QUOTE (lord_ice @ Jul 28 2008, 14:56)

Krumel daca toti copii de 14-18 ani care cred ca au facut totul pentru site-ul lor si cred ca tu folosesti ceva ilegal doar pentru ca esti cu mult mai sus decat eu te-ar raporta toata ziua nu ai mai avea parerea asta.
Gandesti asa pentru ca ai cunostine destul de vagi despre ce face Google si ce nu. Search, e plin internetul de explicatii.

Unora chiar li se intampla chestia asta, cunosc cazuri...si nu toti avem pile sau cunostinte la Google...adica , trebuie sa ne gandim si ca traim in Romania, o tara in care fete de 14 ani sunt rapite din discoteca si violate iar cand se duc la politie li se rade in nas....wtf, mai vrei exemple?
Mergi pe strada si ti se trozneste o sticla de bere ieftina in cap, sar un grup de tigani te rup cu bataia si-ti fura un telefon de 30 de lei...si acum tu-mi vii cu morala de mentalitate?
Come on!
Pentru asa ceva se asculta Parazitii si Bug Mafia.
Eu ti-am zis doar ca e indicat sa nu faci spam, pentru ca ti-o iei. Alt lucru pe care ti-l spuneam e ca nu toti sint black hat-eri, ci doar victime care traiesc cu impresia asta.
Tu oricum faci cum crezi, noi aici discutam, nu discreditam persoane.

Paradoxal, is 100% clean , sa nu creada cineva ca sunt "lordul blackhat"-ul, lenea m-a oprit sa citesc cartile de black pe care le am

si riscul e mare, pentru o carte are x ani, in schimb de atunci lucrurile s-au schimbat, au reaparut protectii, alea alea... vbm si de seo spam? Jumatate din site-urile Romanesti sunt pline de seo spam, iar restul sunt pline de junk, un mic procent de sub 10% este "clean".
Spune-mi, in mintea ta, unde greseste mentalitatea mea?
In mintea mea ceea ce faci tu nu reprezinta un subiect de gandire deca in momentul ca in care vad ca ceea ce fac eu (corect) e devalorizat de ceea ce faci tu (tu generalizat - nu discut persoane, am specificat mai sus).
Seo spam si junk pe site-urile romanesti...sint deacord...inca un motiv sa faci ceva cu valoare.
Crezi ca site-urile pe care le foosesti acum (digg, SU, myspace, etc) sint ciordeli de pe net? Sint junk cu scopul de a scoate bani?
De unde crezi ca a venit succesul in cazul site-urilor mare pe care le folosesti? Din furt? Din clonare? Din japca?
De ce inca in .ro nu exista ceva care sa ne respezinte pe web ca noutate? *(sa nu imi spui de trilurilu si alte site-uri care imita sau folosesc aplicatii din exterior).
Defapt, ele exista...dar nu starnesc interesul majoritatii. Ex: uberVU
Cine sa foloseasca astfel de toouri, cand e mai usor sa faci spam si sa "faci bani pe net".

Mi s-a spus ca duplicated content nu e bun, si altii faceau mii de $ per luna din preluari rss si api si toate nebuniile. Hai sa fim seriosi! Cum poti sa explici cateva mii sau zeci de mii la unii pe site-uri cu video si descrieri strict Youtube? Si sa nu mai vbm de pozitionari in Google unde sunt parca tot mai avantajati...etc, un mare etc, as putea continua, am mult de munca...daca am fost dur, well am ceva probleme personale, dar ideile raman

lord_ice, tu incerci sa iti justifici niste neintelegeri prin ceea ce fac altii. Google nu e perfect, de asta exsita black hat-erii (cei care stiu ce fac si nu victimile iluziei de bani usori pe net), dar asta nu inseaman ca black hat e o indeletnicire la indemana oricui.
Parerea mea e ca site-urile trebuiesc raportate. Daca webmasterul care a facut site-ul e destept, o raportare e egala cu 0, dar asta doar in cazul in care acel black hat-er chiar stie ce face. In nici un caz nu vorbim de cei care cred ca pot face bani folosind black hat si sint victime sigure necunostintei si iluziilor proprii.

Posturile nu sint adresate tie in mod special sau trateaza "cazul" tau. Doar discutia e cu tine.