Port HDMI la notebookuri

rocknum

Salut
Porturile HDMI la notebookuri au o importanta asa mare? ma gandeam ca pe viitor cand o sa apara din ce in ce mai multe HD-uri o sa aibe importanta sporita sa avem un HDMI pe un notebook
Vreau sa imi iau un laptop zilele astea si ma oprisem la un Dell 1520
dar vad ca nu are port HDMI...
voi ce ziceti?
cielo
Mie imi este destul de util : pot pune un film pe lcd (video si sunet) fara prea mari batai de cap : plug and play smile.gif

rocknum
QUOTE (cielo @ Jul 22 2008, 13:42) *
Mie imi este destul de util : pot pune un film pe lcd (video si sunet) fara prea mari batai de cap : plug and play smile.gif

ce notebook ai?
cielo
Sony Vaio FZ11E
rocknum
Apropo de HD. Am venit de la cineva de acasa care avea o plasma LG si avea calculatorul bagat pe ea. Nu era prin HDMI ci prin conectorul VGA clasic de 15 pini. Am vazut I AM LEGEND si s-a vazut foarte OK. Calitatea era foarte buna. Si desktop-ul din windows se vedea perfect. Si totusi era vorba de VGA clasic pe 15 pini. Ma intreb daca e chiar asa mare diferenta cu HDMI ... ?

Vreau sa imi iau un Dell Vostro 1500

http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...T933G20WNN86GZB

are de toate mai putin HDMI ... si de aia tot intreb
cielo
QUOTE (rocknum @ Jul 26 2008, 21:47) *
Apropo de HD. Am venit de la cineva de acasa care avea o plasma LG si avea calculatorul bagat pe ea. Nu era prin HDMI ci prin conectorul VGA clasic de 15 pini. Am vazut I AM LEGEND si s-a vazut foarte OK. Calitatea era foarte buna. Si desktop-ul din windows se vedea perfect. Si totusi era vorba de VGA clasic pe 15 pini. Ma intreb daca e chiar asa mare diferenta cu HDMI ... ?

Vreau sa imi iau un Dell Vostro 1500

http://www.emag.ro/notebook_laptop/noteboo...T933G20WNN86GZB

are de toate mai putin HDMI ... si de aia tot intreb

Posibil ca de la o distanta mai mare sa nu sesizezi absolut nici o diferenta in calitatea imaginilor. Pe mine ma incanta portul HDMI pentru ca am si sunetul multicanal in format digital pe acelasi cablu. Daca nu esti foarte pretentios poti merge linistit pe o configuratie vga + sunet analogic.
Apropos de Vostro 1500 : un super laptop, un display pe masura, o carcasa f solida si bine slefuita; singura chestie ce nu mi-a placut a fost ca o parte din baterie este mai mare decat carcasa laptop-ului
ripper
QUOTE (cielo @ Jul 27 2008, 08:26) *
Posibil ca de la o distanta mai mare sa nu sesizezi absolut nici o diferenta in calitatea imaginilor. Pe mine ma incanta portul HDMI pentru ca am si sunetul multicanal in format digital pe acelasi cablu. Daca nu esti foarte pretentios poti merge linistit pe o configuratie vga + sunet analogic.
Apropos de Vostro 1500 : un super laptop, un display pe masura, o carcasa f solida si bine slefuita; singura chestie ce nu mi-a placut a fost ca o parte din baterie este mai mare decat carcasa laptop-ului

Aia de 9 celule e așa... la toate modelele în afară de XPS 1530 bateriile sunt așa mari! Urât!

rocknum
QUOTE (cielo @ Jul 27 2008, 08:26) *

Alea de 9 celule sunt mai mari.
Asta care il iau eu are de 6 celule si vine la fix.
Orice laptop am vazut trebuia sa aibe ceva ca sa nu fie perfect biggrin.gif cum e si la asta. Ii mai lipsea un HDMI si o baterie de 9 celule si era perfect. Dar cum bateria de 9 celule e mai mare si HDMI nu are... nu e perfect. Oricum mi se pare un laptop f bun la banii astia
ady_9
Se pare ca in cazul XPS-ului M1530, cei de la Dell au folosit bateria de dimensiuni mari in mod benefic. Aceasta excede carcasa in partea de jos, astfel lasandu-i mai mult loc pentru ventilatie.
akrombie

salutari, am eu un laptop dell xps m1530 am gasit si mufa asta hdmi ma intrebam la ce foloseste.
daca ati putea sa imi dati cateva explicatii despre modul in care pot folosi aceasta mufa ca m-am saturat sa caut tot felul de kestii care suna bine dar din care nu intelegi nimik.
ms
badboyallyn
conectezi un televizor/monitor la laptopul tau, si ai sunet si video la calitate f buna prin acelasi cablu.
Maxxims
Televizorul trebuie sa fie obligatoriu HD, HDMI ? adica se poate conecta si la un tv-lcd normal?
old lord
pai conecturul HDMI e pentru filme high definition, cred ca merge si pentru un tv-lcd normal
HDMI-high definition multimedia interfaces
Reclama
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !

In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.

Afla detalii acum!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.