popa ala nu isi rasese parul pubian se vede din film. daca era un musulman, altfel statea treaba. uite, sa spuna naeema sau nefersetty, cum e in iran, am vazut ca au spanzurat doi iubiti.
sorin2007
10th July 2008, 21:45
QUOTE (mrproper @ Jul 10 2008, 22:35)
Pai ce fel de om e ala care nu vrea ca astea sa functioneze? Un reprezentat al religiei sale?
Cu ce e deosebit un calugar sau un preot de orice om normal?
Bai proper hai ca ma duc si eu la nani, ce tot lungesti? Orice om normal(reprezentat al religiei sale sau nu) poate sa faca sa "functioneze" orice tine de suflet la anumite nivele : ipocrite, la 0,005 la suta sau la nivel maxim), nu e deosebit nimeni de nimeni by default, dupa un timp se face diferentierea, si dupa multe alte criterii, n-au rost amanuntele. Harul e altceva.
Naeema
10th July 2008, 21:51
QUOTE (cardinal @ Jul 10 2008, 22:39)
popa ala nu isi rasese parul pubian se vede din film. daca era un musulman, altfel statea treaba. uite, sa spuna naeema sau nefersetty, cum e in iran, am vazut ca au spanzurat doi iubiti.
Da, am vazut ca esti fascinat de parul pubian ! Am stiut ca ai tu pasiuni bolnave !
Iranul e Iran, iarasi te apuca cu generalizarile ? Trebuiau sa te spanzure pe tine !
cardinal
10th July 2008, 22:05
nu am obsesii, dar asta sare in ochi mai ales la un popa barbos al maliki o fi avand par ascuns ? ca stiu ca muslimii sunt obligati sa il taie de ce sa ma spanzure ? ce, eu m-am dus acolo ?
landscape10
11th July 2008, 10:16
Chestie pur sociala, nu are legatura cu religia si spiritualitatea.
Reclama
A minute ago
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!