Samsung D980

crysty2k5

Samsung D980

http://news.softpedia.com/news/Samsung-D98...set-90406.shtml

stokarit_s
QUOTE (crysty2k5 @ Jul 22 2008, 13:18) *
Samsung D980

Se mareste familia Samsung Dual Sim la 3 membri. thumbup.gif
Acum ai de unde alege daca vrei sa cumperi un telefon Dual Sim. smile.gif

badboyallyn
si care-i poanta cu china mobile? huh.gif
stokarit_s
QUOTE (badboyallyn @ Jul 23 2008, 11:47) *
si care-i poanta cu china mobile? huh.gif

Telefonul o sa fie lansat in China prin China Mobile apoi o sa fie lansat si in Europa respectiv restul tarilor.
crysty2k5
Seamana un pic cu un model de la LG...nu-mi aduc aminte cum ii spune biggrin.gif
stokarit_s
Pricipalele atuuri sunt :

- display TFT touchscreen, 256 de mii de culori cu rezolutia de 240 x 320 pixels si diagonala de 2.6 inches
- memoria interna de 45 de mb plus posibilitatea de extindere a memoriei cu un card MicroSD de 2GB
- Dual SIM (both tri-band, GPRS, EDGE)
- camera de 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, flash, video (QVGA@15fps)
- FM radio
- Document viewer
- Standard battery, Li-Ion 1200 mAh

Specificatiile tehnice complete le gasiti aici http://www.gsmarena.com/samsung_d980-2500.php

Telefonul a fost lansat luna aceasta . L
La noi in tara nu este disponibil deocamdata.

V-am pus si cateva poze noi. smile.gif
negociator
QUOTE (stokarit_s @ Oct 30 2008, 17:52) *
Pricipalele atuuri sunt :

- display TFT touchscreen, 256 de mii de culori cu rezolutia de 240 x 320 pixels si diagonala de 2.6 inches
- memoria interna de 45 de mb plus posibilitatea de extindere a memoriei cu un card MicroSD de 2GB
- Dual SIM (both tri-band, GPRS, EDGE)
- camera de 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, flash, video (QVGA@15fps)
- FM radio
- Document viewer
- Standard battery, Li-Ion 1200 mAh

Specificatiile tehnice complete le gasiti aici http://www.gsmarena.com/samsung_d980-2500.php

Telefonul a fost lansat luna aceasta . L
La noi in tara nu este disponibil deocamdata.

V-am pus si cateva poze noi. smile.gif

In catalogul Germanos apare acest telefon, cu precizarea "In curand". Pretul indicat in catalog este 1399 lei fara abonament, respectiv 699 lei cu abonament Cosmote. Ce ma deranjeaza pe mine la acest telefon este ecranul cam mic, de numai 2,6". Un ecran de cel putin 2,8" m-ar fi convins sa-l cumpar... smile.gif

blackcat
Dar ce preturi nesimtite au telefoanele astea Samsung dual-sim! Si din ce vad la caracteristici sunt cum slabe. Iar review-urile de pe net imi confirma ca sunt cam slabute. Am vazut citeva dual-sim-uri chinezesti pe la cunoscuti, care mi s-au parut extraordinare. Cel putin unul din cele vazut curind arata bestial. Nu stiu cum ii spune, dar avea ecran mare touch-screen, fara iconite nesimtite in partea inferioara si se vedea superb. O calitate a ecranului pe care inca nu am vazut-o la nici un Nokia. Nu mai spun de cele 2 camere foto (una pt apeluri video) si de receptorul tv care mergea incredibil de bine. Cind vad Samsungurile astea imi vine sa rid pe linga ce fac chinezoii.
stokarit_s
QUOTE (blackcat @ Jan 4 2009, 19:00) *
Dar ce preturi nesimtite au telefoanele astea Samsung dual-sim! Si din ce vad la caracteristici sunt cum slabe. Iar review-urile de pe net imi confirma ca sunt cam slabute. Am vazut citeva dual-sim-uri chinezesti pe la cunoscuti, care mi s-au parut extraordinare. Cel putin unul din cele vazut curind arata bestial. Nu stiu cum ii spune, dar avea ecran mare touch-screen, fara iconite nesimtite in partea inferioara si se vedea superb. O calitate a ecranului pe care inca nu am vazut-o la nici un Nokia. Nu mai spun de cele 2 camere foto (una pt apeluri video) si de receptorul tv care mergea incredibil de bine. Cind vad Samsungurile astea imi vine sa rid pe linga ce fac chinezoii.

Pai cumparati telefon chinezesc si apoi sa te vaiti cand ti s-a stricat. laugh.gif
Luc1an

Am inceput sa folosesc si eu un D980 de citeva zile. Deocamdata sint multumit.
Singura chestie enervanta e ca nu recunoaste microSD mai mare de 2GB. Mai o muzica, mai un film...
catapopa
Eu unul am folosit telefon dual sim chinezesc. L-am dat cu cea mai mare placere dupa cateva luni de folosinta. Nu puteam sa instalez nimic pe el, pozele erau execrabile (amesteca culorile), pe simul 2 volumul era mai slab, softul se misca foarte greu....... Am mai avut Samsung D780 dual sim si am fost foarte multumit de el, iar acum detin un Samsung D980 dual sim. Vreau sa zis ca sunt foarte multumit de el in felul cum functioneaza si cum arata.
azraellus
nu a mai cumparat nimeni acest telefon? sa ne faca un review despre el?
floreamarianm
am achizitionat de curand un D980 pentru sotie si intimpin urmatoarea problema:nu reusesc sa-i fac sa mearga internetul desi inainte cand avea simul (ORANGE)pe un IPHONE 3G mergea impecabil fara nici cea mai mica setare.Am incercat si la setari si nimic desi in specificatii scrie ca are edge,gprs,gsm tri band.Rog mult cine stie ceva despre aceasta problema il astept cu orice mic sfat.
cipone
Poate sa-mi spuna cineva cum se modifica intervalul de timp cat sta aprins displayul. Am cautat prin setari dar degeaba.
cipone
Gata, s-a rezolvat.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.