sinnerica
5th August 2008, 14:43
vreau sa stiu cum merge netul de la UPC in drumul taberei(stau langa strandul din parcul de la moghioros)
momentan am de la c-zone dar mi-am cam pierdut rabdarea cu ei. ma chinui sa fac browsing. i-am sunat si imi spune ca sa trimit mail la nuj ce adresa. eu ii zic cum ca nu imi merge netul deloc. nu ca trimite mail acolo. doamne...
//si daca stiti ceva si despre alti provideri in zona spuneti
gargantua
5th August 2008, 15:47
QUOTE (sinnerica @ Aug 5 2008, 15:43)

vreau sa stiu cum merge netul de la UPC in drumul taberei(stau langa strandul din parcul de la moghioros)
momentan am de la c-zone dar mi-am cam pierdut rabdarea cu ei. ma chinui sa fac browsing. i-am sunat si imi spune ca sa trimit mail la nuj ce adresa. eu ii zic cum ca nu imi merge netul deloc. nu ca trimite mail acolo. doamne...
UPC am avut linga parc langa Moghioros. A mers deplorabil si din acest motiv am reziliat contractul cu ei. (iar cei de la relatii clienti erau cam la fel cu cei de la C-zone).
Acum am Clicknet de la Romtelecom. Intr-un an de zile o singura data am avut probleme cu netul si s-a rezolvat in cateva ore.
necalex
6th August 2008, 23:25
salut.
am doua abonamente la upc in zona (tv digital, telefonie, internet medium),unul pe drumul taberei 120 si unul pe raul doamnei si merg fara probleme in general la viteze medii de 1mb (reali)/sec iar in cazul unor defentiuni echipa tehnica a venit a doua zi si a rezolvat.
sa nu uitam ca suntem foarte aproape de punctul lor de "tehnic" unde se face si o monitorizare a semnalului (langa liceul pedagogic - fosta caserie astral)
totul e sa stii cum sa vorbesti cu ei atat la suport tehnic (pe telefon) cat si cu echipa tehnica care vine; daca vad ca stii ce si cum si nu tine cu chestii de genul "da-ti dublu clic pe icoana cu doua monitoare...." "semnalul e in regula acum ce vreti sa facem noi", se rezolva orice.
ultima oara echipa tehnica a stat cam 2 ore dar nu au plecat decat cand totul a fost in regula (au schimbat cabluri, amplificatoare, filtre....). si am avut nevoie de ei cam o data la 6 luni in medie de cand sunt abonat (de cand s-a lansat internetul pe astral...adica de mult)
se pare ca sunt unul din putinii clientii care nu-i critica.
zumxum
7th August 2008, 16:33
QUOTE (sinnerica @ Aug 5 2008, 15:43)

ma mir ca inca mai sunt oameni care nu stiu cum merge UPC-ul, dar o sa-ti spun... prost, foarte prost. in legatura cu alti provideri, depinde ce vrei. putini bani sau calitate? cine stie, cunoaste
ccontasel
10th March 2009, 16:38
si la mine tot in dr taberei langa billa merge UPC ffff bine spre deosebire de czone viteze destul de ok remediere probleme in app 30min daca apareau(dar in gereal f f rar, doar datorita ruterului wirless) asa ca e ok cel putin la mine
lafayette
10th March 2009, 16:47
si acest topic risca sa devina unu pro sau contra...
Ca idee , am la parinti , ce stau in zona Favorit, servicii foarte bune .
Sunt abonati de prin 2004 si foarte rar au fost probleme..
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.