Cum fac cu mufele subwoofer auto Pioneer TS-WX10KPA

lexick
Va salut pe toti .
Va rog frumos cine poate sa ma ajute si pe mine care este mai expert pe aici.
am un subwoofer auto Pioneer TS-WX10KPA
Problema e ca l`am luat de la o cunostinta si nu mai are mufele originale si nici manualul.
Am cautat pe net da astia sunt tampiti cer 15euro pe manual in format acrobat. Beleaua nu e de 15 euro ci ca trebuie sa ai card sa poti sa iei blestematul de manual de la producator. Sa ii ia dracu.
Am 2 mufe am atasat 2 poze.....in poza numarul 2 ....este ilustrat mai bine ce vreau.... ce anume pun pe pinii numerotati de mine de la 1 la 6 .

--------------------------------------------------------------------------------

SP INPUT.....................ACC / GND / POWER
-------------..................-------------------- -------------
[ o ][ o ].......................[ o ][ o ][ o ] [O] [o] [o]
-------------..................-------------------- -------------
[ o ][ o ].......................[ o ][ o ][ o ] [O] [o] [o]
-------------...................-------------------- -----------
mister_rf
Uite un manual de la un alt model. TS-WX100BPA
Mufele sunt identice.
Pentru semnal conectarea se poate face sau la nivel mic-prin mufele RCA sau la nivel mare-iesirile de difuzor de la un alt amplificator-SP Input.
Pentru alimnetare este nevoie de tensiunea de 12V ce vine de la cheia de contact ACC, firul de remote prin care se face comanda de ON/OFF (aplicarea unei tensiuni de 12V deschide subwooferul, iar in lipsa acesteia se inchide) si de un fir mai gros de la baterie, dar si acesta trebuie prevazut cu o siguranta de 20A.
Desigur ca trebuie conectat si la masa-sasiul masinii, tot printr-un fir mai gros. cool.gif
Click to view attachment
mister_rf
Si pentru exemplificare desenul cu legaturile necesare.
Click to view attachment
lexick

Iti multumesc mult de tot pentru tot.
Hai sa iti spun ce o sa fac eu si spune`mi daca este corect.( VEZI POZA DIN ATASH)

.Precizez ca....m`am chinuit 2 zile sa instalez cablurile pentru amplificatorul (pt boxele spate) ....cu firaraie cu tot..am demontat o juma de masina....nu mai am rabdarea psihica sa mai trag inca un cablu demontand zeci de panouri de la acc.
mister_rf
Da, se poate si asa. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.