HDMI de pe laptop, se poate?

vhedone

Salutare
Sorry daca s-a mai discutat subiectul. Eu am un HP nx6325. Exista o solutie de a "lega" laptopul la un televizor LCD prin HDMI?
Nu are iesire DVI, doar ptr monitor sau S-Video (prin care se vede groaznic). Vreau sa vad filme HD, sau pur si simplu sa folosesc tv-ul pe post de monitor. Va rog mult sa ma ajutati daca se poate. Multumesc
Celest
QUOTE (vhedone @ Jul 9 2008, 20:53) *
Salutare
Sorry daca s-a mai discutat subiectul. Eu am un HP nx6325. Exista o solutie de a "lega" laptopul la un televizor LCD prin HDMI?
Nu are iesire DVI, doar ptr monitor sau S-Video (prin care se vede groaznic). Vreau sa vad filme HD, sau pur si simplu sa folosesc tv-ul pe post de monitor. Va rog mult sa ma ajutati daca se poate. Multumesc

iti trebuie hdmi pe laptop si hdmi pe tv

daca nu

cablu "de monitor" cu care sa conectezi laptopul la tv ..daca are mufa de genul asta tv-ul

eu de pe asa ceva scriu acum, iesirea clasica a placii video bagata intr-un lcd samsung, rezolutie setata din drivere la 1360/768 si merge super bine

am si hdmi-hdmi si avantajul este ca nu mai trebuie sa setezi nimic, conectezi si merge dar eu am crash-uri pe partea asta in jocuri asa ca prefer variante de mai sus

bizarre17
De ce nu-l conectezi direct cu portul VGA?
vhedone
QUOTE (bizarre17 @ Jul 9 2008, 22:17) *
De ce nu-l conectezi direct cu portul VGA?

Uite ca la asta nu m-am gandit, si cum nu ma foarte pricep iar altii nu m-au sfatuit.... huh.gif
Se va vedea ok?
ady_9
De ce nu incerci sa vezi cu ochii tai? tongue.gif
Lao™
Eu asa il folosesc pe al meu si se vede lacrima. wink.gif
vacea
QUOTE (Lao™ @ Aug 20 2008, 15:50) *
Eu asa il folosesc pe al meu si se vede lacrima. ;)

cum se spunea mai sus incearca prin hdmi .... numai daca are lcd-ul intrare hdmi

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.