Galapagos

broscut
Salutare! A fost cineva in Galapagos si ne poate oferi mai multe informatii? As dori sa stiu daca e necesar un permis special pentru a vizita aceste insule; prietenii cu care am vorbit despre acest subiect spuneau ca trebuie sa-ti rezervi cu cativa ani inainte un asemenea permis pentru a vizita insulele, e adevarat? De asemenea, as dori sa stiu cam care este costul unei asemenea calatorii si care ar fi cea mai avantajoasa companie aeriana. Ma refer la un hotel in Ecuador de tip backpackers, nu all inclusive sau locatii scumpe. Multumesc.
broscut
Chiar nu a fost nimeni in Ecuador sa-mi poata da mai multe informatii? sad.gif
herlino
Nu am fost in Ecuador, dar iti pot spune ca nu trebuie sa iti rezervi cu ani inainte vizita in Galapagos. Mergi linistit in Ecuador si iti iei de acolo un bilet de avion. Cred ca mai si septembrie sunt mai putin aglomerate. Sunt 2 linii care zboara, pretul fiind de la 400 de dolari in sus. Din moment ce nu multi romani au ajuns pe acolo, cauta informatii pe forumul lonely planet.
Oricum, nu te astepta sa te descurci cu un buget de sub 2000 de euro pentru toata treaba.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.