Sunteti de acord cu amprentarea tiganilor ?
Pages: 1, 2, 3, 4, 5

Caddy88
s-a deschis o petitie

Postul super-ultra-bombastic "Realitatea" impreuna cu satra "Romani Criss", anexa a retelei Soros Open Network, care a inventat cuvantul "rom/romani", a ajuns sa scoata poporul roman la inaintare pentru tiganii care ne-au facut de ras peste tot in lume. Ne-am lasat destul calcati in picioare, batjocoriti si umiliti de "minoritatea" tiganeasca, atatia ani! Din cauza lor ne-am pierdut orice urma de demnitate! Cum sa mai poti spune strainului ca tu esti ROMAN, nu tigan (sau rom), cand tiganul ti-a luat-o inainte si i-a jefuit casa, masina, magazinul sau i-a violat sotia... Si tiganul, care-si spune rom, vine din ROMANIA! Si, dupa toate astea, noi, ROMANII,sa le luam apararea tiganilor? Sa "amprentam" benevol, din spirit de asa-zisa solidaritate cu ei? Sa ne solidarizam, deci, cu hotii, violatorii si criminalii?! Niciodata!

Minunata si nevinovata etnie tiganeasca, ce napastuita e ea!!! Cum indraznesc popoarele asuprite de tigani sa ii legitimeze tocmai pe ei, buricul pamantului. Ce nenorocite sunt popoarele Europei care nu se mai lasa jefuite si omorite de catre acesti colonisti indieni!!!

Exact acum 2 zile am reusit sa fiu martor la o flegma data de un tigan (bietul de el) unei domnisoare care a cerut sa fie lasata in pace de catre "bietul tigan" pt ca acesta a incercat sa o pipaie. ACEA DOMNISOARA NU A PRONUNTAT NICI O INJURIE LA ADRESA TIGANULUI. NICI INAINTE DE FLEGMA NICI DUPA FLEGMA. Am intervenit impreuna cu un amic iar "bietul tigan" a inceput sa profereze ceea ce profereaza rasa tiganeasca de obicei. Amenintari si injuraturi. Daca-l bateam ma amenda politia GARANTAT. Oare de ce sunt romanii atat de rasisti in ce priveste tiganii? FIECARE ROMAN ARE UN RASPUNS CU UN EXEMPLU DE ACEST GEN IN VIATA LUI.

Nu va mai ascundeti dupa degete Domnilor de la Irealiatea si nu mai spuneti ca exprimati opiniile romanilor pentru ca ignorati PAREAREA GENERALA A 99 % DINTRE ROMANI CARE VA SCRIU PE FORUM LA CHIAR LA INITIATIVA DESCHISA DE DUMNEAVOASTRA, CENZURATI SI DATI PE POST IN SCHIMB NUMAI MINCIUNI DENATURATE.

"Irealitatea" TV si moderatorii acestei emisiuni, sa trimiteti comentariile exprimate de romani pe forumul campaniei abominabile, mincinoase si jegoase initiate de dumneavoastra Ministerului de Externe pentru ca Guvernul Italian sa observe ca ii sustinem in acest proiect si sa nu ne mai asocieze cu imaginea tiganilor de pretutindeni !!!

DA, SUNTEM DE ACORD CU AMPRENTAREA NOMAZILOR TIGANI CARE NE-AU FACUT DE RAS PESTE TOT IN LUME !

http://www.petitieonline.ro/petitie/romani...-p31321038.html
alin_ro
Suntem DA smile.gif
subiect
Nu au ei atata cerneala pentru amprentat cati prunci pot face tiganii. biggrin.gif
florincroitoru
Eu sînt de acord.Asta pe de o parte i-ar apăra și pe ei. Dacă de ex la locul faptei sînt găsite amprente pot fi scoase din cauză unele persoane care altfel ar fi fost bănuite.
Puteați să folosiți alt cuvînt decît amprentarea.Se spune luare de amprente.Amprentare a scris un jurnalist semidoct care probabil maimuțărea o exspresie din altă limbă.
Eu cred că în afară de amprente ar trebui făcut și un test genetic.
Caddy88
ok..dar baga si un vot la petitie acolo biggrin.gif
ciureanuc
Eu am semnat petitia, dar sunt de acord si cu amprentarea mea... oricum, amprentele mele exista in baza de date a Politiei, pentru ca a fost o spargere la firma unde lucram si trebuiau sa elimine dintre amprentele gasite pe ale celor care lucreaza acolo.

Sunt de acord si cu pedeapsa cu moartea... face cineva o petitie??
florincroitoru
QUOTE (Caddy88 @ Jul 12 2008, 15:06) *
ok..dar baga si un vot la petitie acolo biggrin.gif

Caddy,tu scrii românește? Unde s-a deschis o petitie? Vrei cumva să spui petiție? Adică cerere? O petiție nu se deschide ci se poate face sau depune.
Am înțeles "bagă un vot". Unde?
Nu Soros sau ai lui au inventat cuvîntul rom.
Țiganii nu ne fac pe noi de rîs ci se fac pe ei. Dacă unii nu pricep diferența dintre ei și noi e pt că fac pe nebunii.
Țiganii au comis mai multe furturi decît italienii dar jafuri,omoruri,violuri precis nu. Nu e dovedit că acel mailat a ucis-o pe acea femeie. E dovedit însă că nu a violat-o.
Ai o grămadă de greșeli în postarea ta dar în această problemă ai dreptate. Țiganilor trebuie să li se prevaleze amprentele și să li se facă teste genetice. Pt țara noastră acest lucru trebuie făcut la toată populația. Numeroși oameni nu ar mai fi aiurea anchetați.
Țiganii nu sînt coloniști indieni. F mulți nu au nimic comun cu țiganii originari. Numeroși țărani mai bruneți dar și alții au fost înrobiți în evul mediu și declarați țigani.În Ardeal pot fi văzuți și acum țigani ziși unguri (mulți sînt blonzi) dovadă vie a opimării populației românești în trecut.Înaintașii acestor oameni au fost înrobiți de grofii unguri și a trebuit să învețe limba stăpînilor.
Sylvestru
Eu propun luarea stabilirea IQ-ului la iesirea din tara. Cei care vor obtine aceeasi nota ca [scuzati] Caddy88 sa fie amprentati indiferent de natie/rasa si sa primeasca si vreo douj-de suturi in cur.

Cine decide cine este tzigan si cine nu atunci cand carabinierii vor descinde pentru amprentari? Vor face ei profilul rasial? Se vor lua dupa nume, dupa miros?
AlexIP
N-ar fi o idee mai buna sa ii amprenteze si sa lase si cate un deget din fiecare la dosar?
MasterOfDark
clar DA
Caddy88
QUOTE (florincroitoru @ Jul 12 2008, 16:42) *
Caddy,tu scrii românește? Unde s-a deschis o petitie? Vrei cumva să spui petiție? Adică cerere? O petiție nu se deschide ci se poate face sau depune.
Am înțeles "bagă un vot". Unde?
Nu Soros sau ai lui au inventat cuvîntul rom.
Țiganii nu ne fac pe noi de rîs ci se fac pe ei. Dacă unii nu pricep diferența dintre ei și noi e pt că fac pe nebunii.
Țiganii au comis mai multe furturi decît italienii dar jafuri,omoruri,violuri precis nu. Nu e dovedit că acel mailat a ucis-o pe acea femeie. E dovedit însă că nu a violat-o.
Ai o grămadă de greșeli în postarea ta dar în această problemă ai dreptate. Țiganilor trebuie să li se prevaleze amprentele și să li se facă teste genetice. Pt țara noastră acest lucru trebuie făcut la toată populația. Numeroși oameni nu ar mai fi aiurea anchetați.
Țiganii nu sînt coloniști indieni. F mulți nu au nimic comun cu țiganii originari. Numeroși țărani mai bruneți dar și alții au fost înrobiți în evul mediu și declarați țigani.În Ardeal pot fi văzuți și acum țigani ziși unguri (mulți sînt blonzi) dovadă vie a opimării populației românești în trecut.Înaintașii acestor oameni au fost înrobiți de grofii unguri și a trebuit să învețe limba stăpînilor.

nu-i postarea mea desteptule am copiat continutul petitiei, te bagi si tu in seama doar ca-ti place sa fii gica contra..... si da Soros si aghiotantii lui sunt responsabili pt cuvantul "rom"

tiganii nu se fac de ras pe ei insisi pt ca tiganii deja au aceasta reputatie de vreo 1000 ani, si 99 % din populatia Terrei cand vede ca Romii din Romania fac si dreg automat se gandesc ca acestia sunt populatia majoritara a acestei tari....

hai sictir
Loox
Vrei sa zici degetele... Sa vedem cum mai fura.
Mosotti
nu sint de acord cu amprentarea tiganilor. insa as fi de acord cu amprentarea tuturor + luarea de probe adn. in cazul unei crime / viol / etc doar s-ar intra pe gugalul cu adn si s-ar da enter w00t.gif
spare-me
QUOTE (Mosotti @ Jul 12 2008, 17:45) *
nu sint de acord cu amprentarea tiganilor. insa as fi de acord cu amprentarea tuturor + luarea de probe adn. in cazul unei crime / viol / etc doar s-ar intra pe gugalul cu adn si s-ar da enter w00t.gif

tu iti dai seama ce inseamna in Romania conceperea, administrarea si utilizarea unei asemenea baze de date ?

acum cativa ani cand le-au dat loganurile la militzari il intreba reporteru' pe unu' daca masina are Airbaguri...

in timp ce repoterul facea mare zoom pe bucata aia de volan unde scrie mare Airbag sau cum scrie la dacie, ala zicea convins ca el n-a vazut sa aiba...

romanii mor cu baza aia de date langa ei. politistii romanii n-ar gasi pe nimeni acolo ca n-ar gasi pe ecran campul unde sa introduca ce trebuie sa caute, sau fiindca nu le merge tasta enter...etc
Berlin
Ar trebui insemnati cu un fier rosu, nu amprentati...
maryus75
QUOTE (Mosotti @ Jul 12 2008, 17:45) *

hm,parca e inceputul unei teorii conspirationiste
florincroitoru
QUOTE (Caddy88 @ Jul 12 2008, 16:06) *
nu-i postarea mea desteptule am copiat continutul petitiei, te bagi si tu in seama doar ca-ti place sa fii gica contra..... si da Soros si aghiotantii lui sunt responsabili pt cuvantul "rom"

tiganii nu se fac de ras pe ei insisi pt ca tiganii deja au aceasta reputatie de vreo 1000 ani, si 99 % din populatia Terrei cand vede ca Romii (romii; subst comun; se scrie cu literă mică)din Romania fac si dreg automat se gandesc ca acestia sunt populatia majoritara a acestei tari....

hai sictir

Ți-am făcut un mic report. Eu am fost suspendat pt exact așa ceva.
Puteai să copiezi; f bine. Vezi cum te exprimi. Tu ai fost pe la școală. Dacă învățai ,știai.
Acum iar debitezi prostii. Puțini confundă pe țigani cu românii. Unii se prefac doar (nu sînt 99%,cum scrii tu aiurea).Dacă aceia sînt atît de inculți și proști să creadă că țiganii sînt majoritari în România nu sîntem noi de vină. Cred că ai tu impresia asta.
Nu am fost gică contra: sînt pt luarea de amprente și de probe genetice. Și asta nu numai pt țigani. Cred că am scris încă o dată și e destul de clar.
Dacă nu ești în stare să te exprimi scrie mai puțin.
Mosotti
QUOTE (spare-me @ Jul 12 2008, 16:49) *
tu iti dai seama ce inseamna in Romania conceperea, administrarea si utilizarea unei asemenea baze de date ?

acum cativa ani cand le-au dat loganurile la militzari il intreba reporteru' pe unu' daca masina are Airbaguri...

in timp ce repoterul facea mare zoom pe bucata aia de volan unde scrie mare Airbag sau cum scrie la dacie, ala zicea convins ca el n-a vazut sa aiba...

romanii mor cu baza aia de date langa ei. politistii romanii n-ar gasi pe nimeni acolo ca n-ar gasi pe ecran campul unde sa introduca ce trebuie sa caute, sau fiindca nu le merge tasta enter...etc

nici n-am zis ca trebuie sa fie conceptia romaneasca. parca computerele pe care le folosim sint de conceptie romaneasca laugh.gif

cit despre politistii criminalisti, ii subestimezi rau de tot. nu sint buni, sint foarte buni. problema este ca in conditiile actuale este foarte posibil ca sa comiti o crima la intimplare si sa scapi, chiar daca se aduna probe biologice pentru ca nu exista o baza de date in care sa cauti

si nu, nu cred ca amprentarea sau culegerea de probe adn ar fi o ingradire a intimitatii blablabla si alte timpenii smoke.gif

QUOTE (florincroitoru @ Jul 12 2008, 16:59) *
Acum iar debitezi prostii. Puțini confundă pe țigani cu românii. Unii se prefac doar (nu sînt 99%,cum scrii tu aiurea).Dacă aceia sînt atît de inculți și proști să creadă că țiganii sînt majoritari în România nu sîntem noi de vină. Cred că ai tu impresia asta.

corect. pe mine nu m-a confundat nimeni cu vreun tigan. la fel de adevarat este ca exista si romani care nu sint deloc tigani, dar sint mai colorati, in special din sud, din cite am observat. in momentul in care respectivii mai asculta si manele, imediat te-au bagat in ceata
kgore
Bineinteles ca sunt de acord. Numai ca noi romanii intotdeauna trebuie sa ne dam cu stangul in dreptul. Aparandu-i mereu, dandu-le tot felul de drepturi nu-i von ajuta nici pe ei nici pe noi. Ei vor continua sa ceara iar noi sa ramanem tigani.
ciureanuc
Asta cu "invadarea intimitatii" e cea mai mare prostie debitata numai de "etnicii" nostri, bag seama.
Grupa sanguina nu e "invadarea intimitatii"? Cand te duci la doctor sa te opereze, aia nu e "invadarea intimitatii"??

Poate cineva sa spuna de ce amprentarea e naspa? Ca ce? Ce se intampla daca ai amprentele in baza de date??
Chiar si profilul ADN... unde e problema ta ca cetatean ca ai profilul ADN intr-o baza de date a Interpolului ??...
Da, daca ne-ar baga chip in $ur, e naspa, sunt de acord...

Pariez acum ca daca s-ar descoperi/inventa niste vaccinuri gandite in functiile de profilul ADN, maine toti ar vrea sa le fie stocat profilul (in frunte cu mine).
La fel, daca maine s-ar face manusi in functie de amprentele de la maini, si ar fi de fitze sa ai manusi din alea, toate tutele si-ar da amprentele...

edit: de faza asta ce spuneti? http://www.youtube.com/watch?v=eMV6UUdd6fQ
http://www.youtube.com/watch?v=6XZzPg9pk5U
banuiesc ca e ok, nu? teroristi, chestii...
Caddy88
http://www.youtube.com/watch?v=LZiqe9h4KgU

cum se "dueleaza" tiganii in Portugalia , la noi sunt mai primitivi au ramas la sabii biggrin.gif
PeterPan 42
Bine, bine, sa-i amprenteze, da' cand, inainte sau dupa ce-i impusca, spanzura, gazeaza ?
sasha_r0
Sa-i amprenteze cu sangele lor!!! De acord!!!
viorelking
...nu sunt de acord...ne convine sau nu asta e discriminare etnica...
xdaniel
QUOTE (viorelking @ Jul 13 2008, 01:21) *
...nu sunt de acord...ne convine sau nu asta e discriminare etnica...

Nu e! Au zis ca vor sa-i amprenteze pe toti cei din taberele de nomazi, nu pe tigani in mod special.
Raspunsul meu:
NU sunt de acord cu amprentarea tiganilor dar sunt de acord cu amprentarea tuturor celor din taberele de nomazi.
edit:
Cat de tare, omu' asta are un singur post! thumbup.gif

sebulbus
Sa-i amprenteze la vama noastra la iesire pe toti. Daca sunt cinstiti n-au nimic de ascuns, deci nu-i afecteaza.
xdaniel
QUOTE (sebulbus @ Jul 13 2008, 01:33) *
Sa-i amprenteze la vama noastra la iesire pe toti. Daca sunt cinstiti n-au nimic de ascuns, deci nu-i afecteaza.

Pe toti CE?
sebulbus
Pe toti 'suspectii' care se prezinta la vama sa iasa din tara. Ca sunt ciori, baietii cu cardurile, cu contrabanda de alcool, 2 pungi de hasis sau ce-o fi. Toti o merita.
silex05
Ba eu zic sa nu-i amprenteze inaitne sa iasa din tara ca ramanem cu ei pe cap. In plus o astfel de actiune ar insemna bani in plus de la bugetul Romaniei. Mai bine sa se ocupe Italia dar sa nu uite sa le Respecte Drepturile Oamenilor, si ei si toate celalte state din UE ce nu conteneau sa ne dea lectii acum cativa ani.
sebulbus
Sa le respecte ca aluia care se dadea drept politist pe autostrada in De. Eventual sa-i repatrieze pe componente. Mai fac si puradeii un puzzle.
xdaniel
QUOTE (sebulbus @ Jul 13 2008, 01:41) *
Pe toti 'suspectii' care se prezinta la vama sa iasa din tara. Ca sunt ciori, baietii cu cardurile, cu contrabanda de alcool, 2 pungi de hasis sau ce-o fi. Toti o merita.

Esti rasist. naughty.gif Dupa tine, trebuie sa-l amprenteze si pe Stefan Banica Junior. console.gif
Deci bagi "ciorile" in aceeasi oala cu baietii cu cardurile, cu contrabandistii s.a.m.d. Din cauza alora ca tine se oftica acum de moarte italienii si protesteaza cu indignare. Gasisera si ei o metoda sa se ia legal de tigani fara sa zica cineva pe baze legale ca-s tigani si veniti voi sa confirmati ca e vorba de tigani. Nu sunteti fraieri? DE NOMAZI E VORBA! Pana si tiganii au schimbat placa: ei nu mai zic ca e discriminare etnica ci ca e treaba de protectia copilului, avand in vedere ca toti puradeii specializati pe saltat de portofele trebuie sa puna deștu' acuma si vor fi usor de identificat.

QUOTE (silex05 @ Jul 13 2008, 01:54) *
Mai bine sa se ocupe Italia dar sa nu uite sa le Respecte Drepturile Oamenilor, si ei si toate celalte state din UE ce nu conteneau sa ne dea lectii acum cativa ani.

Era un banc tare profund care se aplica exact aici... Unu' in departare. "Uite un om!" Se apropie ala. "Aaaa, e tigan!" Asa si cu UE-u'. Din departarea Vestului pareau oameni. Dar acum, ca s-au apropiat (de Vest), nu mai e cazul. happy.gif Din pacate pentru italieni, s-au apropiat foarte tare si foarte multi numai de Cizmă. Ceilalti inca isi permit luxul sa zica ca-s oameni.
xdaniel
QUOTE (Mosotti @ Jul 12 2008, 18:02) *
si nu, nu cred ca amprentarea sau culegerea de probe adn ar fi o ingradire a intimitatii blablabla si alte timpenii smoke.gif

Namque pauci libertatem, pars magna iustos dominos volunt... disgust.gif
vata_pa_batz
QUOTE (xdaniel @ Jul 13 2008, 01:05) *
Din pacate pentru italieni, s-au apropiat foarte tare si foarte multi numai de Cizmă. Ceilalti inca isi permit luxul sa zica ca-s oameni.

Adica italienii sunt cizme? laugh.gif
Probabil ca ai dreptate, daca fraierii nu s-au uitat prin lunete, ca sa vada cine se apropie de la departare. Nu te gindi la prostii, scopul ar fi fost evident scurtarea timpului in care se culege informatia laugh.gif
Mosotti
QUOTE (xdaniel @ Jul 13 2008, 01:41) *
Namque pauci libertatem, pars magna iustos dominos volunt... disgust.gif

cacatus pisatus besinatus amprentatum periculosum est
florincroitoru
Xdaniel,te exprimi ambiguu. Nu am înțeles ,ești pentru sau contra luării amprentelor tuturor țiganilor aflați în ședere de culturalizare în Italia?
Poate nu ai înțeles încă dar îți explic eu: marea majoritate a oamenilor nu înțeleg un text latinesc chiar scurt. Dacă tot faci pe cultul pune și traducerea textului.Nu cred că tu cunoști limba asta așa că eu zic să te abții pe viitor de la asemenea fițe.
xdaniel
QUOTE (florincroitoru @ Jul 13 2008, 13:02) *
Xdaniel,te exprimi ambiguu. Nu am înțeles ,ești pentru sau contra luării amprentelor tuturor țiganilor aflați în ședere de culturalizare în Italia?
Poate nu ai înțeles încă dar îți explic eu: marea majoritate a oamenilor nu înțeleg un text latinesc chiar scurt. Dacă tot faci pe cultul pune și traducerea textului.Nu cred că tu cunoști limba asta așa că eu zic să te abții pe viitor de la asemenea fițe.

1) N-ai nevoie sa stii latina, ai Google. Scrii textul in Google si obtii cel putin traducerea in engleza. Daca nu stii nici engleza, atunci... uite traducerea: "Putini oameni doresc libertatea, cea mai mare parte vrea doar un stăpân drept."
2) Italienii NU AU PUS IN DISCUTIE AMPRENTAREA TIGANILOR CI A NOMAZILOR. Eu, personal, nu am nimic cu etnia ci cu stilul care se suprapune etniei in mare parte, din pura intamplare. Si acel stil este propriu si unei parti a albilor. Eu vreau si amprentarea albilor care traiesc langa tigani in taberele alea de nomazi. Multi dintre ei sunt mai "tigani" decat tiganii.
Ca sa fie foarte clar: daca e vorba de nomazi, e foarte bine. Daca e vorba de tigani, e rau. De ce? Pentru ca vor aparea niste idioti de carabinieri italieni care vor pune in mintea lor ingusta de politisti semnul egal intre români si "romi" si e posibil sa apara excese: adica sa te ia de pe strada ca sa te amprenteze, chiar daca esti turist care sta trei zile in Italia. Daca, in schimb, legea aia zice ca procedura este ca se incercuieste o tabara de nomazi si nu scapa nimeni neamprentat, [eu] nu voi fi afectat niciodata, n-am ce cauta intr-o tabara de genul ala.
Caddy88
eu nu va inteleg pe bune, cand 90 % din tiganii sunt exact cum au reputatia voi ce-ati vrea sa fie "amprentati" dupa acei cativa tigani care nu dau curs "traditiilor" tiganesti ?

de ce s-a ajuns cand spui Roman sa spui tigan, de ce tara noastra trebuie sa fie asociata la tot pasul cu tiganii de multe ori crezandu-se ca populatia majoritara a acestei tari sunt ei !

explicati-mi
sebulbus
Ma uitam la tv azi (nu mai tin minte postul) si aratau aia chipurile niste tigani cinstiti. 5 insi toti, din care 2 copii. Faceau castroane de cupru... cati italieni va inchipuiti ca au nevoie de castroane de cupru?

Al naiba ar trebui sa-i ia cineva pe reporterii astia prin supermarketuri sa vada tigancile cu cate 2 plase de produse sub fuste si tiganusii cu plasa captusita cu staniol.
orthodox
Dupa parerea mea rasismul este invocat fara nicio ratiune. Cum se aduc in discutie problemele etniei tiganesti hop si rasismu. Lasand la o parte acest aspect, daca ar fi sa privim obiectiv si logic am gandi in felul urmaritor:

Italienii s-au preocupat sa puna la punct o strategie de combatere a infractionalitatii care sa dea rezultate (probabil disperati de situatia in care se afla). Cum rata infractionalitatii este foarta ridicata in randurile acestei etnii sau a taberelor de nomazi atunci este o alegere preferabila de a amprenta aceste comunitati, probabilitatea fiind mai mare ca persoanele din randurile acestor etnii sa comita nelegiuiri. Si cu asta basta. Nu vad legatura cu rasismul scratchchin.gif
terratec
Mintile slabe invoca imediat rasismul cand aud de problema tiganeasca.
Nu vad ce este rau in amprentarea unei comunitati de infractori.
Trebuie sa fii rau voitor ca sa afirmi ca tiganii sunt oameni cinstiti si ca doar cativa indivizi sunt rai.

Italieni sunt mai lucizi decat romanii si raspund pericolului tiganesc.
Noi, am uitat sa ne mai aparam drepturile si ii lasam pe tigani sa isi faca de cap.
alalaltu
(ANSA) - Rome, July 11 - Defence Minister Ignazio La
Russa on Friday suggested that the government should take
everyone's fingerprints following a European Parliament (EP)
vote that accused Italy of discrimination against gypsies.
La Russa told Rome daily Messaggero that fingerprinting
everyone would ''distance the government from any possible
shade of racism'' following Thursday's non-binding EP
resolution, which called on Italy to abstain from collecting
fingerprints from gypsies during a government census of nomad
camps.

Hihi! Va vad eu ce fericiti veti fi cand veti iesi din aeroport cu dejtele negre! laugh.gif
florincroitoru
văd că cei mai mulți sînt pt creerea de bănci de amprente a locuitorilor șatrelor țigănești din Italia. Și eu sînt pentru. Cei care se opun sînt minoritari pe aici. Mai are cineva ceva de zis întru apărarea șătrarilor de la Roma?
alalaltu,sînt pregătit și pt așa ceva. oricum dacă zbori în SUA îți ia amprentele. Văd că nimeni nu se mai ofuschează.Pe ale mele poate să le ia sănătoși. Eu nu am vreo grijă din această cauză; nu mă duc în Italia la ciordeles.
(THX)GogolometroEAW
QUOTE (florincroitoru @ Jul 13 2008, 22:18) *
văd că cei mai mulți sînt pt creerea de bănci de amprente a locuitorilor șatrelor țigănești din Italia. Și eu sînt pentru. Cei care se opun sînt minoritari pe aici. Mai are cineva ceva de zis întru apărarea șătrarilor de la Roma?
alalaltu,sînt pregătit și pt așa ceva. oricum dacă zbori în SUA îți ia amprentele. Văd că nimeni nu se mai ofuschează.Pe ale mele poate să le ia sănătoși. Eu nu am vreo grijă din această cauză; nu mă duc în Italia la ciordeles.

Daca il amprenteaza si pe albanez, pe marocan si pe rus as fide acord-amprentam infractori.Dar e vorba de Italia unde de nu sunt camasi negre sunt luptatori rosii.Vorbim de tara unde Camora face misto de orasul Napoli de 20 de ani.
Cand tiganul ala imputit ce iti fura tie poseta va deveni cel care iti disturba ordinea sociala la tine acasa as fi de acord cu tine.Majoritatea va speriati de tigani aiurea.Am trait intr-un cartier cu ei, mi-am luat-o pe coaja grupa mare, am fost jefuit de tigani dar, in ultimi 20 ani am vazut aceasta etnie evoluand.Pe strada sunt tigancuse frumusele, curate si elegante, majoritatea nici nu le trece prein cap sa isi vanda plozii la 12 ani sa ii insoare.Ne confruntam cu stereotipii.
alalaltu
QUOTE (florincroitoru @ Jul 13 2008, 21:18) *

No problem, daca le-ar lua si la macaronari amprentele peste tot in Europa. Hai ca nici aia nu-s sfinti! Nici pe departe!
xdaniel
QUOTE ((THX)GogolometroEAW @ Jul 14 2008, 02:07) *
Majoritatea va speriati de tigani aiurea.Am trait intr-un cartier cu ei, mi-am luat-o pe coaja grupa mare, am fost jefuit de tigani

Concluzie: esti ori tigan sadea ori un sfânt. Am trait si eu intr-un cartier cu ei si, dupa ce am fost tarat intr-o scara de bloc de vreo zece tiganusi (eram de-o varsta cu ei) si sugrumat pana aproape de moarte pentru trei lei, relatiile mele cu etnia asta s-au cam... deteriorat. Nu ca ar fi fost prea bune inainte de sugrumare.
shmecherul
QUOTE (sebulbus @ Jul 13 2008, 01:56) *
Sa le respecte ca aluia care se dadea drept politist pe autostrada in De. Eventual sa-i repatrieze pe componente. Mai fac si puradeii un puzzle.

Subscriu total si fara obiectii! coolspeak.gif
ReVaNgEr
QUOTE (ciureanuc @ Jul 12 2008, 15:13) *
Sunt de acord si cu pedeapsa cu moartea... face cineva o petitie??

Omul are dreaptate! biggrin.gif
Morosanul
Treaba asta e in mod intentionat interpretata gresit. Tre sa gaseasca ei un subterfugiu sa poata fura mai departe biggrin.gif

Un etnic rom care isi vede de treaba, nu sta in acele tabere mizere, si nimeni nu il considera tigan. Tiganii nu sint o etnie, sint o conditie sociala !

JJOne
Manipulare. Gigele care ai deschis topicul, de ce n-ai facut ma si un poll? Ai vedea ca nu toata lumea vine din pestera ca tine.
Eu nu sunt de acord cu aceasta masura de amprentare preventiva, care vine in contradictie cu libera circulatie din uniunea europeana.
Sunt de parere ca presedintele si guvernul ar trebui sa ia pozitie contra ceea ce face guvernul Berlusconi.
Basescu si-asa isi da cu parerea despre toate, un subiect in plus n-ar putea sa-i strice. biggrin.gif
karman2
QUOTE (Morosanul @ Jul 14 2008, 09:16) *
Un etnic rom care isi vede de treaba, nu sta in acele tabere mizere, si nimeni nu il considera tigan. Tiganii nu sint o etnie, sint o conditie sociala !

eek.gif
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.