QUOTE (argument-logica-adevar @ Jul 2 2008, 00:45)

Cretinisme:1 "Litoralul bulgăresc e pentru mitici ( manele & expunerea șoricului la soare ), nu pentru cei care vor să și vadă ceva în concediu."
Amice, cretin să îi spui tatălui tău sau lui mumăta aia care te-a scăpat în cap când erai mic.
Să revenim la subiect.
Doar cine este manelist, mitic, sau cretin se duce pe litoralul românesc. In afara de preturi mari, mizerie, mitocanie si un amalgam de marlanie balcanico-tiganeasca, intr-un cuvant ROMANEASCĂ. Cine este om inteligent se duce oriunde altundeva, în afară de manelostan. Comprende ?
( Mă îndoiesc că vei comprende )
2 "După ce am văzut acest miracol, eu mi-am schimbat părerea despre ortodocși"
In conditiile in care romanii sunt 98% ortodocsi iar stramosii tai directi tot ortodocsi au fost desi tu esti greco-catolic.
Părinții mei au fost ortodoxi iar eu nu am nici o tangență cu catolicismul, în afara bețiilor pe care le trag cu un popă catolic și a incercărilor mele ( nereușite până acum ) de a-l duce în ispită cu câte o dansatoare exotică.
Da mi-am schimbat părerea în bine. Până să văd Meteora am privit ortodoxia ca pe ceva lipsit de măreția marilor catredale din occident, dar am realizat că nu era o viziune corectă.
Meteora are măreție cât cuprinde și este departe de oricare catredală construită de mâna omului.
Vezi, din cauza asta este bine să vezi și să vizitezi. Mai vezi una, mai afli, mai dai din sinapse, etc. Probabil că tu nu știi despre ce vorbesc, ce reprezintă Meteora și mă îndoiesc că o să poți vizita acel loc. Iți rămâne jegul, pardon, litoralul rrrrromânesc.
Din punctul meu de vedere, pe litoralul românesc NU AI CE SĂ FACI, în afară să te îmbeți, să faci un cancer de piele sau să iei o blenoragie combintă cu o hepatită și garnistă cu ecoli.
Dacă vrei manele, ai la supraofertă, dar, pentru numele bărbosului, de ce să plătești suprapreț la niște chestii pe care le vezi toată ziua ?