ai reinstalat driverul de sunet sau cu cel din fabrica (orange, vodafone sau la liber)?...eu am avut un w900i (praf din toate punctele de vedere mai ales la sunet), w880i care pe partea de speaker un pic mai bun decat w910i si ma mira ca w595 are un sound asa de bun pe partea de difuzor...aveti idee daca w595 este compatibil cu miniboxele MPS-70 ? la specificatile tehnice nu zice nimic de w595
dar..
...bateria nu ma mai tine decat 1 zi jumatate , in conditii normale ; fata de 3-4 zile ( uneori 5 ) cat ma tinea inainte
telefonul il am de 6 luni , dar vad ca la sony ericsson e o regula la majoritatea telefoanelor , incat daca se intampla sa se duca bateria ( dupa cele 100 de incarcari garantate + alte erori ce pot interveni ) , ea va tine telefonul fix 1 zi jumate ( folosit in conditii normale ; lasat in pace/neatins ar ajunge la 2 zile )
l-am lasat sa se descarce integral (pana la inchidere automata) , pe urma l-am bagat la incarcat toata noaptea , dar tot la fel..ajunge doar pana la 97% :| niciodata 100%
vre-o explicatie draguta pentru ce am patit , sau o solutie ( in afara de garantie/alta baterie) ?
multumesc anticipat