Cum raportez abuzuri de seo

isildur_88

Vreau sa raportez cateva site-uri care folosesc tehnici ilegale pt seo,
nu mi se pare normal. Stiti cumva ce pasi trebuiesc facuti ?

Mersi.
again
Report spam:
http://www.google.com/contact/spamreport.html

Report phishing:
http://www.google.com/safebrowsing/report_phish/

Report sites that download malware to your computer:
http://www.google.com/safebrowsing/report_badware/

Site/business that treats customers unethically:
http://www.google.com/support/bin/answer.py?answer=9110

ps: gasit pe google in 20 sec

joc
Salve, pe cine vrei sa dai in gat? Si de ce crezi tu ca sunt ilegale? La care lege din codul penal seo te referi? Aplica si tu tehnicile respective si poate atunci o sa-ti para normal atunci.
Bafta

QUOTE (isildur_88 @ Jul 27 2008, 18:15) *
Vreau sa raportez cateva site-uri care folosesc tehnici ilegale pt seo,
nu mi se pare normal. Stiti cumva ce pasi trebuiesc facuti ?

Mersi.

zuppy
te simti cu musca pe caciula ?
foarte bine ca le raporteaza, sa scapam de spamul asta nenorocit.
isildur_88
QUOTE (joc @ Jul 27 2008, 19:20) *
Salve, pe cine vrei sa dai in gat? Si de ce crezi tu ca sunt ilegale? La care lege din codul penal seo te referi? Aplica si tu tehnicile respective si poate atunci o sa-ti para normal atunci.
Bafta

Salut, nu am nimic cu nimeni, si legat de codul penal seo, intra la google si cred ca gasesti ceva in gen pe acolo, iar legat de aplicat tehnicile respective, eu pana acum nu am pus niciodata cuvinte cheie pe alb la sfarsitul paginii, pe background, nu am umplut site-ul cu keywords doar de dragul de a le pune si alte lucruri de genul acesta.

Consider ca un site trebuie facut cu cap si pt utilizatoar nu doar pentru google.
tabulaweb
Iti dau perfecta dreptate "isildur_88" . E dureros mai ales atunci cand e pagian concurentei. Sa lucrezi cateva zile bune doar la partea de seo pentru un site ca sa fie totul "ca la carte" si sa observi cu stupoare ca in fata ta se afla un site cu un design urat, cuvinte ascunse in fundal, vreo 50 de keywords toate repetate la maxim...si totusi google sa-l favorizeze...
Cred ca asta se aplica doare pentru Romania..cred ca google-ul e mai indulgent sau neinteresat...
bibart
Parerea mea ii ca google nu va face nimica in aceasta privinta. si eu am raportat mai multe saituri si google n-a facut nimica. Si asta e situatia acele saituri sunt mai sus de mine iar eu sunt sub ele.

tabulaweb
Pai si atunci practic asta te va determina si pe tine care pana acuma jucai dupa regulile white hat seo... sa ajungi in zona black... si nu cred ca e ok...dar intr-un final asta voi face, cel putin eu...
lord_ice
Stati mai linistiti. Ca daca un site are 5-6 reporturi/an pana il verifica Google da site-ul faliment smile.gif)
Daca ai peste 100, epa...se mai schimba treaba, dar si acolo e discutabila rapiditatea Google. smile.gif)
Anyway, eu cred ca e o actiune fara rezultate, dar poti sa incerci smile.gif
Krumel

Foarte multi "cunoscatori" de web spam pe topicul asta. "Cunoscatori" de tehnici white si black hat dau cu parerea despre a raporta sau nu un site si despre ce face Google cu raportarile....
Felicitari.

Pentru cunostinta voastra, un black hat-er bun, e un programator cu ani buni de experienta, nu un copil care a citit black hat si foloseste scripturi.

isildur_88, eu iti sugerez sa folosesti link-ul specific de raportare pentru .ro. Au fost si fost site-uri romanesti penalizate. N-ar fi ultimile, depinde de numarul de raportari.

Raportarile le fac cei care vor sa isi protejeze site-urie si afacerile. Restul, n-au decat sa vina pe forumuri mai tarziu si sa se planga sau sa vada conspiratii Google.

Daca ai peste 100, epa...se mai schimba treaba, dar si acolo e discutabila rapiditatea Google.

Cu mentalitatera manifestata pe forumul asta nu strangi nici macat 2 raportari. Nu raporterzi ca sa se miste Google rapid, ci pentru ca asa e corect...sa iti aperi interesele proprii.

La fel fac si black hat-erii...de ce nu ar face-o si cei white?
lord_ice
Krumel daca toti copii de 14-18 ani care cred ca au facut totul pentru site-ul lor si cred ca tu folosesti ceva ilegal doar pentru ca esti cu mult mai sus decat eu te-ar raporta toata ziua nu ai mai avea parerea asta.
Unora chiar li se intampla chestia asta, cunosc cazuri...si nu toti avem pile sau cunostinte la Google...adica , trebuie sa ne gandim si ca traim in Romania, o tara in care fete de 14 ani sunt rapite din discoteca si violate iar cand se duc la politie li se rade in nas....wtf, mai vrei exemple?
Mergi pe strada si ti se trozneste o sticla de bere ieftina in cap, sar un grup de tigani te rup cu bataia si-ti fura un telefon de 30 de lei...si acum tu-mi vii cu morala de mentalitate?
Come on!
Paradoxal, is 100% clean , sa nu creada cineva ca sunt "lordul blackhat"-ul, lenea m-a oprit sa citesc cartile de black pe care le am wink.gif si riscul e mare, pentru o carte are x ani, in schimb de atunci lucrurile s-au schimbat, au reaparut protectii, alea alea... vbm si de seo spam? Jumatate din site-urile Romanesti sunt pline de seo spam, iar restul sunt pline de junk, un mic procent de sub 10% este "clean".

Spune-mi, in mintea ta, unde greseste mentalitatea mea?

Mi s-a spus ca duplicated content nu e bun, si altii faceau mii de $ per luna din preluari rss si api si toate nebuniile. Hai sa fim seriosi! Cum poti sa explici cateva mii sau zeci de mii la unii pe site-uri cu video si descrieri strict Youtube? Si sa nu mai vbm de pozitionari in Google unde sunt parca tot mai avantajati...etc, un mare etc, as putea continua, am mult de munca...daca am fost dur, well am ceva probleme personale, dar ideile raman wink.gif
Krumel
QUOTE (lord_ice @ Jul 28 2008, 14:56) *
Krumel daca toti copii de 14-18 ani care cred ca au facut totul pentru site-ul lor si cred ca tu folosesti ceva ilegal doar pentru ca esti cu mult mai sus decat eu te-ar raporta toata ziua nu ai mai avea parerea asta.

Gandesti asa pentru ca ai cunostine destul de vagi despre ce face Google si ce nu. Search, e plin internetul de explicatii.

Unora chiar li se intampla chestia asta, cunosc cazuri...si nu toti avem pile sau cunostinte la Google...adica , trebuie sa ne gandim si ca traim in Romania, o tara in care fete de 14 ani sunt rapite din discoteca si violate iar cand se duc la politie li se rade in nas....wtf, mai vrei exemple?
Mergi pe strada si ti se trozneste o sticla de bere ieftina in cap, sar un grup de tigani te rup cu bataia si-ti fura un telefon de 30 de lei...si acum tu-mi vii cu morala de mentalitate?
Come on!

Pentru asa ceva se asculta Parazitii si Bug Mafia.

Eu ti-am zis doar ca e indicat sa nu faci spam, pentru ca ti-o iei. Alt lucru pe care ti-l spuneam e ca nu toti sint black hat-eri, ci doar victime care traiesc cu impresia asta.

Tu oricum faci cum crezi, noi aici discutam, nu discreditam persoane.

Paradoxal, is 100% clean , sa nu creada cineva ca sunt "lordul blackhat"-ul, lenea m-a oprit sa citesc cartile de black pe care le am wink.gif si riscul e mare, pentru o carte are x ani, in schimb de atunci lucrurile s-au schimbat, au reaparut protectii, alea alea... vbm si de seo spam? Jumatate din site-urile Romanesti sunt pline de seo spam, iar restul sunt pline de junk, un mic procent de sub 10% este "clean".

Spune-mi, in mintea ta, unde greseste mentalitatea mea?

In mintea mea ceea ce faci tu nu reprezinta un subiect de gandire deca in momentul ca in care vad ca ceea ce fac eu (corect) e devalorizat de ceea ce faci tu (tu generalizat - nu discut persoane, am specificat mai sus).

Seo spam si junk pe site-urile romanesti...sint deacord...inca un motiv sa faci ceva cu valoare.
Crezi ca site-urile pe care le foosesti acum (digg, SU, myspace, etc) sint ciordeli de pe net? Sint junk cu scopul de a scoate bani?
De unde crezi ca a venit succesul in cazul site-urilor mare pe care le folosesti? Din furt? Din clonare? Din japca?

De ce inca in .ro nu exista ceva care sa ne respezinte pe web ca noutate? *(sa nu imi spui de trilurilu si alte site-uri care imita sau folosesc aplicatii din exterior).

Defapt, ele exista...dar nu starnesc interesul majoritatii. Ex: uberVU
Cine sa foloseasca astfel de toouri, cand e mai usor sa faci spam si sa "faci bani pe net".

Mi s-a spus ca duplicated content nu e bun, si altii faceau mii de $ per luna din preluari rss si api si toate nebuniile. Hai sa fim seriosi! Cum poti sa explici cateva mii sau zeci de mii la unii pe site-uri cu video si descrieri strict Youtube? Si sa nu mai vbm de pozitionari in Google unde sunt parca tot mai avantajati...etc, un mare etc, as putea continua, am mult de munca...daca am fost dur, well am ceva probleme personale, dar ideile raman wink.gif

lord_ice, tu incerci sa iti justifici niste neintelegeri prin ceea ce fac altii. Google nu e perfect, de asta exsita black hat-erii (cei care stiu ce fac si nu victimile iluziei de bani usori pe net), dar asta nu inseaman ca black hat e o indeletnicire la indemana oricui.

Parerea mea e ca site-urile trebuiesc raportate. Daca webmasterul care a facut site-ul e destept, o raportare e egala cu 0, dar asta doar in cazul in care acel black hat-er chiar stie ce face. In nici un caz nu vorbim de cei care cred ca pot face bani folosind black hat si sint victime sigure necunostintei si iluziilor proprii.

smile.gif
Posturile nu sint adresate tie in mod special sau trateaza "cazul" tau. Doar discutia e cu tine.
darkstar_tfd
TOT ce am de spus, fara sa fiu offtopic, ca raspuns la ceea ce s-a discutat pana acum : CLICK.
isildur_88
http://www.fastbrokers.ro/

Ca sa incetam acest debate, intrati si spuneti si voi daca acesta este un site .....
Si dupa scoateti link-ul ca sq anu ii facem mai multa publicitate decat trebuie ...
lord_ice
QUOTE (isildur_88 @ Jul 29 2008, 13:57) *
http://www.fastbrokers.ro/

Ca sa incetam acest debate, intrati si spuneti si voi daca acesta este un site .....
Si dupa scoateti link-ul ca sq anu ii facem mai multa publicitate decat trebuie ...

Stai putin, discutia este de raportare seo spam nu raporte ca site "nashpet"? Deci, ce dovezi ai ca s-a folosit seo spam pentru a promova acest site pe Google?

CODE
15648 people visited this site

La ce trafic are , este neglijabil smile.gif)

Later edit:

Oh God, ..., /index.php?pag=servicii uitati-va la Footer =)) laugh.gif
isildur_88
QUOTE (lord_ice @ Jul 29 2008, 14:48) *
Stai putin, discutia este de raportare seo spam nu raporte ca site "nashpet"? Deci, ce dovezi ai ca s-a folosit seo spam pentru a promova acest site pe Google?

CODE
15648 people visited this site

La ce trafic are , este neglijabil smile.gif)

Later edit:

Oh God, ..., /index.php?pag=servicii uitati-va la Footer =)) laugh.gif

acum intelegeti de ce m-au apucat pandaliile, lucrez la un site tot pt un broker si incer sa-i fac optimizare seo si am dat peste site-ul asta si m-am speriat.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.