bbogdan23
28th June 2008, 22:27
salut.
cine a fost in ultimul timp de la sibiu la tg mures, care este cea mai buna varianta din punct de vedere al starii drumului:
1. sibiu-medias-tarnaveni tg mures
sau
2.sibiu-medias-sighisoara-tg mures
va multumesc
Dexterr
30th June 2008, 09:10
Eu as merge prin Sighisoara.
marr
30th June 2008, 11:10
Prin Sighisoara !
Prin Tarnaveni este (sau cel putin anul trecut era) impracticabil pe o portiune de cca. 10 km (de altfel erau si indicatoare de drum inchis).
Fac drumul Sibiu - Targu Mures la cateva saptamani (ultima data am fost acum o luna) si de fiecare data merg prin Sighisoara.
E ceva mai lung, dar drumul este foarte bun iar pana in Sighiosra este relativ liber.
pastel3005
30th June 2008, 11:17
s-a reparat cat de cat drumul de la tarnaveni spre tg-mures.
mai sunt denivelari, insa e ok.
de la tarnaveni spre medias nu am fost cam de mult.
dintimisoara
10th July 2008, 12:27
Varianta 2.
dintimisoara
26th July 2008, 20:10
Revin:am mers Tg.Mures Tarnaveni miercuri seara....am zis ca nu mai ajung...parca eram pe valurile Dunarii...
Merzel
1st November 2009, 09:15
Ceva informații mai proaspete are cineva? Am de trecut și prin zona cu pricina iar GPS-ul, la simulare, propune varianta prin Târnăveni. Cum e drumul pe acolo acum?
nimendrum
2nd November 2009, 14:35
prin medias-tarnaveni-targu mures e mai scurt de pe sighisoara, dar categoric e mai prost drumul. acum e reparat, nu mai sunt gaurile alea de ti puteai rupe masina si a caror singura semnalizare era o incercuire cu var. totusi trebuie sa mergi mai incet decat pe sighisoara pentru ca sunt multe denivelari. ca idee eu merg ziua pe tarnaveni si noaptea pe sighisoara.
Merzel
3rd November 2009, 18:42
Mulțumesc.
În urmă cu vreo doi ani m-am aventurat pe varianta Tîrnăveni și am făcut slalom printre gropi. Credeam că între timp au reparat drumul. Sau l-or fi reparat și s-a stricat iar?
DarkAngelBv
4th November 2009, 23:54
din pacate pe partea cu sibiul nu stiu care este cel mai scurt drum, in schimb de la Brasov la Targu Mures drumul este foarte bun. Prea putine gropi sa le bagi in seama
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.