problema javascript, IE blocheaza scriptul js

CTU99

lucrez la un site unde pe prima pagina folosesc un Spry Widget pt a afisa 15 oferte. Widget-ul este format dintr-un script JavaScript si unul CSS, si face un efect de "sliding" la apasarea unui link. Problema este ca, daca cei care folosesc Internet Explorer intra pe site, IE le va bloca scriptul si le va aparea sus bara cu ActiveX control pt a da ei acces manual la script. Exista ceva ce as putea sa fac script-ului in asa fel incat sa nu-l mai blocheze IE ?

Am vazut cateva situri care au astfel de widget-uri in javascript, si totusi IE7 nu le blocheaza, deci se poate; un astfel de site este: http://labs.adobe.com/technologies/spry/sa...elsSample2.html
i0nutzb
ia încearcă să pui pagina pe un server și să testezi direct de pe server smile.gif

xnoise
problema asta apare doar p local (si aici ma refer la accesarea ca fisier nu prin intermediul unui server local). solutia lui ionutz functioneaza. odata pus pe server nu o sa mai ai probleme...
CTU99
multumesc mult de ajutor, nu am incercat pe webhost, dar am incercat sa schimb pagina in care am widget-ul, din html in .php, am copiat-o in folderul www al Wamp, am testat in IE si nu mai il blocheaza. Il bloca atunci cand deschideam direct html-ul cu ie.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.