Roaming Orange Question

kosminkim
Hi. Am si eu o intrebare. Mai pot activa roamingul pentru un telefon Orage aflat deja in strainatate din tara? parca la un moment dat se putea. Va rog sa ma ajutati. Daca se poate, imi puteti explica si cum, va rog. Multuemsc !
AlexEn
QUOTE (kosminkim @ Jun 25 2008, 20:02) *
Hi. Am si eu o intrebare. Mai pot activa roamingul pentru un telefon Orage aflat deja in strainatate din tara? parca la un moment dat se putea. Va rog sa ma ajutati. Daca se poate, imi puteti explica si cum, va rog. Multuemsc !

E prepay sau postpay?
Dc e prepay, se poate prin apel la RC, de pe un alt prepay.
Dc e postpay, e ceva mai complicat. Se poate activa fie prin *100# de pe telefonul respectiv, chiar dc este in roaming, fie prin apel la RC (numai din partea titularului de abonament), asta daca are mai mult de 1 an in retea. Daca are mai putin, in functie de factura medie lunara si de istoricul de plati, fie trebuie platit un avans, fie se activeaza temporar gratuit, din nou, nhumai la solicitarea titularului
Cosconor
QUOTE (AlexEn @ Jun 25 2008, 20:01) *
Dc e postpay, e ceva mai complicat. Se poate activa fie prin *100# de pe telefonul respectiv, chiar dc este in roaming

Imposibil. Pentru a avea acces la *100#, telefonul trebuie sa aiba acces la reteaua straina... lucru imposibil daca telefonul este plecat īn strainatate cu roaming-ul inactiv.
Memo
Ma tem ca nu se prea poate:

Roaming PrePay:
http://www.orange.ro/prepay/roaming-ro.html
Cu o zi īnainte de a pleca din tarã, activeazã-ti serviciul Roaming astfel:

* apeleazã serviciul Alege la numãrul scurt 200, apasã tasta 3 si urmeazã indicatiile, sau
* formeazã *100# si urmeazã instructiunile meniului Self Care afisat pe ecranul telefonului tãu mobil. Poti activa serviciul Roaming pentru o perioadã de 120 sau 360 de zile. Perioada de valabilitate a serviciului poate fi prelungitã pānã la maxim 360 de zile.

Roaming Abonament:
http://www.orange.ro/services/roam-ro.html
Cu o zi īnainte de a pleca din tarã, apeleazã Serviciul Clienti la numãrul scurt 450 (apel taxabil de la telefonul tãu Orange - tarif īn retea), si serviciul tãu de Roaming va fi activat pentru perioada doritã.
Īn functie de consumul si vechimea ta īn retea, e posibil sã ti se solicite efectuarea unei plãti īn avans.

Serviciul clienti abonament: +4021 203 30 30 si urmeazã instructiunile.
Serviciul clienti PrePay: +4021 203 30 33 si urmeazã instructiunile.
kecs
La PrePay se poate si prin apel la RC. Am incercat eu si se poate...
orthodoxis
Pentru prepay se poate daca esti inregistrat pe web siteul orange si intri in accountul tau de unde activezi optiunea!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.