Bristish Airways

yangdee

hm...nu am vazut nici un topic pentru compania aceasta...de asta m-am gandit sa fac eu unu....ati zburat pana acum cu aceasta companie?cum e?...stiti daca ia minori neinsotiti?...merci
moschino
daca au procura de la parinti,cred ca nu exista nici o problema,indiferent de companie.

geluadi2000
Salutare,

Urmeaza sa zbor spre China(Shanghai) cu British Airways si v-as ruga sa imi spuneti opiniile voastre referitoare la avion B777(comoditate,atentia insotitoarelor de zbor,mancarea,scaunele,.....)avand in vedere ca va fi aproape 11 ore de zbor.

Orice detaliu este binevenit.
nic_biso
Am zburat cu B777-200 BA si B777-300 AF (ceva mai lung)... Au asezare 3-3-3 si scaunele sunt destul de comode, acum depinde de cat de mic / mare esti... Pentru cineva de 1.80 spatiul e bunicel, dar tinand cont ca zborul este foarte lung, poti intepeni daca nu te mai misti prin cabina.
Scaunele au fiecare cate un PTV, ai la dispozitie filme, radio, jocuri si airshow (harta cu traseul).
Cum zborul ese unul de tip red-eye, adica zbor de noapte cu schimb mare de fusuri orare, o sa fie destul de obositor...
Legat de mancare, mai mult ca sigur o sa fie o masa principala, cina, de obicei pui, paste, sau ceva de genul asta, cu salata si ceva desert, oricum portie pentru copii... Asa ca daca esti mancau, mai bine iei si ceva cu tine pe zbor. O sa mai ai si o gustarica si micul dejun inainte de a ajunge la Shanghai. Oricum poti cere oricand ceva de baut, fie si alcool, dar nu prea e recomandat pe zboruri lungi.

Si nu uita sa iei ceva mai gros cu tine, in timp se face destul de frig in avion... Acum depinde destul de mult si de locul in cabina.
nic_biso
Am gasit si o poza cu interiorul unui BA B777-200: Link poza
Mai sunt si alte cateva poze tot pe acelasi site.
geluadi2000
Multumesc de raspuns!!

Toate B777 de la British au PTV ?
bubu30
Imi poate spune cineva daca exista un numar maxim de kg acceptat la bagajul de mana? Pe site-ul lor scrie doar dimensiunea maxima acceptata, si sa il poti ridica neasistat sa il pui in compartimentul de bagaje.

bubu30
Chiar nu a mers nimeni cu british in ultima vreme?
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.