casti pt n73

cata_bobo

Salutari,deci dupa cum ati vazut in titlu,doresc sa imi iau niste casti cu jack de 3.5 pt n73-ul meu...problema e ca nu prea stiu ce sa imi iau,si de aceea va cer ajutorul vostru.Eu momentan,am tot niste casti de 3.5(40 lei)...dar nu se aude asa de bine pe n73,se aude doar tare,dar cam putin bass... si nu numai pe al meu,pe mai multe telefoane ca am incercat,dar conectate la un mp3 se aud super bine...deci ce va rog eu e sa imi recomandati nista casti bune(maxim pana in 100 lei) care s-ar putea auzi bine pe n73(bass+volum).Multumesc si astept recomandari smile.gif
WiICKed
choose your favorite 4rm here : http://www.nokia.ro/produse/accesorii/all_...ri-casti-cu-fir

cata_bobo
castile alea originale de la nokia sunt pocnitori toate...sunt scumpe si nici nu sunt mari minunatii... smile.gif

M-am mai interesat pe net...de sennheiser cx 300 ce ziceti??din opiniile de acolo vad ca sunt bune...dar mai vreau niste opinii si din partea voastra...le are cineva??cum se aud conectate la un tel?? smile.gif
cia3194
QUOTE (cata_bobo @ Aug 4 2008, 17:44) *
castile alea originale de la nokia sunt pocnitori toate...sunt scumpe si nici nu sunt mari minunatii... smile.gif

M-am mai interesat pe net...de sennheiser cx 300 ce ziceti??din opiniile de acolo vad ca sunt bune...dar mai vreau niste opinii si din partea voastra...le are cineva??cum se aud conectate la un tel?? smile.gif

Am eu CX300 si le folosesc impreuna cu un N81 si un k750 cu soft Walkman. Calitatea sunetului este bestiala pentru acest pret (eu le-am luat din Anglia in urma cu o luna si ceva si am dat pe ele 40 de lire...dar tot nu imi pare rau) Parerea mea este sa le iei.
cata_bobo
Da,multumesc de reply...eram curios daca se aud bine la un telefon si vad ca da,in curand o sa fac comanda wink.gif sper ca astea sa ma multumeasca smile.gif
Reclama
Te intereseaza detaliile? CRV-ul de la Honda face diferenta!

Trepte laterale, proiectoare cu ornamente cromate, scut anterior, protectie portbagaj. Mai multe detalii aici.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.