statii gpl in strainatate

olgutza26

Buna tuturor!
Intentionez sa plec pentru cateva zile in strainatate (Cehia si Austria), dar as vrea sa fac si ceva economie la carburant naughty.gif asa ca va intreb pe voi: stiti pe unde gasesc statii GPL in Praga si Viena (sau macar in zona mentionata). Astept cu nerabdare raspunsurile voastre. Ca sa pot sa imi calculez bugetul biggrin.gif
xwh
La OMV de exemplu smile.gif

olgutza26
QUOTE (xwh @ Jul 15 2008, 21:24) *
La OMV de exemplu smile.gif

am intrat pe mai multe site-uri din austria si cehia, dar nu am gasit adrese de statii in apropiere de cele 2 capitale.
Johnnywal
Probabil te-ai si intors deja...
Oricum, in Cehia gasesti GPL la tot pasul (cam ca la noi). In Austria mai greu (si nici nu prea merita, comparativ cu pretul benzinei).
Rocknroll
QUOTE (Johnnywal @ Aug 5 2008, 15:44) *
Probabil te-ai si intors deja...
Oricum, in Cehia gasesti GPL la tot pasul (cam ca la noi). In Austria mai greu (si nici nu prea merita, comparativ cu pretul benzinei).

De ce nu merita in Austria, comparativ cu pretul benzinei?
In mod normal, din ce-am urmarit odata intr-un interviu al unui tip care lucra in domeniu, litrul de GPL ar trebui sa fie maxim 55% din pretul unui litru de benzina! Deci...?
amandigi
Un prieten din Ungaria care merge des in Austria/Germania si are masina care foloseste GPL si numai GPL (deci nu merge cu benzina) spunea ca in Austria e greu sa gasesti autogaz, el fiind nevoit sa mearga pe un drum secundar in locul autostrazii. Daca ai masina care merge si cu benzina, nu e o problema mai mare, cel mult platesti mai mult. smile.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.