Sony Ericsson T303 codat Vodafone. Sau cum sa faci o investitie neperformanta.
Dupa 4 luni de utilizare de catre sotie, piticania mi-a facut nervii prastie si l-am inlocuit cu un W660i care este cu totul altceva.
Ca impresii ce sa spun? Un telefon inghesuit, cu ecran mic desi putea sa fie mai generos, fara card de memorie, cu memorie de 8 Mb dar culmea... are Music Player. Sa asculti ce? Doua melodii? Radioul prinde mult mai putine posturi decat alte telefoaneSE. Hands-free-ul nu are buton pentru preluarea apelurilor desi ar fi putut fi pus lejer unde este microfonul, existand locasul care insa nu este decupat.
Tastele 1-3 se apasa destul de greu datorita pozitionarii incomode. Celelalte taste sunt destul de tari la apasare.
Nu se pot pune alte teme pentru ca da mesaj de "fisier corupt". Se aude mult mai incet decat alte telefoane in casca iar cand suna se aude destul de slab. I-am facut toate setarile posibile ca sa se auda tare dar tot slab se aude. Nici la capitolul vibratii nu sta bine. Daca este in husa si in poseta nu ai nici o sansa sa il simti si auzi. Difuzorul este plasat in spatele tastei centrale, o plasare zic eu destul de nefasta.
Dar ce este cel mai deranjant lucru este semnalul fluctuant. In doua minute nu reuseste sa stea cu indicatorul de semnal intreg si asta in conditii de municipiu mare, cu acoperire foarte buna. Doar daca stai langa releu nu mai fluctueaza. Initial am crezut ca numai cel cumparat de mine este asa, am incercat sa il resoftez cu SEUS, apoi vazand ca nu s-a rezolvat problema l-am trimis in service, la garantie, de unde a venit tot asa. In timp, l-am comparat si cu alte telefoane SE T303 si semnalul fluctua si la ele. In zonele cu semnal slab pierde semnalul cu usurinta si canci initiere si primire apeluri. Am vorbit cu "profesionistii" de la CallCenter Sony Ericsson si mi-au spus ca modelul de telefon nu are nici o problema cu semnalul.
Desi are baterie de 930 mAh in stand-by tine cu mare indulgenta 4 zile si asta in conditii de vorbit moderat.
Si o alta chestie pe care o facea si ma enerva la culme era ca atunci cand il glisai ca sa preiei apelul, cate odata semnalul cadea brusc si telefonul intrerupea apelul.
Am incercat sa ii dau Identify cu Setool sa vad ce are pe el si stupoare... Nu il recunoaste! Doream sa stiu macar ce CID are aceasta piticanie. De decodat nu se poate pana in momentul de fata decat in service si costa 60 lei. Si chiar nu merita.
Concluzia mea este cea din titlu.