crysty2k5
22nd July 2008, 12:11
crysty2k5
8th September 2008, 16:50
Ad1tz92
8th January 2009, 22:22
Am vazut ca e la Cosmote acum...la 1 leu....l-a cumparat cineva impresii ceva??
merly2
4th February 2009, 10:30
QUOTE (Ad1tz92 @ Jan 8 2009, 22:22)

Am vazut ca e la Cosmote acum...la 1 leu....l-a cumparat cineva impresii ceva??
Am luat eu acum 2 zile, dar nu de la Cosmote ci la liber
Ce pot sa spun este ca se prezinta bine ca si aspect,tastele cam mici dar te obisnuiesti,ecranul destul de mare si clar/luminos
Ce ma nemultumeste este volumul in difuzor(foarte slab si pe inalte) dar in casti se aude beton
Am observat ca la W880i/W890i exista driver-e de sunet; stie cineva daca se potrivesc si la w302?
valentinmo
15th February 2009, 20:34
Stie cineva unde gasesc modelul in Cluj? Cat costa?
merly2
25th February 2009, 15:10
Stie cineva daca se pot adauga pe w302 jocurile sau aplicatia "code memo" existente pe vechiul k500i (si cum se poate face asta)
Drag0n_X
26th February 2009, 16:00
ceva impresii despre acest telefon? eventual cineva care il poseda sa ne spuna cat tine bateria/ daca este modabil camera foto cum se comporta etc. ?
syn_wrc
7th March 2009, 09:57
urmeaza sa imi cumpar eu unul zilele astea...
daca il cumpar o sa revin cu parreri de bine sau de rau
)
pro_meteus
7th March 2009, 11:39
QUOTE (syn_wrc @ Mar 7 2009, 09:57)

urmeaza sa imi cumpar eu unul zilele astea...
daca il cumpar o sa revin cu parreri de bine sau de rau

)
Sper ca stii ca, fiind construit pe platforma "neptune" nu se poate face modding, flashing, unlocking.
mmanolash
24th May 2009, 10:35
nu primeste agenda telefonica prin bluetooth de la alt telefon
Kustic
25th May 2009, 20:44
nu merita sa-l luati decat daca nu aveti alta alternativa, sincer cu acest model cei de la sony ericsson s-au facut de rusine nu suporta teme decat pe cele 4 de le are in el, nu suporta conectica cu calculatorul decat ca modem , deci daca vrei sa transferi ceva in el cu ajutorul unui program , ma refer la o agenda salvata din alt telefon nu merge, difuzorul e foarte incet si in convorbiri si ca sonerie, bateria tine foarte putin in comparatie cu alte modele mai vechi de la SE, wolkmanul se aude foarte bine dar foarte incet la volum maxim, radioul lasa de dorit, daca frecventa semnalului scade in intensitate in timp ce cauti alte canale te trece automat la alte canale care au o intensitate mai mare, dar nu are cautare automata (poate nu am gasit-o eu). cand voi mai descoperi ceva lacune o sa revin.
balutza
26th May 2009, 03:48
QUOTE (Kustic @ May 25 2009, 21:44)

nu merita sa-l luati decat daca nu aveti alta alternativa, sincer cu acest model cei de la sony ericsson s-au facut de rusine nu suporta teme decat pe cele 4 de le are in el, nu suporta conectica cu calculatorul decat ca modem , deci daca vrei sa transferi ceva in el cu ajutorul unui program , ma refer la o agenda salvata din alt telefon nu merge, difuzorul e foarte incet si in convorbiri si ca sonerie, bateria tine foarte putin in comparatie cu alte modele mai vechi de la SE, wolkmanul se aude foarte bine dar foarte incet la volum maxim, radioul lasa de dorit, daca frecventa semnalului scade in intensitate in timp ce cauti alte canale te trece automat la alte canale care au o intensitate mai mare, dar nu are cautare automata (poate nu am gasit-o eu). cand voi mai descoperi ceva lacune o sa revin.
Prietena are un S302, care e versiunea argintie a W302. Defapt sunt 2 telefoane identice, culori diferite la carcasa. Acest telefon nu e facut de SE ci de Sagem. Este pe o platforma ce nu suporta modding (cel putin pana acum) numita Neptune. Pot sa confirm ca difuzorul se aude putin mai tare ca si casca de la W595. Fara sa exagerez vibratiile sunt mai puternice ca sunetul. Dar volumul in timpul convorbirii este superb. Nu trebuie tinut la maxim pt ca se aude foarte foarte tare si clar. Insa difuzorul cand te suna cineva scoate un sunet mult prea scazut ca sa-l auzi pe o strada cu inca 3-4 persoane(ca sa nu mai spun de trafic). Foarte stilat. Camera 5-6/10 pt rezolutia ei, efecte de tranzitie interesante. Nu poti pune teme, jocurile le instalezi din Altul. Ti se conecteaza mereu telefonul la calculator ca flash drive. Ecranul putn cam pixelat. Nu poti derula imaginile/pozele. Trebuie sa "iesi" din poza apoi sa selectezi alta. Ai track id, si track id pe "desktop" indiferent de wallpaper(adica iti arata ce melodie asculti). Nu ai multitasking. Ai un buton ciudat care functioneaza numai cand esti in "desktop"/homescreen ce are functie de shortcuturi predefinite ce nu le poti modifica tu.
adrian81
26th May 2009, 06:54
S302 e una si W302 e alta. Telefoanele nu sunt identice mai cauta pe net.
balutza
26th May 2009, 13:56
Spune-mi diferente intre ele in afara de faptul ca W302 are carcasa neagra, si background-ul playerului este negru. A o tema diferita? Sau ce? A...cred ca spui ca sunt telefoane total diferite ca S302 are led iar W302 nu. Plus ca am avut ambele telefoane in mana, si inca ma mai pot "juca" la un S302. Si credema sunt identice. Nu stiu ce tot citesti tu pe net, dar una e sa ai telefoanele in mana si alta e sa imi spui ce citesti tu pe alte forumuri. Ca sa iti dau un exeplu sa intelegi si tu mai bine, gandeste-te la K800 si K810. Acelasi telefon, carcasa diferita. Doar ca aici ai si un led la camera ca diferenta.
PS: QUOTE (adrian81 @ May 26 2009, 07:54)

mai cauta pe net.
M0rtar0
27th May 2009, 01:00
QUOTE (balutza @ May 26 2009, 14:56)

Spune-mi diferente intre ele in afara de faptul ca W302 are carcasa neagra, si background-ul playerului este negru. A o tema diferita? Sau ce? A...cred ca spui ca sunt telefoane total diferite ca S302 are led iar W302 nu. Plus ca am avut ambele telefoane in mana, si inca ma mai pot "juca" la un S302. Si credema sunt identice. Nu stiu ce tot citesti tu pe net, dar una e sa ai telefoanele in mana si alta e sa imi spui ce citesti tu pe alte forumuri. Ca sa iti dau un exeplu sa intelegi si tu mai bine, gandeste-te la K800 si K810. Acelasi telefon, carcasa diferita. Doar ca aici ai si un led la camera ca diferenta.
PS:
s302 comparat cu w302
balutza
27th May 2009, 01:28
QUOTE (M0rtar0 @ May 27 2009, 02:00)

Deci...daca tu crezi ce scrie acolo.... Uite ce scrie si se inseala
Asa ca imi pare rau sa te anunt...insa nu poti crede ce spun cei de la SE pe paginile lor. Mai bine, daca nu ai ocazia sa tii produsul in mana, cauta pe youtube filmulete cu prezentari si etc...si vei veea "mai pe viu" cum arata.
M0rtar0
27th May 2009, 01:45
e tarziu si nu mai am rabdare sa butonez telefoanele dar incep sa te cred pt ca vad ca esti tare pasionat
intr-o zi cu multa rabdare o sa fac personal comparatia
balutza
27th May 2009, 11:20
Nu ca sunt "tare pasionat", dar de multe ori unii vorbesc fara a stii exact, si daca le spui ca marul e mar ca asta mananci tu acum, ei spun ca marul e portocala, ca asa au citit ei pe forum.
x6IT32
9th June 2009, 18:58
Salut! Mi-am cumpar un Sony Ericsson W302 si nu pre aude tare... Cum fac sa se auda mai tare?
Multumesc
balutza
9th June 2009, 18:59
Nu ai cum. Este ne-modabil.
x6IT32
17th June 2009, 13:17
Cum adaug jocuri pe Sony Ericsson W302?
balutza
17th June 2009, 15:26
Trebuie sa conectezi telefonl la calculator, sa copii jocurile/aplicatiile care vrei sa le inst in foderul Other/Altul din card, sau mem telefonului, apoi deconectezi telefonul, si instalezi jocurile folosind kitul de instalare din Other/Altul
meritocratu
7th July 2009, 15:53
Exista driver de sunet mai nou pt. W302 ? Se aude incet.
balutza
7th July 2009, 16:10
Nu se poate schimba. Este ne-modabil, cum am mai spus.
Matza_Madutza
29th July 2009, 13:42
Am primit si eu unul cadou si mi-am inlocuit vechiul telefon (un Huwei cunoscut sub denumirea de Vodafone 810) si nu prea sunt incantata
...chiar daca Vodafone 810 nu avea o reputatie prea buna (nu are cablu de date sau casti, desi are mp3 player, citirea informatiilor de pe card este foarte lenta, etc.) , era mai complex decat SE w302....
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.