alexys897
4th July 2008, 04:16
Salut!Am nevoie si eu de putin ajutor din partea voastra!
Am facut un buton in Macromedia Flash MX 2004 bun pana aici (asa cred eu).....dar nu stiu cum sa-l inserez in Macromedia Dreamweaver 8
.
PLEASE HELP ME!!!
Mai jos am atasat Butonul pe care l-am facut in Flash MX 2004 ..este bine facut ? merge pus in Dreamweaver?
Merisi!
Nigel
4th July 2008, 08:54
Are dreamweaveru un buton de insert, semănă cu icoana de Flashului, sau mergi sus în bara de meniuri și cauți insert...
Desigur, mai întîi te poziționezi în pagină unde vrei să fie inserat swf-ul.
Dar vezi că flashu va fi inserat cu tot cu scena aceea maaaare și multă și albă din jurul butonului. Adică în pag web va apărea un mare pătrat alb în mijlocu căruia este un buton roșu. De ce ai lăsat scena aia așa mare? Apoi mai vezi starea Hint a butonului, am impresia că nu funcționează prea bine, ori unde ai fi cu mouse peste el.
alexys897
4th July 2008, 19:15
Mersi mult pentu ajutor! Am gasit ceva pe acolo ,dar nu stiu unde sa umblu la starea Hint . Mersi inca 1 data
alexys897
4th July 2008, 20:08
Inca ceva! Cine site sa ma ajute si pe mine cum pot pune un link la un buton in Macromedia Flash MX 2004...adica cand apesi pe buton sa te duca pe alta pagina?
Si cine stie unde umblu la starea hint?
Multumesc!
ralcr
5th July 2008, 01:00
hint este una din cele 4 stari ale butonului.
link se pune cu:
on(release) {
getURL("http://....", "_blank");
}
alexys897
5th July 2008, 01:10
Mersi frumos,am sa incerc !
Thx
Am incercat cu on(release) {
getURL("http://....", "_blank");
} ......dar nu merge imi zice :
**Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1:Line 1: Statement must appear within on handler
getURL("http://www.google.com", "_blank");
**Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1:Line 2: Unexpected '}' encountered
}
Total ActionScript Errors: 2 Reported Errors: 2
ce sa fac? Mersi!
ralcr
5th July 2008, 06:09
aia se pune direct pe actiunile butonului
daca vrei sa pui in scena unde se afla butonul, ii dai butonului un instance_name si:
instance_name.onRelease = function() {
getURL....
}
alexys897
7th July 2008, 08:58
Mersi mult ralcr ! esti tare ...a mers smecheria cu instance_name.onRelease = function() {
getURL....
}
Mersi mult d tot !
the_nightfly
7th July 2008, 10:48
Se numeste Hit State, nu Hint State
alexys897
7th July 2008, 18:35
Merci! Am sa tin minte ! Ms frumos
ralcr
7th July 2008, 21:58
nici n-am bagat de seama, cine naiba mai e interesat de cele 4 stari ale unui buton cand exista clase.
si apropo, nu trebuie sa-mi multumesti atat, trebuie sa citesti singur prin help. cand am invatat eu, nu aveam net ca sa pierd vremea pe mess si forumuri, citeam helpu flashului. ce vremuri...
alexys897
7th July 2008, 22:36
Ok.Am rezolvat problema cu butonul...dar acum a venit alta...nu stiu cum sa pun un fisier.JS in Macromedia Dreamweaver 8
cum pot sa pun fisierul? siteul in care vreu sa pun fisierul este inn HTMl se poate pune? Merci
Nigel
8th July 2008, 14:49
QUOTE (the_nightfly @ Jul 7 2008, 11:48)

Se numeste Hit State, nu Hi
nt State

Acum o literă în plus sau minus, ce mai contează?... 
ralcr, ce clase există? la ce te referi?
ralcr
9th July 2008, 12:04
Exista clase in general, nu m-am referit la vreouna anume. Asta inseamna ca poti face orice buton fara sa fie nevoie sa-l desenezi in flash. Desigur, pt unii nu exista nimic mai usor decat sa desenezi cu mouseul si AS-ul le este SF.
alexys897
9th July 2008, 19:49
Chiar nu stie nimeni cum sa pun un fisier.JS in Macromedia Dreamweaver 8
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.