Am cartela prepay si sunt in perioada de gratie. Cum dezactivez mesageria vocala?
danutz1
Jul 6 2008, 17:02
Soliciti creditul in avans de 40 de centi la *100#, primesti ziua activarii plus inca una de valabilitate si in aceasta perioada poti dezactiva mesageria tot la *100# sau apel la 200.
ideea e ca eu nu vreau sa mai reincarc cartela, doar sa pastrez nr de tel vechi pe langa cel nou. App stiu ca am mai dezactivat-o odata nu stiu dc o am iar activata. La *100# sau apel la 200 imi da msg ala ca sunt in perioada de gratie si nu merge. Cum solicit creditul ala de 40 de centi ? si ce tb sa fac pe viitor sau ce obligatii am fata de orange daca cer creditul ala
danutz1
Jul 6 2008, 17:54
Nu trebuie sa reincarci deloc. La *100# alegi ramura reincarcare, apoi reincarcare de rezerva. Ti se vor acorda 40 de centi valabili in ziua activarii si in ziua imediat urmatoare. Dupa ce ai solicitat aceasta reincarcare nu ai nicio obligatie fata de ei in afara de cei 40 de centi primiti care ti se vor retine la prima reincarcare sau bonus primit, in cazul tau niciodata pentru ca ai spus ca nu vrei sa mai reincarci cartela.
QUOTE (danutz1 @ Jul 6 2008, 18:54)

Dupa ce ai solicitat aceasta reincarcare nu ai nicio obligatie fata de ei in afara de cei 40 de centi primiti care ti se vor retine la prima reincarcare sau bonus primit, in cazul tau niciodata pentru ca ai spus ca nu vrei sa mai reincarci cartela.
[off topic]Omul a zis ca vrea sa isi pastreze numarul, deci o sa trebuiasca sa reincarce[/off topic]
da o sa reincarc odata si odata dar mult mai incolo. Ideea e ca de sunat sun de pe celalalt telefon si daca ma suna cineva pe tel vechi macar sa o faca fara pbme si sa nu-mi reproseze ca am casuta vocala. Multumesc pentru raspuns.
Imperathor
Jul 7 2008, 12:26
QUOTE (danutz1 @ Jul 6 2008, 18:02)

Soliciti creditul in avans de 40 de centi la *100#, primesti ziua activarii plus inca una de valabilitate si in aceasta perioada poti dezactiva mesageria tot la *100# sau apel la 200.
Cam complicat...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.