vreau si eu o schema statie auto 100w

gabrielmrc
sall care ma poate ajuta si pe mine cu o schema auto pana in 100w reali daca e si mai putin nu ma supar si o scheama de filtru activ de frecvente joase . daca nu e se merita eforul sa fac una macar sa gasesc de cumparat una din magazin astept propuneri tongue.gif
mister_rf
Poti incerca diverse variante, citeste discutiile de aici:
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...7765&hl=tda
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...7765&hl=tda
TDA1562Q sau TDA8650Q

dj_ando_83
mai bine iti cumperi unul gata facut decat sa te enervezi cu TDA8560 . Te costa mai putin tda-ul dar nu are randament prea mare mai ales daca il folosesti la un subwoofer si sa faci un amp cu convertor de tensiune e prea comlicat
releu2008
Domnilor, cu TDA8560 nu poti sa scoti 100W pe canal. Eu cred ca omul vrea statie de 100W pt. subwoofer. Iar daca ar fi sa-i spunem sa-si faca o statie auto cu convertor DC DC, iar nu se merita. Mai bine se duce in magazin si isi cumpara una gata facuta la vreo 100 Euro bucata. E cel mai bine asa.

TDA-ul 8560 e un amplificator obosit cu distosiuni imense care scoate cam 15W in 4 Ohmi pe canal (punte). Deci, cam 2x15W. Nu va ganditi sa-l utilizati pe 2 Ohmi ca...sigur va cumparati altul.
mister_rf
Nu stiu de ce toata lumea recomanda doar cumpararea unor amplificatoare... fiecare are dreptul sa experimenteze, de aici poate apare pasiunea pentru un anumit lucru si se poate castiga si ceva experienta. cool.gif
dj_ando_83
QUOTE (mister_rf @ Jul 24 2008, 23:00) *
Nu stiu de ce toata lumea recomanda doar cumpararea unor amplificatoare... fiecare are dreptul sa experimenteze, de aici poate apare pasiunea pentru un anumit lucru si se poate castiga si ceva experienta. cool.gif

daca nu ai ceva mai bun de facut poti experimenta.gasisem mai demult o schema cu 2n3055 de 100w pentru auto cu transformator pe iesire dar nu am apucat sa o incerc ca m-am apucat de altceva
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.