salut
am luat o mica teapa de la orange si imi spun of ul aici sa nu mai pateasca si cineva ca mine.
poate stiti de promotia pt iulie "dublu la dublu". mi-am incarcat tel cu 7 euro si mi-a dat bonus dublu, apoi mi-am incarcat iar cu 7 euro si in loc de bonus de patru ori, imi da tot dublu. ma uit pe site la conditiile de acordare a bonusului si vad ca le-am indeplinit pe toate. sun la relatiile cu clientii si dupa 20 de min de asteptare raspunde o tipa care imi spune iar sa astept. astept iar 10 min dupa care revine si ma intreaba daca am primit dupa prima reincarcare mesajul de confirmare. i-am raspuns ca am primit mesajul de confirmare si bonusul dublu la prima reincarcare. apoi tot ea imi spune ca mai trebuia sa primesc un alt mesaj de genul "grabiti-va sa faceti a doua reincarcare pt a primi de 4 ori bonusul" si abia apoi imi va da bonusul de 4 ori. am intrebat-o eu ca de unde era sa stiu eu forma mesajului cand pe net scrie negru pe alb "după prima reîncărcare trebuie să aștepți mesajul scris de confirmare că reîncarcarea a fost facută înainte de a reîncarca din nou". eu am considerat ca mesajul normal de confirmare a reincarcarii, unde imi spune noul credit si valoarea bonusului, a fost suficient de convingator si de nicaieri nu reiese ca trebuie sa primesc un alt mesaj. voi nu tot asa intelegeti??? ea imi spune ca este vina mea ca nu m-am informat corect si ca trebuia sa sun inainte la relatii cu clientii. asta e culmea...pt orice fleac sa sun la ei si apoi tot ei se oftica. acum nu mor eu pt 1-2 euro, dar e respectul fata de client. de ce mai fac reclame pompoase, daca nu explica corect. dar asta e o intrebare retorica cu raspunsul ...pt a atrage prosti ca mine. asa ca aveti si voi grija si sper sa nu mai pateasca nimeni la fel.
va rog cititi si voi pe siteul orange si sa imi spuneti si voi daca intelegeti de undeva ca trebuie sa primiti un mesaj de genul "grabiti-va sa faceti a doua reincarcare pt a primi de 4 ori bonusul"
http://www.orange.ro/prepay/spec-offers/of...-prepay-ro.html