA.
In incheiere, pe aceasta cale doresc sa va transmit despre urmatoarele aspecte:
1. Intrucat nu am fost informat corect despre aspectele privind inchiderea abonamentului iar acesta a fost inchis inainte de expirarea ultimei zile de facturare consider ca am fost privat de posibilitatea luarii unei decizii in legatura cu continuarea contractului pe nr de telefon 0722292796 si solicit reconectarea in conditiile din data anterioara deconectarii;
2. In urma analizei cazului meu as dori ca Vodafone sa ia in serios o masura de remediere a deficientelor care au dus la aparitia acestor probleme si consecintele create din neinformarea corecta si completa a clientului lor;
3. Imi rezerv dreptul de a da in judecata compania in calitate de parte vatamata si cererea de daune materiale si morale;
4. Autoritatea de reglementare în comunicații și tehnologia informației si Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor vor fi sesizate despre aceasta reclamatie.
Solicit un raspuns scris in termen de 3 zile de la data primirii prezentei.
---------- Forwarded message ----------
From: Iulian Urban <iulian.urban@gmail.com>
Date: Aug 5, 2008 11:18 AM
Subject: Fwd: Ajutor Reclamatie Vodafone
To: Relatii cu Publicul <relatii_cu_publicul@anrcti.ro>, anrcti@anrcti.ro
Cc: office@anpc.ro
Catre ANRCTI
Va inaintam reclamatia formulata de ISPAS ION si trimisa catre www.AsistentaPentruConsumatori.ro
Cu stima
Urban Iulian
www.AsistentaPentruConsumatori.ro
---------- Forwarded message ----------
From: ISPAS ION
Date: Aug 4, 2008 10:52 PM
Subject: RE: Ajutor Reclamatie Vodafone
To: Iulian Urban <iulian.urban@gmail.com>
Imi cer scuze, am intocmit o reclamatie simpla dar nu stiu cum am facut de am trimis mail fara atasament.
Acum sper sa o primiti si va multumesc inca o data pentru amabilitate si promptitudine.
Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatii similare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invit sa imi scrieti la adresa iulian.urban@gmail.com
Foto : financeweek.org
blue_wings
Aug 5 2008, 16:48
Nu ma pricep eu la chichitele contractelor, insa am cateva lucruri clare din cele citite.
- Contractul vechi a expirat pe 20 iulie, abonamentul a fost inchis pe 26 iulie.
- La expirarea contractului, acesta normal ar trebui reinnoit sau prelungit pe termen nelimitat. Cum domnul dorea alt abonament si pastrarea numarului de tel, asta inseamna ca se face un nou abonament, bonusurile pt. cei 7 ani trasferandu-se pe noul abonament.
Ce nu am inteles...el a optat pt noul abonament sau pt deconectare? Pentru ca din ce vad eu aici, Vodafone a inteles sa il deconecteze. Si l-a lasat totusi inca 5 zile dupa expirarea contractului, pentru a se incheia luna de facturare. (ATENTIE... luna de facturare poate avea mai mult sau mai putin de 30 de zile calendaristice, de obicei de genul 28, 29, 31, 32...lucru intalnit si la alte companii gen CEZ, Distrigaz).
Nu tin cu Vodafone, sunt client Orange de 8 ani de zile...insa reclamatia domnului Ispas mi se pare din categoria celor care nu au ce face si vor sa dea pe cineva in judecata...
catalinman
Aug 5 2008, 16:52
QUOTE (blue_wings @ Aug 5 2008, 17:48)

Nu ma pricep eu la chichitele contractelor, insa am cateva lucruri clare din cele citite.
- Contractul vechi a expirat pe 20 iulie, abonamentul a fost inchis pe 26 iulie.
- La expirarea contractului, acesta normal ar trebui reinnoit sau prelungit pe termen nelimitat. Cum domnul dorea alt abonament si pastrarea numarului de tel, asta inseamna ca se face un nou abonament, bonusurile pt. cei 7 ani trasferandu-se pe noul abonament.
Ce nu am inteles...el a optat pt noul abonament sau pt deconectare? Pentru ca din ce vad eu aici, Vodafone a inteles sa il deconecteze. Si l-a lasat totusi inca 5 zile dupa expirarea contractului, pentru a se incheia luna de facturare. (ATENTIE... luna de facturare poate avea mai mult sau mai putin de 30 de zile calendaristice, de obicei de genul 28, 29, 31, 32...lucru intalnit si la alte companii gen CEZ, Distrigaz).
Nu tin cu Vodafone, sunt client Orange de 8 ani de zile...insa reclamatia domnului Ispas mi se pare din categoria celor care nu au ce face si vor sa dea pe cineva in judecata...
a optat pentru deconectare !
ammon06
Aug 5 2008, 18:46
QUOTE (bogdancr @ Aug 5 2008, 17:24)

[bla bla bla]
Eu nu am dorit sa accept aceasta obligativitate a semnarii unei prelungiri de contract si am motivat operatorilor cu faptul ca am fost loial timp de cca 7 ani si ca asemenea conditii sunt de neacceptat. Drept urmare, am solicitat intreruperea abonamentului. Mi s-a transmis ca cel mai potrivit moment pentru intreruperea abonamentului, in cazul luarii acestei decizii unilaterale de catre mine, este data facturarii si anume, in cazul meu, data de 27 a fiecarei luni. Intrucat perioada facturarii era cuprinsa intre data de 27 a lunii curente (inclusiv) si data de 26 a lunii urmatoare (inclusiv), mi-am ales ultima zi de facturare, si anume data de 26 iulie 2008, pentru a suna la Vodafone si a comunica hotararea luata.
Spre stupoarea si indignarea mea, in dimineata zilei de 26.07.2008 am sesizat inchiderea abonamentului aferent numarului de telefon 0722xxxxxx.
[alte bla bla bla]
Rezumat: ai vrut sa schimbi abonamentul, operatorul ti-a facut o oferta, tu ai refuzat-o (ca deh.. esti client fidel de 7 (sapte) ani si oferta nu era buna), ai spus ca vrei sa reziliezi, operatorul ti-a spus cand poti rezilia, tu ai ales data (n.r. 26.07.2008), la data respectiva abonamentul ti-a fost inchis, tu ai sarit cu gura la OPC & Co ca de ce ti s-a inchis abonamentul.
Nu ti pare nimik ciudat in chestia asta? 
Hai sa fim seriosi.. ai facut o cerere, iar cererea a fost respectata. Care e problema?
florin__
Aug 5 2008, 19:28
QUOTE (ammon06 @ Aug 5 2008, 19:46)

Rezumat: ai vrut sa schimbi abonamentul, operatorul ti-a facut o oferta, tu ai refuzat-o (ca deh.. esti client fidel de 7 (sapte) ani si oferta nu era buna), ai spus ca vrei sa reziliezi, operatorul ti-a spus cand poti rezilia, tu ai ales data (n.r. 26.07.2008), la data respectiva abonamentul ti-a fost inchis, tu ai sarit cu gura la OPC & Co ca de ce ti s-a inchis abonamentul.
Nu ti pare nimik ciudat in chestia asta?

Hai sa fim seriosi.. ai facut o cerere, iar cererea a fost respectata. Care e problema?
Pai perioada de facturare avea inclusa si ziua de 26.07.2008. Deci abonamentul trebuia inchis incepand cu data de 27. iar numarul sa fie trecut pe cartela.
cristian0007
Aug 5 2008, 19:48
In concluzie:
-reclamantul dupa parerea mea este dus cu capul si cauta motiv de harta din orice.
-daca vroia cu adevarat sa tina numarul suna frumos pe 20,21,22,23 etc
-el face aceste lucruri din razbunare si nu ca vezi Doamne este atasat de numar
-faza cu "eu am x ani vechime in retea" nu tine la VDF ,nu o sa faca ei plecaciuni cand vor vedea vechimea ab.
alexa32
Aug 5 2008, 20:26
Reclamantul se astepta la o oferta mai avantajoasa decat i s-a oferit si neobtinand-o a amenintat cu rezilierea crezand ca vodafone nu o sa-l deconecteze si o sa-l implore sa nu rezilieze contractul asa important cum avea el,vodafone cent parca.Vazand ca a fost deconectat,asa cum ceruse,s-a uitat la ceas si a vazut vreo diferenta de cateva ore dupa care a zis sa faca si el niste scandal alegandu-si avocati pe ratatii aia de la urban.Dl. Urban numai stie cum sa-si faca reclama si ataca tot vede,de ex. ziare,tv,spamuri tot ce se poate.Niste scandalagii!
urbanreality
Aug 5 2008, 20:28
Parerea mea personala este ca Vodafone nu a gresit cand a inchis abonamentul. Trecerea unui abonament pe cartela se face numai daca se cere in mod expres acest lucru. In caz contrar numarul se pierde.
crisstian
Aug 5 2008, 22:12

Drept urmare, am solicitat intreruperea abonamentului. Mi s-a transmis ca cel mai potrivit moment pentru intreruperea abonamentului, in cazul luarii acestei decizii unilaterale de catre mine, este data facturarii si anume, in cazul meu, data de 27 a fiecarei luni. Intrucat perioada facturarii era cuprinsa intre data de 27 a lunii curente (inclusiv) si data de 26 a lunii urmatoare (inclusiv), mi-am ales ultima zi de facturare, si anume data de 26 iulie 2008, pentru a suna la Vodafone si a comunica hotararea luata.
1. Ai cerut intreruperea abonamentului. Dorinta ti s-a indeplinit.
2. ,,Cel mai potrivit moment" pai baietii si-au facut treaba exemplar. Acum c-o fi 24, 25, 26 ziua de inchidere a abonamentului ce mai conteaza la cei 7 ani vechime? Sa fim seriosi. Ai cerut intrerupere asta ai primit...Ti-au incheiat abonamentul la timp fara incidente.
3. Eu nu zic ca in 26 ora 23:59':59" trebuia sa-l inchida insa recunoaste si tu ca te-ai cam plimbat ,,pe sarma". De data asta ai pierdut...nr de tel, vechimea din retea si abonamentul. Se mai intampla si esecuri...
Daca vodafone se-nchina aparea un topic vesel aici... ce oferta buna ti-a facut vodafone dupa ce-ai negociat cu ei...
4. Parerea mea e ca n-are rost sa insisti cu judecata...
5. Adevarul e ca m-ar fi enervat si pe mine sa ma oblige 2 ani de sedere... Da ce dracu... e doar un amarat de abonament? Parca ti-ai face rata. Upc e lider... poti si pe trei ani sa-ti faci contract...
O sa ajungem sa facem contract pe 5 ani maine poimaine pentru niste minute moka sau 50% reducere la abo pe 6 luni...
Cine vrea abo isi face si sta 10 ani daca oferta e buna fara sa fie conditionat...
vortex1234
Aug 6 2008, 14:37
Din cate imi dau eu seama, tu ai ziua de facturare 27, asta inseamna pentru tine din 27 pana in 26 luna urmatoare. Daca l-au inchis in 26 e corect.
i0nutz83
Aug 6 2008, 14:54
Vodafone a procedat corect. Dvs ati solicitat o schimbare de abonament in conditii probabil mai speciale, luand in considerare vechimea pe care o aveati, dansii v-au propus-o, evident, sub forma unei prelungiri de contract (ma indoiesc ca obligatoriu pe 2 ani), ati refuzat-o si ati solicitat rezilierea. Trebuie sa stiti insa un lucru: daca data de facturare este, sa zicem, 27, resetarea minutelor si calcularea facturii se face in seara zilei de 26. M-am lovit si eu de problema asta in urma cu cativa ani: avand data de facturare 17, ma asteptam ca toate minutele si mesajele sa intre de la ora 0.00 a respectivei zile. Eh, resetarea se face in jurul orelor 20-22 a zilei de 16, cel putin in cazul meu, lucru probat in repetate randuri. Fiind vorba de o reziliere a contractului pe care dvs ati cerut-o , atentie, FARA A SOLICITA TRECEREA NR. PE CARTELA (parca 3 euro acum), sistemul v-a deconectat numarul la momentul lunar obisnuit in care se facea facturarea. Probabil convorbirile intre dvs. si operator(i) au fost inregistrate iar solicitarea de reziliere este foarte clara, asa cum de altfel ati si recunoscut. Ca o parere personala, dvs. ati incercat sa obtineti o oferta speciala cu n minute moca, etc etc, cand ati vazut ca nu tine ati dat-o cu rezilierea contractului iar ei nu au facut decat sa va respecte "dorinta". Nesansa dvs, nu ati avut noroc de un consultant cu suflet mare.
crisstian
Aug 6 2008, 17:18
QUOTE (i0nutz83 @ Aug 6 2008, 15:54)

Trebuie sa stiti insa un lucru: daca data de facturare este, sa zicem, 27, resetarea minutelor si calcularea facturii se face in seara zilei de 26. M-am lovit si eu de problema asta in urma cu cativa ani: avand data de facturare 17, ma asteptam ca toate minutele si mesajele sa intre de la ora 0.00 a respectivei zile. Eh, resetarea se face in jurul orelor 20-22 a zilei de 16, cel putin in cazul meu, lucru probat in repetate randuri.
Observatia este corecta mai putin intervalul orar...
Imi scapase in reply-ul de ieri. Asadar una e perioada de facturare si alta e data emiterii facturii.
Pe fiecare factura scrie foarte clar (eu sunt pe orange-insa cred ca asa e si la vodafone) intervalul pentru care ai fost facturat.
De ex: din 15 a lunii curente (sep) pana in 14 a lunii viitoare (oct). Astfel in 15 luna viitoare (oct) iti intra din nou minutele, dar factura se emite in 15 sau 16 uneori si-n 17 a lunii (oct).
Aici ai luat tu plasa, te-ai bazat pe data de 27, dar aia era data cand ti s-a emis factura si nu una din ultimile zile din luna de facturare cum ai crezut.
Iar legat de ore in data de 14 se incheie ziua la ora 23:59'59" iar la ora 00:00':00" esti in data de 15 si minutele sunt intrate.
Ei cu asta subiectul este clasat. Vodafone si-a facut datoria si sunt convins 100% ca ti-au inchis abonamentul exact cu data de incheiere a ,,lunii de facturare".
Coldone
Aug 8 2008, 15:22
Cei de la vodafone nu au gresit cu nimic. Nu e vina lor ca respectivul a uitat sa ceara trecerea numarului pe cartela.
Acesta mai mult ca sigur nici nu credea ca i vor rezilia contractul, motiv pt care nu a dat mare importanta acestui lucru.
In ultimul timp nu se mai fac oferte peste oferte pentru pastrarea vechilor abonati.
Am observat asta cand am cerut si eu rezilierea contractului.
Am ab de peste 3 ani, cu facturi lunare de aprox 200lei.
In urma cu 2 saptamani am hotarat ca nu mai are rost sa platesc degeaba un abonament total dezavantajos, in conditiile in care, la cosmote as plati cu peste 50% mai putin.
I am sunat initial pentru a solicita o oferta pt schimbarea abonamentului intr un Vodafone Complet in retea cu internet mobil.
Mi se raspunde ca pot face trecerea la noul abonament vdf complet, cu 150min+sms in retea si 50 nationale, dar trebuie sa semnez o prelungire pe inca 2 ani
.
Bun, intreb, si celelalte abonamente din oferta? Vdf Compl in retea etc?
"Sunt disponibile doar pt noi activari"
Sa mi cada fata, deci un nou abonat are avantaje mai mari decat unul cu vechime si cu facturi, din cate stiu, peste medie.
Asa ca i am rugat sa mi rezilieze contractul si sa faca trecerea numarului pe o cartela.
Multumesc, o zi buna, si asta a fost.
Asa ca nu mai incercati sa i amenintati cu rezilieri etc, pt ca, momentan, nu mai tine.
Si au dat seama ca nu mai pot tine decat fanii inraiti vodafone, ceilalti o sa caute doar tarife mai avantajoase, pe care ei nu pot sa le ofere.
i0nutz83
Aug 8 2008, 16:56
Aici e intr-adevar o problema. Normal ar fi ca orice abonat, indiferent de vechimea si tipul abonamentului, sa isi poata alege la expirarea contractului initial planuri tarifare din actuala plaja, incluzand aici atat abonamente cat mai ales extraoptiuni. Momentan acest lucru nu se intampla, eventualele treceri de la un tip de abonament vechi la altceva se fac in baza unor oferte hai sa le spunem speciale si nu, asa cum ar fi logic, la cererea expresa a clientului
joystick
Aug 8 2008, 17:09
Si eu am fost deconectat. Am cerut deconectarea, insa tipul de la RC m-a lasat in dubii, si mi-a dat termen de 30 de zile sa ma gandesc, trimitiandu-mi o oferta pe mail. A zis ca ea este valabila 30 de zile, sa o citesc, si daca nu-mi convine, sa revin cu un telefon ca sa fiu deconectat, iar daca imi convine sa merg cu ea la un magazin voda, semnata, iar daca nu fac nimic, abonamentul va continua asa cum este. Am decis sa nu accept oferta (care implica si prelungirea abonamentului) insa nici nu am vrut sa-l inchid, insa mi-a fost inchis in vreo 10 zile. Am sunat la ei de pe cartela, le-am explicat, a durat cateva zeci de minute pana a fost contactata pesoana care a inregistrat cererea, si apoi mi-a fost redeschis abonamentul, cu cateva mici probleme, care insa au fost rezolvate cu cateva apeluri la RC.
Acum, nu ma mai gandesc la reziliere, cel putin pana la 1 oct. Apoi, vom vedea ce este de facut. Poate ca nu ar strica un abonament la un alt operator sau o trecere pe cartela. Ma mai gandesc!
Totusi, mai bine astfel de modificari ar trebui sa se faca sub semnatura. Asa ar fi normal!
kr0k0dilu
Aug 8 2008, 17:15

Cu circa o luna inainte de expirarea prelungirii contractului pentru numarul de telefon 0722xxxxxx am sunat la Vodafone Relatii cu clientii pentru a ma interesa de schimbarea tipului de abonament contractat initial (Connex Cent week-end 500) si , in urma unor discutii cu operatorii, mi s-a facut o oferta de abonament pentru care eram obligat sa semnez o noua prelungire de contract pe doi ani. Eu nu am dorit sa accept aceasta obligativitate a semnarii unei prelungiri de contract si am motivat operatorilor cu faptul ca am fost loial timp de cca 7 ani si ca asemenea conditii sunt de neacceptat. Drept urmare, am solicitat intreruperea abonamentului. Mi s-a transmis ca cel mai potrivit moment pentru intreruperea abonamentului, in cazul luarii acestei decizii unilaterale de catre mine, este data facturarii si anume, in cazul meu, data de 27 a fiecarei luni. Intrucat perioada facturarii era cuprinsa intre data de 27 a lunii curente (inclusiv) si data de 26 a lunii urmatoare (inclusiv), mi-am ales ultima zi de facturare, si anume data de 26 iulie 2008, pentru a suna la Vodafone si a comunica hotararea luata.
Tare am eu impresia ca omul a afirmat ca data de 26 iulie 2008 era termenul la care el le va comunica hotararea luata (daca va renunta sau nu la abonament) si nu data la care le-a transmis ferm sa fie deconectat.
Acuma, daca spune sau nu adevarul doar el poate sti.
LE: Ah, sau poate in ziua aia se gandea el ca va suna (in cel din urma ceas) ca sa solicite (totusi) continuarea abonamentului. In cazul asta a avut ghinion, e un risc asumat atunci cand lasi o decizie importanta pentru ultima clipa.
Oricum, nu mi-e clar daca le-a spus ferm sau nu ca doreste deconectarea...
QUOTE (Coldone @ Aug 8 2008, 16:22)

Si au dat seama ca nu mai pot tine decat fanii inraiti vodafone, ceilalti o sa caute doar tarife mai avantajoase, pe care ei nu pot sa le ofere.
pe care ei nu vor sa le ofere!
QUOTE (aum @ Aug 8 2008, 19:36)

pe care ei nu vor sa le ofere!
Cam asa este.
Dragilor, chiar e greu de observat ca ne-a ISPAS asta are dreptate?
Sigur, e un maruntis, e vorba de o zi, dar mai e vorba si de cinstea Vodafone-ului.
Uneori se intampla sa raman dator cu cativa banuti la vanzatoarea de la magazinul din cartier, insa de fiecare data in ziua urmatoare ma achit si de acel maruntis, pentru ca datoriile astea mici sunt datoriile de onoare.
Asa si cu Vodafone-ul, ar trebui sa isi dea seama ca din erorile astea intentionate facute de niste zevzeci nu se imbogateste nici un ins pe-acolo, nici un operator, nici un manager, nici un actionar, cel mult vre-unu de la Urban & Asociatii...
--
Am avut si eu niste necazuri asemanatoare. Obisnuiesc sa cumpar minute nationale cu ajutorul punctelor de fidelitate, de fiecare data acestea imi sunt luate cu o zi inainte de ziua de facturare daca nu reusesc sa le termin. Nu am facut scandal, imi este greu sa deschid gura pentru un maruntis, dar este deranjant acest lucru.
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
|
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.