VGA 2 VGA sau DVI 2 HDMI ?

AlexandruVlad

Salut. Vreau sa scot semnal din placa video pe TV(LCD). Am mufe VGA si DVI la placa, iar la TV am HDMI si VGA. Greu de cap, n-am inteles pana acum care e solutia cea mai buna: VGA 2 VGA, DVI 2 VGA, DVI 2 HDMI sau VGA 2 HDMI ? SCART stiu si singur ca se vede ca c#$@ . Ideal ar fi sa scot si sunetul printr-un singur cablu(posibil prin HDMI am inteles), daca nu am sa bag un splitter in placa de sunet. Opinii pertinente? Multumesc
SuperDuper
Cu convertor DVI la HDMI s-ar putea sa ai probleme din cauza sunetului (nu stiu daca ai intrari de sunet separate, programabile pentru HDMI). Dar ar fi cea mai buna solutie (calitativ).
Apropiata ca si calitate este conexiunea VGA-VGA. Este analogica, dar... am facut probe si nu este sesizabila diferenta pe o diagonala de 37". Poate depinde si de calitatea TV-ului si a placii video. Sunetul se leaga direct cu un cablu stereo, de la jackul verde al placii de sunet (eventual cu un splitter) la intrarea stereo asignta VGA-ului.
Alte variante nu sunt posibile direct (doar cu un cablu).

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.