Am innebunit eu sau...?
Pagini: 1, 2

Klasse

Cine e de vina?
Auto1 a venit de pe aceeasi strada laterala ca si 2 dar cu 50 sec mai devreme si a intrat la coada de asteptare la semafor. Auto 2 nu apreciaza corect distantele si acroseaza auto 1. Concluzia politistului: auto 1 nu s-a asigurat la virajul dreapta. mentionez ca auto 1 stationa (asa cum am spus, la coada de asteptare la semafor).
Deci, ma duc la 9 sau nu?
tchoara
Daca 1 stationa la semafor, atunci 2 probabil avea cedeaza trecerea. In mod normal, 2 e de vina, dar depinde cum poate 2 s-o scoata in functie de avariile masinilor (unghiul in care sunt lovite). Chiar sunt curios ce argumentare a avut politistul si cum a putut sa dea dreptate unuia care vine pe cedeaza trecerea si loveste o masina care este cu toate 4 rotile pe un drum cu prioritate. Daca ai martori, te sfatuiesc sa mergi in instanta, daca esti interesat cu-adevarat (ai nevoie de permis, n-ai casco etc).

Klasse
E vorba doar de principiu, cum Doamne iarta-ma poti invinovati auto 1? Care asteapta la semafor...
Am casco (evident eu sunt auto 1), amenda e de 100 lei in 24 ore, nu mi-a luat permisul.
Sa intele g ca nu am innebunit? mai ales ca auto1 sustine ce am zis eu wallbash.gif
cosmin_miu
QUOTE (Klasse @ Jul 21 2008, 22:39) *

ihi si ia-l si pe politai cu tine..... intr-un accident rutier trebuie (poze , martori , poze , martori , poze , martori , poze martori) ca pe urma se poate suci si politaiul si vinovatul....si ramai cu dauna !

pe mine nu ma mai mira nimic avand in vedere ca unei prietene i-a luat permisul in PARCARE  laugh.gif , si pe o alta prietena a scos-o vinovata ca statea la semafor mihalache -turda , cand unu i s-a infipt in fund (la politia ala a zis ca femeia a dat cu spatele si l-a lovit ) laugh.gif

Ala ce facea ii dadea pe linie continua ?
Klasse
QUOTE (cosmin_miu @ Jul 21 2008, 23:25) *
 Ala ce facea ii dadea pe linie continua ?

Cam asa ceva dar nu i-a pasat politistului..
Si de sucit nu prea poate ca auto1 asa a declarat, cum i-am dictat eu. Iar nea organu a dat amenda (in scris) deci...!
Iar de dus la 9 cred ca ai dreptate, da doar din punctul de vedere ca mai stau in RO...
cosminnuss
si tu ai semnat procesul verbal?!
Tarzy

Cine e de vina?
Auto1 a venit de pe aceeasi strada laterala ca si 2 dar cu 50 sec mai devreme si a intrat la coada de asteptare la semafor. Auto 2 nu apreciaza corect distantele si acroseaza auto 1. Concluzia politistului: auto 1 nu s-a asigurat la virajul dreapta. mentionez ca auto 1 stationa (asa cum am spus, la coada de asteptare la semafor).

a patit-o si subsemantul .... ala de pe auto 2 nici macar nu a venit la Politie .....

din pacate am fost cam ocupat la joaba si nu am avut timp sa fac contestatie + plangere impotriva agentului ....

oricum nu am semnat in PV si nici amenda nu am de gand sa-o platesc

Klasse
Am scris: recunosc ca am virat la dreapta dar nu recunosc vina.
spare-me
QUOTE (Klasse @ Jul 22 2008, 20:39) *
Am scris: recunosc ca am virat la dreapta dar nu recunosc vina.

nu inteleg de ce.
trebuia sa spui ca circulai in drum drept pe segmentul respectiv de drum si ca erai bine mersi incadrat pe banda ta.
sanddy1964

Auto1 blocheaza intersectia. Altceva nu vad. Si greseala e ca a declarat aiurea ca STATEA LA STOP. Nu nene, el circula pe drumul cu prioritate si ala NU I-A DAT PRIORITATE, lovind din lateral! Asa trebuia declarat daca a vazut ca ala e un jegos si nu-si recunoaste vina! Uite de ce sunt bune gipanele in Bucuresti. Mie daca-mi declara un jeg din asta aiurea, zic ca are dreptate, imi cer scuze si dau cu spatele si-i fac portierele praf.Am CASCO, zic ca m-a orbit soarele....
Ala din spate avea ceva de reparat sau chiar e un dobitoc daca l-a lovit .Insa si politaiul probabil ca e luat de la rebuturi, o fi cu creierul de plastic, ca le-a scos la unii ce aveau si le-a pus din alea de plastic...
Materium
Nu inteleg unde vine partea cu asiguratul? Trebuia sa te asiguri ca ala din spate face stanga peste linia continua sau ce? O fi gresit politistul masinile, poate vroia sa-i scrie la ala pe proces asa ceva.
cosminnuss
Ca la noi la nimeni. Ce importanta are ce ai facut 10 intersectii mai in spate!?
Erai pe drumul cu prioritate iar ala nu ti-a acordat-o. Punct!
jay333
Pe zi ce trece ma vad convis din ce in ce mai mult sa atarn permisul in cui si sa ma fac biciclist. Ba nu, pieton.
cosmin_miu
QUOTE (sanddy1964 @ Jul 22 2008, 21:26) *
Uite de ce sunt bune gipanele in Bucuresti. Mie daca-mi declara un jeg din asta aiurea, zic ca are dreptate, imi cer scuze si dau cu spatele si-i fac portierele praf.Am CASCO, zic ca m-a orbit soarele....

gand la gand notangel.gif
spare-me
QUOTE (cosmin_miu @ Jul 23 2008, 13:16) *
gand la gand notangel.gif

idem
sandy, ai carlig ? smile.gif
Klasse
Am facut contestatie la tribunal si am termen pe 12 aug. Amu imi cere auto2 copie dupa asigurare sa-si faca masina. Daca (prin cine stie ce minune) imi dau dreptate tribunalii cine plateste reparatia lui? ca a mea o fac eu pe casco...
Oricum, va multumesc tuturor pentru opinii si suport. Iata ca mai sunt si oameni cu scaun la cap! biggrin.gif
cosminnuss
ii dai copie dupa ce se pronunta tribunalul.

Eu stiu ca, in caz de proces, executarea se suspenda pana la finalizarea acestuia
tampesku
una peste alta tu ai blocat intersectia ! si e posibil sa nu iesi castigator din tribunal ! acuma depinde si de avocati !
Klasse
Nu este marcaj de neblocare a intersectiei; in spatele meu era loc sa treaca, doar ca in manevra lui nu a apreciat corect distanta dintre el si bara mea. Astfel ca nu intra in calcul blocarea intersectiei; daca totusi ar fi asa, ar fi trebuit ca el sa vada ca e blocata si sa astepte, nu sa loveasca. Eventual un echipaj m-ar fi amendat pentru blocare, dar nu este permisa lovirea..
Materium
QUOTE (tampesku @ Jul 24 2008, 18:49) *
una peste alta tu ai blocat intersectia ! si e posibil sa nu iesi castigator din tribunal ! acuma depinde si de avocati !

Eu vad acolo linie continua. Ce intersectie e blocata?
cosminnuss
Asta vad si eu: linie continua.
Intentia celuilalt sofer de a taia linia continua s-a lasat cu premiere?!

E de cacao
spare-me
QUOTE (tampesku @ Jul 24 2008, 18:49) *

ei na ?!
una peste alta sa nu si-o de doua ori Auto2 (in cazul in car ar fi un caz, cum spui tu, desi aici nu cred ca se aplica) pentru ca nu a permis degajarea intersectiei si a intrat desi era blocata wink.gif

ia mai citest putin codul
T.rac3Er
din graficul prezentat (pacat ca nu ai poze) auto2 nu are nici un drept in aces accident. neacordarea de prioritate la schimbarea directiei se potriveste pt el mai degraba decat pt auto1. in plus daca linia continua este exact asa cum ai precizat tu, sub nici o forma el nu avea ca cauta spre sensul opus de circulatie cu auto1. el trebuia sa se incadreze pe banda 1 si / sau banda2 (dupa asigurarea ca poate face manevra)
tind eu sa cred ca nea politistul a incurcat numele voastre.
faptul ca tu stationai este irelevant cat timp tu esti pe drum principal si el pe drum secundar. el nu avea ce sa iasa de pe drumul lui cat timp tu erai acolo.
bafta la proces, desi nu ai nevoie. e la mintea cocosului, dar stii c ala noi legea e corupta, asa ca inarmeaza-te cu planul A, planul B, si chiar un plan C (mai corupt rolleyes.gif )
Materium
Poate acolo nu e linie continua si Garcea a considerat ca nu s-a asigurat si nu a fost acordata prioritate de dreapta. Totusi nu vad niciun semn de circulatie care sa reglementeze prioritatea. Eu stiu ca in astfel de cazuri se poate face contestatie. Sunt chiar curios cum se termina tampenia asta. E din ciclul un nebun arunca o piatra in balta.....
Mig VWFan

Cine e de vina?

sigur cu 50 sec mai devreme ?
exista posibilitatea (presupusa si de politisti) ca amandoi sa fi fost paraleli (adica unul langa altul biggrin.gif ) , tu sa pleci mai devreme si sa-i tai fata masinii 2.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.