Cine a fost securist mai "mare" ? Traian Basescu sau Dan Voiculescu?
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

AndreiM23

Sa vedem...
romaximusro
pai voiculescu a fost general de securitate ==> ca nu avem ce sa mai discutam, rezulta topic tampit.

AndreiM23
Pentru mine Basescu reprezinta mult mai pregnant perioada comunista decat Felix.

Basescu a facut rau atunci... si face rau si acum!!! puke.gif
romaximusro
QUOTE (AndreiM23 @ Jul 20 2008, 14:05) *
Pentru mine Basescu reprezinta mult mai pregnant perioada comunista decat Felix.

Basescu a facut rau atunci... si face rau si acum!!! puke.gif

da bre va face rau ca va arunca de la ciolan din viata politica laugh.gif mila mi-e de voi
SIG
Da cine avea nume de turnator sub acoprire "Felix"?
No offence,dar cred ca esti in criza de idei cand deschizi un astfel de topic.
Ioan76
QUOTE (romaximusro @ Jul 20 2008, 13:02) *
pai voiculescu a fost general de securitate ==> ca nu avem ce sa mai discutam, rezulta topic tampit.

Hmmm - de unde ai informatia asta ? huh.gif

Unui general de securitate sigur nu i se atribuia un nume de cod ca unui turnator ordinar ... rolleyes.gif

Oricum - eu unul nu cred ( sa zicem ca am auzit de la o pasarica ) faptul ca, strict tehnic, Basescu a fost "securist" - cica inainte de 1989 mai erau oameni cae lucrau si pentru DIA. wink.gif
sarac.lipit
și dacă au fost sau nu ce? Am păpica mai scumpă ca-n ue și un ''ajutor'' de salar minim pe economie de 137 ioroi.
se vor adăuga 1.3 lei pe zi...cât de curând.
Bun președinte.
Dacă a fost ... de ce-i situația asta?
Dacă n-a fost... de ce-i situația asta?
mai citez... ''cui nu-i convine marș în Coreea''

nicuabc
Pai ce sa vedem, Felix era direct in securitate iar Base in cel mai bun caz era informator, de departe Felix e mai mare.
jafpefata
Dragă mirciulică, tu nu faci rău acum?
Dan Voiculescu e cea mai mare jigodie, o fi și Băsescu dar totuși e mic copil pe lângă Voiculescu.
dangeor

Voiculescu a inceput sa-si dezvolte afacerile pe "ruinele" firmei Crescent, singura firma de comert exterior dinainte de '90. Cu banii lui Nea Nicu (de fapt ai nostri, ai tuturor, scuzati populismul) carora nu le-a gasit nimeni urma (ha), s-a facut mare industrias.
Departe de mine gandul ca Basescu ar fi vreun sfant, dar comparatia mi se pare ridicola, ca si rezultatul poll-ului din momentul asta.
AndreiM23
Ha , ha... e egalitate de voturi... doi securisti veritabili.... naughty.gif

Numai FANATICUL ANDREIC are impresia ca Basescu e o adolescenta virgina... worthy.gif

QUOTE (jafpefata @ Jul 20 2008, 21:11) *
Dan Voiculescu e cea mai mare jigodie, o fi și Băsescu dar totuși e mic copil pe lângă Voiculescu.

Si-a dat Voiculescu casa de la Primarie ?

A vandut Voiculescu flota?

Pe Casuneanu l-a imbogatit Voiculescu? puke.gif

Cine a fost ministrul transporturilor in 7 guverne si incerca sa ne convinga la Marius Tuca Show ca nu avem nevoie de autostrazi?

Cine minte si se suceste la fiecare doua zile fara sa clipeasca?

Concluzie: Voiculescu nu mi-a furat nici un cent...... in schimb Basescu si gasca lui de mafioti au violat necontenit BUGETUL STATULUI.

tomaso
QUOTE (AndreiM23 @ Jul 20 2008, 22:48) *
Concluzie: Voiculescu nu mi-a furat nici un cent...... in schimb Basescu si gasca lui de mafioti au violat necontenit BUGETUL STATULUI.

Omul nou ( ăla, de care spunea ceaușescu ) în acțiune scratchchin.gif smoke.gif
romaximusro
Ha , ha... e egalitate de voturi... doi securisti veritabili.... naughty.gif

Numai FANATICUL ANDREIC are impresia ca Basescu e o adolescenta virgina... worthy.gif

Si-a dat Voiculescu casa de la Primarie ?

A vandut Voiculescu flota?

Pe Casuneanu l-a imbogatit Voiculescu? puke.gif

Cine a fost ministrul transporturilor in 7 guverne si incerca sa ne convinga la Marius Tuca Show ca nu avem nevoie de autostrazi?

Cine minte si se suceste la fiecare doua zile fara sa clipeasca?

buhaha.. asa e domnule voiculescu e o virgina cu chiloti albi nepatati de sange. Plini insa de cacat obtinut din banii tarii. stiai ca voiculescu a pus mana odata cu crescent si pe conturile din strainatate ale ceausistilor, care cica valorau cateva miliarde bune de dolari? Ia zi, banii aia de unde crezi ca i-a obtinut ceausescu? Din salariu de bugetar?

tomaso
Cât de căcănari sunt anteniștii laugh.gif

Niște răhăței în ploaie, vai de curul lor de jegoși.
http://www.cotidianul.ro/antena_3_ii_fura_...unda-52304.html

Când o să câștige Băsescu al doilea mandat nu o să priceapă ce s-a întâmplat.
Doamne, cât de dobitoci pot să fie !
romaximusro
QUOTE (tomaso @ Jul 20 2008, 23:22) *
Cât de căcănari sunt anteniștii laugh.gif

Niște răhăței în ploaie, vai de curul lor de jegoși.
http://www.cotidianul.ro/antena_3_ii_fura_...unda-52304.html

Când o să câștige Băsescu al doilea mandat nu o să priceapă ce s-a întâmplat.
Doamne, cât de dobitoci pot să fie !

penibil.penibil.penibil. Am mai zis-o, cred ca si daca da unu un vant urat mirositor in studio, il vor scoate pe basescu vinovat, ba mai mult vor pune si un sondaj: " A gresit domnul basescu ca ne-a dat fasole atomica in loc de fasole iradiata"? laugh.gif
tomaso
QUOTE (romaximusro @ Jul 20 2008, 23:26) *
penibil.penibil.penibil. Am mai zis-o, cred ca si daca da unu un vant urat mirositor in studio, il vor scoate pe basescu vinovat, ba mai mult vor pune si un sondaj: " A gresit domnul basescu ca ne-a dat fasole atomica in loc de fasole iradiata"? laugh.gif

Au luat-o pe linia otevistă. Credeam că acei jurnașiști au o oarecare onoare, cât de cât, un pic de demnitate, dar cred că m-am înșelat.
Parcă văd crainicul TVR spunând cum că este ceață pe la universitate laugh.gif

O să vedem sondaje de genul:
S-a ușurat Băsescu între Brașov și Râșnov, pe panoul cu reclama la Antena 3 ?
88% - Da
18% - Nu
CSSTAP
Se pare ca banii lu' ceasca(daca e adevarat,ca i-a luat voiculescu)trebuiau impartiti la popor.
Ceva de genul:xxxxxxxxxx$: 22mil.=xx.Ba/se asa ar fi facut!!!

Cine stie ce s-a intamplat dupa second WW cu banii nazistilor?
Sper ca nu i-au luat americanii...
romaximusro
QUOTE (CSSTAP @ Jul 20 2008, 23:39) *
Se pare ca banii lu' ceasca(daca e adevarat,ca i-a luat voiculescu)trebuiau impartiti la popor.
Ceva de genul:xxxxxxxxxx$: 22mil.=xx.Ba/se asa ar fi facut!!!

Cine stie ce s-a intamplat dupa second WW cu banii nazistilor?
Sper ca nu i-au luat americanii...

lasa bre. Nu mai bine a fost sa fie asa, ca sa vina un securist si jumate ca voiculescu sa ne tina lectii de morala,dupa ce ne-a usurat de banii furati de ceausisti de la popor? smile.gif Prezentandu-se ca mare exemplu de reusita in afaceri legale si cinstite ( laugh.gif )
djl
Nu contează care a fost mai mare, contează că ambii au fost niște securiști și hoți, prin urmare ambii trebuie să plătească pentru faptele lor (greu de crezut că se va întâmpla așa ceva în România).
nicuabc

Daca DN-urile din Romania ar fi ocolit orasele si comunele nu am fi avut nevoie de autostrazi, cel putin nu la modul cum avem nevoie astazi.

Concluzie: Voiculescu nu mi-a furat nici un cent...

Voiculescu ti-a furat dolari nu centi...

jafpefata
Lasă-l bă să pupe Voiculescu, ăstea sunt specii care trebuie conservate.
tomaso
lol.gif roll2.gif laugh.gif

Voi ați auzit chestia asta ?

http://www.youtube.com/watch?v=7rfQakJhnLk...feature=related
jafpefata
QUOTE (tomaso @ Jul 21 2008, 00:57) *

Măi Tomaso, asta e veche rău laugh.gif
Tare dar veche wink.gif
Mosotti
si vindutul flotei si conturile lui ceausescu sint niste imbecilitati. amindoi indivizii sint din cind in cind cit se poate de penibili, insa nu cred ca vreunul a fost securist "mare". bun, ca unul a fost capitan de vas si nus ce alt rahat la anvers, iar alalalt a lucrat in comertul exterior, ce pot sa zic? trebuiau sa fie otzelari sau fierari-betonisti pentru a fi ok?
colt45
era o vreme cand se dadea la teveu ca americanii au arme nucleare sa distruga lumea de vreo 15 ori iar rusii de vreo 14 ori .... de parca mai avea vreo relevanta ce stoc mai ramane dupa prima runda confusedsmiley.png

asa si cu naparcile astea doua din capul topicului .... amandoi au trecut demult si cu mult de orice limita ce mai suporta comparatie ... naparci comuniste umar la umar cigar.gif
Reclama
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !

In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.

Afla detalii acum!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.