frigidere.. calde

bubu™

De ce unele frigidere, chit ca par cam acelasi model, au temperatura mult mai ridicata ca altele, oricat ai umbla la ele, la buton etc. Care e cauza ori ce se poate face?

Apropo, nu s-a inventat un frigider micut cat un aparat dinala cu microunde, care sa-l tii in camera cu cateva stile de suc, sa nu mai scoli toata familia noaptea? biggrin.gif Rusine, daca nu s-a inventat si asa ceva cool.gif. Sa nu-mi furati ideea, o brevetez
melcu79
Exista, nu cat un cuptor cu microunde ci un pic mai mare
Dar pretul nu cred ca e atat de mic.
Sunt in camerele de hotel.
Deci nu brevetezi nimic. biggrin.gif

killarmy
cand te referi la "temperatura" vorbesti de cea interioara sau cea exterioara (a compresorului) etc..
din cate stiu eu daca un frigider incepe sa ''tuseasca'' are nevoie de o reschimbare a freon-ului
A_L_E_X
Frigiderele alea mici mai sunt cunoscute si sub denumirea de minibar-uri. Si nu sunt deloc ieftine.
Poti incerca sa cauti o lada frigorifica electrica pentru masina care se poate alimenta de la priza.
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.