Sony Ericsson T303

crysty2k5

Sony Ericsson T303

http://news.softpedia.com/news/Sony-Ericss...ust-90307.shtml

webulxpert
imi place ideea celor de la sony ericsson de a face telefoane ieftine.
observ (in imaginea de mai sus) ca au facut ceva modificarile la butoanele care eram obisnuiti sa le vedem la telefonele SE. chiar daca telefonul imi place (designul) nu cred ca il voi cumpara vreodata, pentru ca are doar 8 mb si nu are posibilitatea de a adauga stick.

TheOne06
Azi m-am jucat si eu pe o piticanie de T303i.E frumusel din punct de vedere al designului dar foarte slab ca dotari.L-as fi cumparat strict pentru durata bateriei dar nu are slot de card si plus de asta arata mail mult ca un tel de fata.
mau_96sweet
cel mai mare defect la acest telefon este lipsa slotului pentru cardul de memorie
dyo67
Are cineva MAIN, FS si tpa original? Eu am cautat pe net si nu am gasit pe nicaieri asa ceva pentru aceasta piticanie. Dar un patch de decodare?
balutza
Esti sigur ca e facut de SE si nu de Sagem? Adica SEUS ofera suport si pt el?
planner26
Am avut si eu T303. dar l-am tinut exact 4 zile. Frumusel piticu, dragut foc, camera bunicica pentru 1.3 mpx, dar lipsa slotului de card m-a determinat sa il dau!

dyo67
Sony Ericsson T303 codat Vodafone. Sau cum sa faci o investitie neperformanta.

Dupa 4 luni de utilizare de catre sotie, piticania mi-a facut nervii prastie si l-am inlocuit cu un W660i care este cu totul altceva.
Ca impresii ce sa spun? Un telefon inghesuit, cu ecran mic desi putea sa fie mai generos, fara card de memorie, cu memorie de 8 Mb dar culmea... are Music Player. Sa asculti ce? Doua melodii? Radioul prinde mult mai putine posturi decat alte telefoaneSE. Hands-free-ul nu are buton pentru preluarea apelurilor desi ar fi putut fi pus lejer unde este microfonul, existand locasul care insa nu este decupat.
Tastele 1-3 se apasa destul de greu datorita pozitionarii incomode. Celelalte taste sunt destul de tari la apasare.
Nu se pot pune alte teme pentru ca da mesaj de "fisier corupt". Se aude mult mai incet decat alte telefoane in casca iar cand suna se aude destul de slab. I-am facut toate setarile posibile ca sa se auda tare dar tot slab se aude. Nici la capitolul vibratii nu sta bine. Daca este in husa si in poseta nu ai nici o sansa sa il simti si auzi. Difuzorul este plasat in spatele tastei centrale, o plasare zic eu destul de nefasta.
Dar ce este cel mai deranjant lucru este semnalul fluctuant. In doua minute nu reuseste sa stea cu indicatorul de semnal intreg si asta in conditii de municipiu mare, cu acoperire foarte buna. Doar daca stai langa releu nu mai fluctueaza. Initial am crezut ca numai cel cumparat de mine este asa, am incercat sa il resoftez cu SEUS, apoi vazand ca nu s-a rezolvat problema l-am trimis in service, la garantie, de unde a venit tot asa. In timp, l-am comparat si cu alte telefoane SE T303 si semnalul fluctua si la ele. In zonele cu semnal slab pierde semnalul cu usurinta si canci initiere si primire apeluri. Am vorbit cu "profesionistii" de la CallCenter Sony Ericsson si mi-au spus ca modelul de telefon nu are nici o problema cu semnalul.
Desi are baterie de 930 mAh in stand-by tine cu mare indulgenta 4 zile si asta in conditii de vorbit moderat.
Si o alta chestie pe care o facea si ma enerva la culme era ca atunci cand il glisai ca sa preiei apelul, cate odata semnalul cadea brusc si telefonul intrerupea apelul.
Am incercat sa ii dau Identify cu Setool sa vad ce are pe el si stupoare... Nu il recunoaste! Doream sa stiu macar ce CID are aceasta piticanie. De decodat nu se poate pana in momentul de fata decat in service si costa 60 lei. Si chiar nu merita.
Concluzia mea este cea din titlu. thumbdown.gif
T0M
CITAT (dyo67 @ 13th June 2009, 20:46) *

Dupa 4 luni de utilizare de catre sotie, piticania mi-a facut nervii prastie si l-am inlocuit cu un W660i care este cu totul altceva.
Ca impresii ce sa spun? Un telefon inghesuit, cu ecran mic desi putea sa fie mai generos, fara card de memorie, cu memorie de 8 Mb dar culmea... are Music Player. Sa asculti ce? Doua melodii? Radioul prinde mult mai putine posturi decat alte telefoaneSE. Hands-free-ul nu are buton pentru preluarea apelurilor desi ar fi putut fi pus lejer unde este microfonul, existand locasul care insa nu este decupat.
Tastele 1-3 se apasa destul de greu datorita pozitionarii incomode. Celelalte taste sunt destul de tari la apasare.
Nu se pot pune alte teme pentru ca da mesaj de "fisier corupt". Se aude mult mai incet decat alte telefoane in casca iar cand suna se aude destul de slab. I-am facut toate setarile posibile ca sa se auda tare dar tot slab se aude. Nici la capitolul vibratii nu sta bine. Daca este in husa si in poseta nu ai nici o sansa sa il simti si auzi. Difuzorul este plasat in spatele tastei centrale, o plasare zic eu destul de nefasta.
Dar ce este cel mai deranjant lucru este semnalul fluctuant. In doua minute nu reuseste sa stea cu indicatorul de semnal intreg si asta in conditii de municipiu mare, cu acoperire foarte buna. Doar daca stai langa releu nu mai fluctueaza. Initial am crezut ca numai cel cumparat de mine este asa, am incercat sa il resoftez cu SEUS, apoi vazand ca nu s-a rezolvat problema l-am trimis in service, la garantie, de unde a venit tot asa. In timp, l-am comparat si cu alte telefoane SE T303 si semnalul fluctua si la ele. In zonele cu semnal slab pierde semnalul cu usurinta si canci initiere si primire apeluri. Am vorbit cu "profesionistii" de la CallCenter Sony Ericsson si mi-au spus ca modelul de telefon nu are nici o problema cu semnalul.
Desi are baterie de 930 mAh in stand-by tine cu mare indulgenta 4 zile si asta in conditii de vorbit moderat.
Si o alta chestie pe care o facea si ma enerva la culme era ca atunci cand il glisai ca sa preiei apelul, cate odata semnalul cadea brusc si telefonul intrerupea apelul.
Am incercat sa ii dau Identify cu Setool sa vad ce are pe el si stupoare... Nu il recunoaste! Doream sa stiu macar ce CID are aceasta piticanie. De decodat nu se poate pana in momentul de fata decat in service si costa 60 lei. Si chiar nu merita.

Toate dezavantajele de mai sus se diminueaza sensibil daca platesti foarte putin pe telefon sau e moka de la Vodafone... Eu n-am probleme de semnal, se aude tare si clar (se regleaza volumul!) si l-am decodat la un service din Bucuresti vis-a-vis de ProTV, 5 minute, 20 RON. Foarte bun telefonul, deci smile.gif
alex_herdea

ce anume vrei sa faca un telefon care se da pe 0$ la Vf
te panichezi aiurea laugh.gif , vrei un telefon beton , atunci platesti smile.gif
si in plus..am si eu t303 in casa si iti zic eu ca parere personala ca merge foarte bine , semnalu e bun , radio merge bine , bateria tine excelent de mult happy.gif pe w595 bateria ma tine fix o zi jumate ( aprox doua ).

Tu vrei pe un tel de 0$ cybershot , walkman in 8 mb , si o baterie cu durata de 1 luna? sleep.gif geez
dyo67
CITAT (alex_herdea @ 18th June 2009, 09:15) *
ce anume vrei sa faca un telefon care se da pe 0$ la Vf
te panichezi aiurea laugh.gif , vrei un telefon beton , atunci platesti smile.gif
si in plus..am si eu t303 in casa si iti zic eu ca parere personala ca merge foarte bine , semnalu e bun , radio merge bine , bateria tine excelent de mult happy.gif pe w595 bateria ma tine fix o zi jumate ( aprox doua ).

Tu vrei pe un tel de 0$ cybershot , walkman in 8 mb , si o baterie cu durata de 1 luna? sleep.gif geez

Nu ma lua peste picior ca nu cunosti amanunte si nu am telefon mobil de ieri. Eu am incercat sa fac un review si sa deschid ochii la lume sa nu dea o caruta de bani pe un lucru care merita doar 0 lei la abonament, cat este acum. M-am prajit eu si e pacat sa se mai prajeasca si altii.
Nu ma panichez pentru ca o sa il "marit" chiar daca il dau cu 100 lei.
Dar sa revin. Cand l-am cumparat eu in iarna din primul lot, in decembrie de sarbatori, cu prelungire de abonament pe 2 ani, a fost aproape 300 lei consumand si toate punctele care le aveam pe deasupra, deci nu 0 lei ca acum. Am dorit ceva bun si micut si am platit... Din ce spunea producatorul iti lua ochii. La design arata super bine pentru dame.
Sunt fun Sony Ericsson si am K800 si K750 luate la vremea lor cu bani grei de care nu m-as desparti usor. Mi-au mai trecut prin mana o groaza de SE (K310, K700, W200, W800, etc). Dar parca nici unul nu a fost ca asta. Aveam bineinteles pretentii mai mari pentru cati bani dadusem nu ti se pare?
Ce ma asteptam de la el? Sa tina bateria mai mult si sa aiba semnal mai bun, nu fluctuant. Atat!
Nu este un telefon de fite cu card de memorie, camera super performanta si cu walkman. Alea sunt scumpe si isi merita banii. Desi poti nimeri o lichidare de stoc cum a fost la Orange si sa dai 25 euro cu TVA si sa iei un W660.
Poate tu stai intr-o zona cu semnal foarte bun si nu te misti cu el prea mult din zona si nu vorbesti decat cateva minute pe zi si atunci e OK. Ai incercat sa mergi cu el intr-o zona in care semnalul are mici variatii sa vezi cat te tine bateria? Ai fost plecat cu el la drum cu trenul sa vezi ca pierde semnalul? Eu am avut curiozitatea sa compar T303 in aceiasi zona cu semnal mai slab cu K800, K750 si K310 iar ulterior si cu W660. T303 nu reusea sa pastreze mai mult de 60 secunde toate liniile in timp ce telefoanele enumerate nici nu simteau. La fel la mersul cu trenul. Spun cu trenul pentru ca fata de sosele acoperirea nu este atat de buna pe caile ferate din Romania.
Are SAR mic (0,44) dar din pacate in detrimentul semnalului. O parte a telefoanelor cu SAR mic au probleme cu semnalul. Spun, o parte, pentru ca producatorii au cam rezolvat problema si sunt acum terminale care au si SAR mic si semnal bun.
Eu am scris constatarile mele.
Te mai intreb si altceva.
De curiozitate, ai reusit sa incarci alte teme de pe o sursa externa si sa le poti si seta?
Ti se pare normal ca un telefon cu "blustut" sa nu poata fi recunoscut cum trebuie de un adaptor BlueSoleil care mi-a recunoscut toate telefoanele conectate (Nokia, SE, LG, Samsung, Motorola) si sa nu poti sa pui fisiere cu calculatorul direct pe el (teme, imagini, muzica)? Mai precis il vede dar nu iti afiseaza memoria.
Crezi ca e normal ca T303 sa nu fie recunoscut de suportul cu telecomanda Sony Ericsson MRC-60 care mi-a recunoscut pana la acest telefon orice alt telefon SE?
Dupa cum spuneam in mesajul anterior am crezut ca am nimerit un aparat prost dar am incercat si cu alte doua terminale acelasi model, unul negru si unul argintiu si aveau aceleasi probleme.
Concluzia mea de final. La 0 lei merita cumparat daca stati intr-o zona cu semnal foarte bun sau daca nu va deranjeaza sa il incarcati la 3 maxim 4 zile in functie de cat vorbiti. In rest este un telefon de vorbit si cam atat...
antidote
Exista solutii de decodare gratuita pentru acest telefon?
embibi

Scuza-ma dyo dar cred ca bati campii, nu stau sa argumentez fiecare parte, insa bati campii in ceea ce priveste telefonul t303.

CITAT (antidote @ 11th August 2009, 19:38) *

numai in service il poti decoda, in jur de 20 de RON
pro_meteus
CITAT (antidote @ 11th August 2009, 19:38) *

Da, daca detii SeTool BOX si daca telefonul e mai vechi de saptamana 46 din 2008(inclusiv). Daca e de la 08w47 incoace, trebuiesc platite 2 log-uri.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.