RECLAMA PETROM

romarioneta

Ati vazut ultima reclama la Petrom? Cu reporterul care ii ia un interviu unui tip care alimenteaza la Petrom?

Cea mai penibila reclama... Dar cu toate astea in loc sa rad imi venea sa plang, mai ales la replica de geniu: "... uite cum e Petrom.. Tot respectu domne, isi platesc impozitele la zi, intorc bani la comunitate... sustin mai mult de jumatate din bugetu' educatiei, IA SA AVEM NOI 5-6 PETROMURI SA VEDEM UNDE AR FI ROMANIA? ( citat aproximativ )

Cum sa nu-ti vina sa injuri la o astfel de reclama? Eu zic sa ne mai cautam de 5-6 zacaminte de petrol de aceleasi dimensiuni sa le dam tot la austrieci (rusi ), poate o s-o ducem mai bine, ca isi platesc impozitele la timp... + ca actorul e foarte slaaaab
philo
Petrom-ul e campion la umflarea prețurilor pe o piață nonconcurențială și la profitul făcut pe seama noastră, a consumatorului practic captiv; dac-am avea 5-6 Petrom-uri.. ne-ar lua dracu..! Bine c-avem numai unul..

Da, ar fi mișto să avem 5-6 Petrom-uri tot pe piața extracției, prelucrării și desfacerii produselor petroliere - să existe concurență reală și să-i sature pe nehaliții ăștia de profit făcut din pix..

Strict
Presupun că e vorba de aceeași reclamă. Nu mă prea uit la televizor, așa că n-am de unde să știu sigur.
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=408168
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.