Romania o tara afectata de sindromul Stockolm
Pages: 1, 2

(THX)GogolometroEAW
Mult timp m-am intrebat cum e posibil ca oameni normali, tineri, educati sa puna botu' la comunism, la Iliescu si PSD, la va marim salariul si toate idoteniile reunite in cratita cu bolsevism, capitalism de cumetrie si comunism.Ma uit pe forumuri si vad tineri de 20-30 de ani ce infiereaza cu manie proletara USA dar cad in cur de admiratie pentru Rusia si China.Oameni care sustin ca Chavez e cool si ca Green Peace e alternativa...
Raspunsul care l-am gasit ar fi ca romanii sunt niste traumatizati infiorator.Creierul neaos a fost facut zdrente in jumatate de secol plus 20 de ani de democratie originala.Suntem in acel punct in care ne-am pierdut capacitatea de a deosebi binele de rau.
Habar nu am cum se trateaza acest sindrom ma interesez dar, cum naiba am putea aplica tratamentul la 22 de milioane?
colt45
QUOTE ((THX)GogolometroEAW @ Jul 22 2008, 11:23) *
Mult timp m-am intrebat cum e posibil ca oameni normali, tineri, educati sa puna botu' la comunism, la Iliescu si PSD, la va marim salariul si toate idoteniile reunite in cratita cu bolsevism, capitalism de cumetrie si comunism.Ma uit pe forumuri si vad tineri de 20-30 de ani ce infiereaza cu manie proletara USA dar cad in cur de admiratie pentru Rusia si China.Oameni care sustin ca Chavez e cool si ca Green Peace e alternativa...
Raspunsul care l-am gasit ar fi ca romanii sunt niste traumatizati infiorator.Creierul neaos a fost facut zdrente in jumatate de secol plus 20 de ani de democratie originala.Suntem in acel punct in care ne-am pierdut capacitatea de a deosebi binele de rau.
Habar nu am cum se trateaza acest sindrom ma interesez dar, cum naiba am putea aplica tratamentul la 22 de milioane?

incepe tratamentul cu tine si poate nu o sa mai scrii tampenii ca cele de mai sus rolleyes.gif
tihomir

Si crezi ca in vest nu e la fel? Oare anarhistii au aparut la noi sau la ei? In plus prea amesteci borcanele si exagerezi pe alocuri.
Pierde_verile

Dacă România nu ar fi țară U.E. ar fi toate condițiile pentru instaurarea comunismului. Vorbele goale nu îi impresionează pe oamenii care trăiesc în mizerie. Îi impresionează doar perspectiva, chiar falsă, de ieși din mocirlă. Fă să dispară mizeria, fă să apară o "middle class" și adepții comunismului se reduc automat. Nu e vorba deci de o dispută teoretică. Comunismul a început ca un vis și așa va reîncepe întotdeauna. Cei tineri sunt cei mai expuși. Vorbăria despre ce rău a fost sub Ceaușescu nu face decât să îi enerveze, nu ține nici de foame și nici nu le dă o locuință, nici o șansă ca să-și câștige singuri. Măcar le poți spune: muncește, învață, caută-ți un job în străinătate.
(THX)GogolometroEAW
Daca imi poti explica punctual Colt unde sunt tampeniile ti-as fii recunoscator.Sau e un coment asa de masa?
fracture
Într-un fel ai dreptate, românii sunt cam masochiști smile.gif
De 20 de ani sunt conduși de politicieni distruși dar surpriză, aceiași politicieni conduc și în sondaje așa că nu prea avem ce face decât să așteptăm (cu votul nu prea se rezolvă cine știe ce) să apară o nouă specie de politicieni. Mă bucuram ca netotul când îi vedeam pe ăștia tineri (Boureanu, Ponta) pentru ca mai târziu să-mi dau seama că nu diferă decât anii, apucăturile sunt aceleași cu ale celor bătrâni.
Pe mine unul nu mă interesează că fură și minte de rupe atâta timp cât face ceva și pentru țară (că sunt multe lucruri care trebuie făcute). Aștia de acum fură de sting și de guvernare (în sensul de a conduce) îi doare undeva.
Că tot pomenești de China, acu vreo 20-30 de ani erau vai de mama lor, pe timpul lui Mao mureau de foame, acum, după conducerea lui Deng Xiaoping în special, au ajuns să organizeze jocuri olimpice și să comnade portavioane de la americani.
Istorie
Le e scarba de ce a ajuns lumea acum . Drogati , homosexuali ,travestiti , criminali , idioti , prosti , obezi , subnormali etc. Tu cu cine ai sta la o cafea cu un homosexual sau cu un comunist ?
(THX)GogolometroEAW
Oribil este sa te uiti la criminal ca la salvatorul tau.Sa pupi dos moscal cand te-au tinut capra oleca.
E oribil sa il vezi mare politician pe bombonel si sa il propui ca o alternativa politica viabila.Imi amintesc si acum de emisiuni Teo cu Bombo family impresii de arogant in direct. puke.gif
E scarbos cand bunicii nostri au asteptat parasutisti americani, cand bunul cel mai de pret era dolarul si pachetul de kent acum sa scuipam antiamericaneste ca asa e cool si trendy.

Istorie
QUOTE ((THX)GogolometroEAW @ Jul 22 2008, 13:01) *
Oribil este sa te uiti la criminal ca la salvatorul tau.Sa pupi dos moscal cand te-au tinut capra oleca.
E oribil sa il vezi mare politician pe bombonel si sa il propui ca o alternativa politica viabila.Imi amintesc si acum de emisiuni Teo cu Bombo family impresii de arogant in direct. puke.gif
E scarbos cand bunicii nostri au asteptat parasutisti americani, cand bunul cel mai de pret era dolarul si pachetul de kent acum sa scuipam antiamericaneste ca asa e cool si trendy.

Nu e cool si trendy e ceva normal .
(THX)GogolometroEAW
QUOTE (Istorie @ Jul 22 2008, 13:00) *
Le e scarba de ce a ajuns lumea acum . Drogati , homosexuali ,travestiti , criminali , idioti , prosti , obezi , subnormali etc. Tu cu cine ai sta la o cafea cu un homosexual sau cu un comunist ?

Prefer un un om ce caruia nu ii plac femeile unuia care nu ii plac oamenii asa ca aleg sa stau la o cafea cu "homosexualul" nu cu comunistul.Pe de alta parte homosexualii nu sar pe tine sa ti-o traga cand iesi la cafea, comunistii ti-o trag oriunde ai iesi. cool.gif
brigazile_martirilor
QUOTE (Istorie @ Jul 22 2008, 13:00) *

Singurul comunist bun e un comunist mort si cu mortii nu sta nimeni la cafele tongue.gif
Istorie
QUOTE ((THX)GogolometroEAW @ Jul 22 2008, 13:05) *
Prefer un un om ce caruia nu ii plac femeile unuia care nu ii plac oamenii asa ca aleg sa stau la o cafea cu "homosexualul" nu cu comunistul.Pe de alta parte homosexualii nu sar pe tine sa ti-o traga cand iesi la cafea, comunistii ti-o trag oriunde ai iesi. cool.gif

Si ai accepta s-a te pipaie ?

QUOTE (brigazile_martirilor @ Jul 22 2008, 13:08) *
Singurul comunist bun e un comunist mort si cu mortii nu sta nimeni la cafele tongue.gif

Nu-mi place sistemul comunist 90% , dar acel 10% il accept .Comunistii calcau drepturile oamenilor in picioare , dar macar ii educau . Iar comunistii nu cred ca au murit debea se nasc biggrin.gif .
jafpefata
Îi educau? Păi cum îți explici analfabeții care sunt pe toate drumurile, lipsa școlilor, etc? Îi educau doar să lingă în cur comunismul.
Iară prejudecata că înainte, vezi doamne copii erau școliți.
brigazile_martirilor
QUOTE (Istorie @ Jul 22 2008, 13:13) *
Si ai accepta s-a te pipaie ?

Nu-mi place sistemul comunist 90% , dar acel 10% il accept .Comunistii calcau drepturile oamenilor in picioare , dar macar ii educau . Iar comunistii nu cred ca au murit debea se nasc biggrin.gif .

In cazul tau au dat gres, se pare laugh.gif
Istorie
QUOTE (jafpefata @ Jul 22 2008, 13:15) *
Îi educau? Păi cum îți explici analfabeții care sunt pe toate drumurile, lipsa școlilor, etc? Îi educau doar să lingă în cur comunismul.
Iară prejudecata că înainte, vezi doamne copii erau școliți.

Daca ai intreba un adolescent din acea vreme care este cel mai inalt varf din romania sigur ti-ar raspunde ,dar s-a intrebi unul acum.
brigazile_martirilor
QUOTE (Istorie @ Jul 22 2008, 13:21) *
Daca ai intreba un adolescent din acea vreme care este cel mai inalt varf din romania sigur ti-ar raspunde ,dar s-a intrebi unul acum.

Intrebare ptr tine, tanarul educat acum:Cum se numeste Biserica Neagra din Brasov si in ce oras se afla? dry.gif
jafpefata

Siigur că da, ai făcut tu sondaje. Păi de unde să știe bre, dacă în multe sate nici nu erau școli (nici acuma nu sunt, evident)? Sau poate credeai propaganda comunistă, că s-au făcut 32453243 de școli și fiecare sat are minim 2?
Poporul ăsta are zone cu educație 0 de când se știe.
Am omis greșelile tale gramaticale care confirmă spusele mele coolspeak.gif
Istorie
QUOTE (brigazile_martirilor @ Jul 22 2008, 13:23) *
Intrebare ptr tine, tanarul educat acum:Cum se numeste Biserica Neagra din Brasov si in ce oras se afla? dry.gif

Biserica Sfanta Maria tongue.gif .
colt45
QUOTE ((THX)GogolometroEAW @ Jul 22 2008, 12:12) *
Daca imi poti explica punctual Colt unde sunt tampeniile ti-as fii recunoscator.Sau e un coment asa de masa?

dincolo de "perlele" din text, asocierea sindromului Stockolm cu 22 mil de romani din care o buna parte nici macar nu a mai fost la vot dupa primul mandat al lui nenea Iliutza .... iar o alta parte nici macar nu stie cine e china, rusia, ..... pentru inca nu au terminat de supt sau de mancat orezul cu lapte ..... e mai mult decat o tampenie.... in al doilea rand la fiecare runda romanul ala cu creierul prajit a schimbat prin vot gasca .... cautand ceva normalitate in exercitiul de guvernare .... a luat teapa si a schimbat din nou sperand ca aia trecuti pe tusa la tura anterioara au invatat ceva .... dar nici gand .... aia de abia ce terminasera de facut loc in camara pentru inca 4 ani de jaf ... chiar nu a contat ca se chemau pdsr, psd, pc, pd, pnl, pntcd, udmr .... scopul a fost intotdeauna unul singur .... jaful .... si asta in conditiile in care ... repet..... creierul traumatizat i-a votat pe aia din opozitie

pe scurt ... fundamnetul asocierii sindromului cu ce s-a intamplat in societatea romaneasca nu exista .... decat in capul tau

din alt punct de vedere oriunde in lumea asta .... ca fenomen de masa .... tinerii educati cu varsta intre 20-30 ani au vederi de stanga ..... de ce este asa? au explicat-o altii mai destepti ca mine
brigazile_martirilor

Hai sa-mi fac pomana cu tine sa-ti explic cat de cat diferentele , cat m-oi pricepe, intre sistemele de invatamant din timpul lui Ceasca si cel de acum:

1.Pe timpul lui Ceasca , erau treapta 1 si treapta 2 la liceu, examene pe bune.La fel si examenul de admitere la facultate, nu era prostia de acum cu nota de la Bac +media din anii liceului+mii de locuri cu taxa+facultatile particulare(unde intra aia care nu reusesc la stat,etc)

2.Sistemul de predare e in continuare cel comunist, profesorul scrie la tabla sau dicteaza, elevii /studentii fac munca de copiere.
Same shit.

3.Sistemul actual, ca si cel comunist produce in continuare someri pe banda rulanta, nu se adapteaza cerintelor pietei muncii.
Istorie
QUOTE (colt45 @ Jul 22 2008, 13:26) *
dincolo de "perlele" din text, asocierea sindromului Stockolm cu 22 mil de romani din care o buna parte nici macar nu a mai fost la vot dupa primul mandat al lui nenea Iliutza .... iar o alta parte nici macar nu stie cine e china, rusia, ..... pentru inca nu au terminat de supt sau de mancat orezul cu lapte ..... e mai mult decat o tampenie.... in al doilea rand la fiecare runda romanul ala cu creierul prajit a schimbat prin vot gasca .... cautand ceva normalitate in exercitiul de guvernare .... a luat teapa si a schimbat din nou sperand ca aia trecuti pe tusa la tura anterioara au invatat ceva .... dar nici gand .... aia de abia ce terminasera de facut loc in camara pentru inca 4 ani de jaf ... chiar nu a contat ca se chemau pdsr, psd, pc, pd, pnl, pntcd, udmr .... scopul a fost intotdeauna unul singur .... jaful .... si asta in conditiile in care ... repet..... creierul traumatizat i-a votat pe aia din opozitie

pe scurt ... fundamnetul asocierii sindromului cu ce s-a intamplat in societatea romaneasca nu exista .... decat in capul tau

din alt punct de vedere oriunde in lumea asta .... ca fenomen de masa .... tinerii educati cu varsta intre 20-30 ani au vederi de stanga ..... de ce este asa? au explicat-o altii mai destepti ca mine

Am vazut un documentar in care spunea ca tineri inteligenti sunt atrasi de radicalism .

QUOTE (brigazile_martirilor @ Jul 22 2008, 13:32) *
Hai sa-mi fac pomana cu tine sa-ti explic cat de cat diferentele , cat m-oi pricepe, intre sistemele de invatamant din timpul lui Ceasca si cel de acum:

1.Pe timpul lui Ceasca , erau treapta 1 si treapta 2 la liceu, examene pe bune.La fel si examenul de admitere la facultate, nu era prostia de acum cu nota de la Bac +media din anii liceului+mii de locuri cu taxa+facultatile particulare(unde intra aia care nu reusesc la stat,etc)

2.Sistemul de predare e in continuare cel comunist, profesorul scrie la tabla sau dicteaza, elevii /studentii fac munca de copiere.
Same shit.

3.Sistemul actual, ca si cel comunist produce in continuare someri pe banda rulanta, nu se adapteaza cerintelor pietei muncii.

Dar statul le oferea un serviciu si nu mai erau someri .
DeathRipple
........
........

suntem intr-un punct prin care au mai trecut destule popoare de-a lungu' istoriei. exista si destule puncte, mai jos de asta, pe care (inca) nu le-am atins. ce te intereseaza pe tine ca sa-ti raspunzi la intrebare e psihologia poporului roman. constantin radulescu-motru a scris o carte foarte buna care se numeste chiar asa. cartea e scrisa in perioada interbelica.
arcond
Daca ai intreba un adolescent din acea vreme ...

si cum faci asta , ai terminat de pus la punct masina de calatorit in timp ?

puke.gif
Istorie
QUOTE (arcond @ Jul 22 2008, 13:36) *
si cum faci asta , ai terminat de pus la punct masina de calatorit in timp ?

puke.gif

Da thumbsup.gif
DeathRipple
QUOTE (fracture @ Jul 22 2008, 12:54) *
Că tot pomenești de China, acu vreo 20-30 de ani erau vai de mama lor, pe timpul lui Mao mureau de foame, acum, după conducerea lui Deng Xiaoping în special, au ajuns să organizeze jocuri olimpice și să comnade portavioane de la americani.

cat poti fi de naiv smile.gif
arcond
QUOTE (Istorie @ Jul 22 2008, 13:37) *
Da thumbsup.gif

bag-o repede la vanzare , poate il depasesti pe bila gates in topul forbes .

numa ai grija sa scoti productie de milioane , ca s-ar putea sa fie o cerere ....

coolspeak.gif

Istorie
QUOTE (arcond @ Jul 22 2008, 13:44) *
bag-o repede la vanzare , poate il depasesti pe bila gates in topul forbes .

numa ai grija sa scoti productie de milioane , ca s-ar putea sa fie o cerere ....

coolspeak.gif

Nu am sa o scot la vanzare tongue.gif .
manitu
QUOTE (DeathRipple @ Jul 22 2008, 13:36) *
ca sa-ti raspunzi la intrebare e psihologia poporului roman. constantin radulescu-motru a scris o carte foarte buna care se numeste chiar asa. cartea e scrisa in perioada interbelica.

O carte foarte buna, este adevarat: Cine vrea sa o cumpere, o gaseste aici:
http://www.librarie.net/carti/72204/Psihol...Radulescu-Motru

Mai adaug inca una, cel putin la fel de interesanta si indrazneata. O recomand calduros, pentru ca merita lecturata.

Din psihologia poporului roman,
D. Draghicescu

http://www.dol.ro/Produse/Carti/Filozofie-...00001/index.asp
arcond
QUOTE (Istorie @ Jul 22 2008, 13:52) *
Nu am sa o scot la vanzare tongue.gif .

aha ... m-am prins , vrei doar tu sa calatoresti in trecut , sa vezi fetele care purtau o frunza de palmier ... ceva ... in loc de bikini ...

notangel.gif
Istorie
QUOTE (arcond @ Jul 22 2008, 14:04) *
aha ... m-am prins , vrei doar tu sa calatoresti in trecut , sa vezi fetele care purtau o frunza de palmier ... ceva ... in loc de bikini ...

notangel.gif

Vezi ca stii thumbup.gif dar mai intai ma duc la Eva sa ii tai mana .
fracture
QUOTE (DeathRipple @ Jul 22 2008, 09:37) *
cat poti fi de naiv smile.gif

Serios? Nu credeam că un moderator își lasă afirmațiile nesusținute smile.gif
În fond șila urma urmei toți suntem naivi happy.gif
kazzaciov
QUOTE ((THX)GogolometroEAW @ Jul 22 2008, 13:01) *

Colt45 a explicat foarte bine cauzele pt care rationamentul tau scartaie. @Colt45: Nota 10 de la mine, maestre, ai aratat de multe ori impartialitate, logica si fluenta in gandire!

In alta ordine de idei, bunicii nostri au asteptat degeaba pogorarea pe pamant a parasutistilor americani... Iar realitatea cotidiana afirma pe deplin premisele pt care este in acest moment in desfasurare un puternic curent antiamerican.
gtk

nu exista prea multi tineri educati in adevaratul sens al cuvantului cu vederi de stanga... majoritatea sunt niste rebuturi sociale, iar daca au educatie - educatia in cele mai multe cazuri tine de domeniul umanist... adica sunt niste lepre care sug sangele natiei degeaba si au impresia ca sunt importanti...

QUOTE (kazzaciov @ Jul 22 2008, 14:21) *
Colt45 a explicat foarte bine cauzele pt care rationamentul tau scartaie. @Colt45: Nota 10 de la mine, maestre, ai aratat de multe ori impartialitate, logica si fluenta in gandire!

In alta ordine de idei, bunicii nostri au asteptat degeaba pogorarea pe pamant a parasutistilor americani... Iar realitatea cotidiana afirma pe deplin premisele pt care este in acest moment in desfasurare un puternic curent antiamerican.

s-a adunat pcr-ul aici? biggrin.gif
brigazile_martirilor
QUOTE (kazzaciov @ Jul 22 2008, 14:21) *

si o mare dragoste ptr boboru' rus, "frate si prietin" puke.gif
Istorie
QUOTE (brigazile_martirilor @ Jul 22 2008, 14:44) *

Ti-ar fi fost prieten daca erai de la inceput cu el .
jafpefata
Well, popoul rus e una, politica dușmănoasă a rusiei e alta.
kazzaciov
QUOTE (brigazile_martirilor @ Jul 22 2008, 14:44) *

In continuare am o mare nelamurire. In logica voastra daca esti antiamerican esti automat comunisto-bolsevic ?!? Consider ca ar trebui mai intai sa aduceti dovezi in acest sens si sa nu mai sariti aiurea cu concluzii fantasmagorice...
colt45
QUOTE (gtk @ Jul 22 2008, 14:40) *
nu exista prea multi tineri educati in adevaratul sens al cuvantului cu vederi de stanga... majoritatea sunt niste rebuturi sociale, iar daca au educatie - educatia in cele mai multe cazuri tine de domeniul umanist... adica sunt niste lepre care sug sangele natiei degeaba si au impresia ca sunt importanti...

ce gandire de maistru creator de societate multilateral dezvoltata cigar.gif upgradat in vremile moderne la postura de moderator

QUOTE (gtk @ Jul 22 2008, 14:40) *
s-a adunat pcr-ul aici? biggrin.gif

nu batrane, nici vorba..... daca esti interesat cauta in alta parte smoke.gif
(THX)GogolometroEAW
QUOTE (kazzaciov @ Jul 22 2008, 14:54) *
In continuare am o mare nelamurire. In logica voastra daca esti antiamerican esti automat comunisto-bolsevic ?!? Consider ca ar trebui mai intai sa aduceti dovezi in acest sens si sa nu mai sariti aiurea cu concluzii fantasmagorice...

Ok.Intamplator tinerii iubitori de russia (aka urss) si china sunt si mari "ecologisti", antiamericani, si sunt fascinati acasa de Partidul Saraciei Durabile.
Istorie
QUOTE (jafpefata @ Jul 22 2008, 14:54) *

Dusmanoasa cu cine ? Cu americanii da .
kazzaciov
QUOTE ((THX)GogolometroEAW @ Jul 22 2008, 15:01) *
Ok.Intamplator tinerii iubitori de russia (aka urss) si china sunt si mari "ecologisti", antiamericani, si sunt fascinati acasa de Partidul Saraciei Durabile.

Ce-mi plac mie generalizarile astea de pahar. In orice sistem exista uscaturi... realitatea nu este in alb si negru, existand si nuante de gri.
Eu personal am un mare respect pt SUA ca si dezvoltare economica, insa detest politica interventionista ridicata la rang de filosofie, detest ipocriziile si intoxicarea la care s-a recurs pentru a justifica un razboi economic. Intr-adevar SUA trebuie sa existe pentru a contrabalansa economia globala, insa rolul de jandarm mondial a fost prost inteles, si dintr-unul pasiv a devenit unul agresiv si totalitarist. Iar dupa cum stim cu totii, un sistem totalitarist nu poate decat sa duca decat ura si la miscari de tip "anti-". Iar acest aspect am spus ca-l inteleg. Insa nu sunt de acord cu fanaticii de niciun gen.

PS: ce legatura exista intre ecologisti si antiamericani?!?!?!?!?

@gtk: vad ca limbajul tau degenereaza intr-un discurs extremist.
manitu
QUOTE (kazzaciov @ Jul 22 2008, 14:54) *
daca esti antiamerican esti automat comunisto-bolsevic ?!?

Nici chiar asa !
Poti alege dintre a fi un comunist bolsevic si a fi un islamist obsedat de virgine.
kazzaciov
QUOTE (manitu @ Jul 22 2008, 15:22) *
Nici chiar asa !
Poti alege dintre a fi un comunist bolsevic si a fi un islamist obsedat de virgine.

Alta mostra de gandire de pahar...
gtk
QUOTE (colt45 @ Jul 22 2008, 14:59) *
ce gandire de maistru creator de societate multilateral dezvoltata cigar.gif upgradat in vremile moderne la postura de moderator
nu batrane, nici vorba..... daca esti interesat cauta in alta parte smoke.gif

stii tu vorba aia... hotul striga hotul.. biggrin.gif

QUOTE (kazzaciov @ Jul 22 2008, 15:18) *
PS: ce legatura exista intre ecologisti si antiamericani?!?!?!?!?

oh, pai exista! si nu numai intre ecologisti si antiamericani! ci intre ecologisti, anarhisti, sindicalisti, comunisti, socialisti, organizatii alti-globalizare, organizatii gen attac, organizatii pt. protectia animalelor, etc...

QUOTE (kazzaciov @ Jul 22 2008, 15:18) *
@gtk: vad ca limbajul tau degenereaza intr-un discurs extremist.

ce anume e extremist?
DeathRipple
QUOTE (jafpefata @ Jul 22 2008, 14:54) *

iata o fraza buna. cu o completare....poporul rus nu e popor rus, sunt zeci de popoare in granitele actualei rusii.

sua a incetat sa mai fie un deziderat pentru tinerii cu capul pe umeri in momentul in care constitutia de la 1776 a inceput sa fie sabotata. land of the free este la ora actuala un concept - din pacate. sua nu e jandarmul mondial, pur si simplu este singurul imperiu ramas si are cei mai puternici muschi. fapt pentru care si-i foloseste.

generalizarile gen orice antiamerican (ce draq inseamna a fi antiamerican?!?!) e comunist si ecologist sunt bune pentru emisiunile lu' sarbu si voiculescu.

uitati-va in istorie. romanu' nu reinventeaza apa calda...
manitu
QUOTE (kazzaciov @ Jul 22 2008, 15:30) *
Alta mostra de gandire de pahar...

Nicidecum !

Daca te definesti a fi un anti, rezulta ca iti sprijini rationamentul pe un fundament ideologic.
Atunci cand discutam despre ideologii anti americane, cele mai cunoscute sunt cele doua, mai sus enumerate.

Sau stai putin, da-mi voie sa ghicesc ! mellow.gif
Tu admiri poporul american pentru maretele sale fapte, dar dezaprobi din rarunchi politica externa imperialista, in frunte cu G.W.Bush.
xdaniel
pe scurt ... fundamentul asocierii sindromului cu ce s-a intamplat in societatea romaneasca nu exista .... decat in capul tau

Asta as fi raspuns si eu initiatorului topicului. Cu precizarea ca o parte semnificativa dintre tinerii aia poate bascula brusc in extrema dreapta, in anumite conditii. A dovedit-o Germania anilor '20-'30.
colt45
QUOTE (gtk @ Jul 22 2008, 15:53) *
stii tu vorba aia... hotul striga hotul.. biggrin.gif

apoi io sunt mai neinstruit asa ... no poate-ti faci oleaca de timp sa-mi revelezi si mie cum e cu voarba asta inteleapta rolleyes.gif

esti atat de patruns de micimea vorbelor tale incat ti-a scapat faptul ca "educatia in cele mai multe cazuri tine de domeniul umanist... adica sunt niste lepre care sug sangele natiei degeaba si au impresia ca sunt importanti" este un citat din epoca comunista laugh.gif

si imi zici mie de hotul striga hotul .... mars la strung proletarule laugh.gif
colt45
QUOTE ((THX)GogolometroEAW @ Jul 22 2008, 16:06) *
Ce frumos e sa fii ipocrit.Iubesc america dar ma opun din rasputeri politicii americane, humar right, open economy, death to terrorists.
Ca si in cazul in care tipi marinaru' e naspa eu te intreb care e alternativa raspunsul tau va fi bombo.
Q.E.D.

ce tari se cred unii.... ei centreaza si tot ei dau cu capul .... iar la sfarsit cotcodateaza mai ceva ca o gaina .... mama ce demonstratie am facut laugh.gif
(THX)GogolometroEAW
QUOTE (colt45 @ Jul 22 2008, 16:08) *
ce tari se cred unii.... ei centreaza si tot ei dau cu capul .... iar la sfarsit cotcodateaza mai ceva ca o gaina .... mama ce demonstratie am facut laugh.gif

Ah scuze Colt iti place babuschka si ii dispretuiesti pe americani?
Pages: 1, 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.