Asus EEE 901 la oferta Orange...
Pages: 1, 2, 3

asus512
Asta da oferta...laptop mic , perfect pentru mobilitate , modem si abonament de date...COOL !!!
http://www.orange.ro/eeepc/index.html
Hexawa
QUOTE (asus512 @ Jun 24 2008, 10:06) *
Asta da oferta...laptop mic , perfect pentru mobilitate , modem si abonament de date...COOL !!!
http://www.orange.ro/eeepc/index.html

asta suna a reclama, da' configuratia e super ok fata de vechiul Asus eeePC

la ce pret?
asus512
nu se stie inca...daca aveam treaba cu Orange-ul ( reclama , auzi...) , as fi stiut...asa insa e mister...sunt incantat pentru ca am avut celalalt model eeepc si m-a asasinat cu Linuxul lor ( am modem de la Orange cu abonamentul de date aferent si nu reuseam sa-l fac sa mearga...asa insa , pe XP nativ se schimba treaba...) , una peste alta , ii iubesc pe astia care tin cont de dorintele clientilor lor ( cazul lui Asus care au reparat rapid problemele primului eee , facand un ecran mai mare , un hard mai incapator , punand Xp-ul la loc de cinste...)
AcidMan
Buna oferta!
gompo
Si eu sunt curios cam cat va fi pretul, si cand o sa binevoiasca sa-l anunte sau macar "sa-l transpire" naughty.gif

Oricum, dimensiunile lui de la specificatii tehnice sunt cam aiurea...in special adancimea aia de 125,5 mm rolleyes.gif
medley
intra in oferta din 28,iar atunci veti avea si un pret
anonimulno01
QUOTE (gompo @ Jun 24 2008, 19:54) *
Oricum, dimensiunile lui de la specificatii tehnice sunt cam aiurea...in special adancimea aia de 125,5 mm rolleyes.gif

teoretic ar trebui sa aiba cam 165, sau cel putin asa stiam eu... si inaltimea aprox 35 mm

ca pret probabil va fi in jur de 600 euro, ceea ce e foarte mult... iei un dell 1525 cam la acelasi pret, care este superior din toate punctele de vedere...
cine ar da atatia bani pe un laptop cu o configuratie mediocra si cu un ecran de 9'' rolleyes.gif, e mai mult pentru copii acest laptop...
si probabil pentru subnutritii care nu pot cara mai mult de 1 kg jumate cu ei pentru scurte perioade de timp...
sind
QUOTE (anonimulno01 @ Jun 25 2008, 10:30) *
teoretic ar trebui sa aiba cam 165, sau cel putin asa stiam eu... si inaltimea aprox 35 mm
ca pret probabil va fi in jur de 600 euro, ceea ce e foarte mult... iei un dell 1525 cam la acelasi pret, care este superior din toate punctele de vedere...
cine ar da atatia bani pe un laptop cu o configuratie mediocra si cu un ecran de 9'' rolleyes.gif, e mai mult pentru copii acest laptop...
si probabil pentru subnutritii care nu pot cara mai mult de 1 kg jumate cu ei pentru scurte perioade de timp...

eu nu cred ca va fi atat de scump
mizez pe maxim 400EUR (sau poate chiar mai putin)
si mi se pare destul de dragut laptopul
abia astept sa ma joc cu el smile.gif
Costel892
http://www.cel.ro/laptop-notebook/

La liber costa 994 lei.
crissty
QUOTE (Costel892 @ Jun 25 2008, 12:06) *

La liber costa 994 lei.

Asus EEE 901 care o sa fie la Orange nu e ala dupa site-ul cel,ala este prima versiune de EEE PC!
vik19
QUOTE (anonimulno01 @ Jun 25 2008, 10:30) *
ca pret probabil va fi in jur de 600 euro, ceea ce e foarte mult...

Pe piata americana este 599$ (cca 385 euro) la acelasi pret atat versiunea Linux cat si cea Windows.
http://www.engadget.com/2008/06/13/asus-ee...riced-reviewed/
http://gizmodo.com/5016141/asus-prices-the...-its-own-market

Referitor la dimensiuni au tras o traducere mot-a-mot si i-au zis adancime (deep) care este 175 mm.
"The 901 is 22.5 cm wide, 17.5 cm deep, weighs in a 1.1 kilograms, and the choice of color is white or black."
http://www.linuxworld.com/news/2008/062008...ives-linux.html
anonimulno01
QUOTE (vik19 @ Jun 25 2008, 12:20) *
Pe piata americana este 599$ (cca 385 euro) la acelasi pret atat versiunea Linux cat si cea Windows.
http://www.engadget.com/2008/06/13/asus-ee...riced-reviewed/
http://gizmodo.com/5016141/asus-prices-the...-its-own-market

Referitor la dimensiuni au tras o traducere mot-a-mot si i-au zis adancime (deep) care este 175 mm.
"The 901 is 22.5 cm wide, 17.5 cm deep, weighs in a 1.1 kilograms, and the choice of color is white or black."
http://www.linuxworld.com/news/2008/062008...ives-linux.html

ideea era ca au scris 125 nu ca a scris ca e adancime...
am zis 600 euro ptr ca stiam ca am citit undeva pretul asta insa nu retinusem ca e in $...
390 euro + taxe...
ajunge pe la vreo 460 ca doar e model nou...
gompo
QUOTE (Costel892 @ Jun 25 2008, 12:06) *

La liber costa 994 lei.

Ai vrut sa mai faci un post sau sa ne demonstrezi cat esti de priceput in a confunda intre ele doua laptopuri diferite? rolleyes.gif

QUOTE (anonimulno01 @ Jun 25 2008, 13:37) *
am zis 600 euro ptr ca stiam ca am citit undeva pretul asta insa nu retinusem ca e in $...
390 euro + taxe...
ajunge pe la vreo 460 ca doar e model nou...

Dupa parerea mea, pretul corect ar fi cam 400 Euro (poate un pic mai scump la inceput daca adaugam "taxa pe fitze" tongue.gif )

Daca tinem cont ca se va vinde "cu conectare", adica subventionat, ar trebui sa fie ceva mai ieftin.
Cred ca va fi undeva intre 350-400E, TVA inclus.

Sper doar sa nu-i manance in cur pe cei de la Orange sa-i puna vreo sigla portocalie sau, mai rau, sa-i tranteasca vreo "interfata personalizata" naughty.gif
asus512
Nu cred in sigla orange pe vreun laptop pentru ca nu au nici modelele scoase mai de mult pe piata...de ce ar avea asus-ul ?ca pret , pariez pana in 300 euro...
Costel892
Prin ce metoda se cumpara laptopurile in rate la Org?
gompo
QUOTE (Costel892 @ Jun 25 2008, 15:18) *
Prin ce metoda se cumpara laptopurile in rate la Org?

http://www.orange.ro/abonamente-date/rate-ro.html
gompo
QUOTE (anonimulno01 @ Jun 25 2008, 13:37) *

Bun, vad ca au modificat adancimea aia de 125.5 mm la o valoare mai credibila de 170 mm. (te pomenesti ca or fi citit pe-aici tongue.gif)

Bine-nteles ca in comunicatul de presa a ramas tot 125.5 mm, dar a le sugera sa modifice si acolo mi se pare prea mult pentru ei... naughty.gif

Asteptam in continuare pretul... rolleyes.gif
eiffel
Din surse neverificate pretul recomandat de vanzare ar fi de 399 euro.
rombaer
QUOTE (eiffel @ Jul 1 2008, 17:20) *

In Germania sa vinde deja de saptamana trecut pe 901 cu 399 Euro.
Iuliux
QUOTE (rombaer @ Jul 1 2008, 20:02) *
In Germania sa vinde deja de saptamana trecut pe 901 cu 399 Euro.

La operatori de telefonie mobila sau in magazin de calculatoare?
rombaer
QUOTE (Iuliux @ Jul 2 2008, 21:38) *
La operatori de telefonie mobila sau in magazin de calculatoare?

La magazine de calculatoare
malllio123
QUOTE (eiffel @ Jul 1 2008, 17:20) *

Daca va fi 399 pretul de vanzare nu se va merita, daca tot il dau impreuna cu abonament va trebui sa-l subventioneze daca vor ceva vanzari
sind
QUOTE (malllio123 @ Jul 3 2008, 15:21) *
Daca va fi 399 pretul de vanzare nu se va merita, daca tot il dau impreuna cu abonament va trebui sa-l subventioneze daca vor ceva vanzari

pey cu cat sa il dea fratilor?
moca....ar fi super....vreau si eu vreo 100000
anonimulno01
QUOTE (malllio123 @ Jul 3 2008, 15:21) *

399 e in germania desteptule, asa spunea cel de mai sus.
in romania nu o sa-l vezi la magazinele de calculatoare cu 399.
deci 399 la Orange ar fi cu tot cu reducere wink.gif

QUOTE (sind @ Jul 3 2008, 18:43) *
pey cu cat sa il dea fratilor?
moca....ar fi super....vreau si eu vreo 100000

cam asta e mentalitatea in romania...
gompo
E oficial, 355 Euro, TVA inclus! (evident, cu abo de date!)

Nu suna prea rau... naughty.gif
gompo
Nu mai pot sa editez mai sus...
Anyway, revin cu o informatie proaspata, as putea spune chiar din viitor tongue.gif (adica datata 14 Iulie 2008)

minilaptopul ASUS Eee PC 901 poate fi rezervat online

Asta pentru cei care-l vor din prima zi... naughty.gif
medley
3 saptamani se va gasi in romania oficial doar la orange,apoi se va putea achizitiona si de la alti retaileri
asta oficial,ca neoficial probabil ca site-uri cu acest model la vanzare vor fi suficiente,probabil ceva mai scump
M3ntal
Initial, vroiam si eu sa-mi iau 901, dar dupa-aia am vazut ca a aparut MSI WIND U100, ecran 10.2" (cam atat are si un Vaio de 60 de milioane) , 1024x600 1.6Ghz Intel Atom.L-am luat pe la 1400 Ron biggrin.gif

Eram pe punctul de a renunta cand am vazut pe okazii un tip care dadea vreo 30 de bucati de MacBook Air la 600 de euro, dar licitatia a durat doar 2 zile si stocul s-a epuizat imediat (a licitat multa lume inca din prima zi sad.gif )
rombaer
QUOTE (M3ntal @ Jul 12 2008, 20:46) *
Initial, vroiam si eu sa-mi iau 901, dar dupa-aia am vazut ca a aparut MSI WIND U100, ecran 10.2" (cam atat are si un Vaio de 60 de milioane) , 1024x600 1.6Ghz Intel Atom.L-am luat pe la 1400 Ron biggrin.gif

Eram pe punctul de a renunta cand am vazut pe okazii un tip care dadea vreo 30 de bucati de MacBook Air la 600 de euro, dar licitatia a durat doar 2 zile si stocul s-a epuizat imediat (a licitat multa lume inca din prima zi sad.gif )

Dupa Articol aici EEE-PC 901 vs. MSI Wind U100 a castigat EEE 901 in toate puncte de vedere.
M3ntal
QUOTE (rombaer @ Jul 12 2008, 20:01) *
a castigat EEE 901 in toate punctele de vedere.

Aici te contrazic.

La MSI Wind U100, ecranul si tastatura sunt mult mai mari decat la 901, si capacitatea e mai mare la MSI Wind (80Gb HDD, fata de 12GB SSD la 901).O inconvenienta ar fi acea baterie de 3 celule, dar se poate lua si una de 6 celule (cand o aparea biggrin.gif ).

Eu am avut un 701, si nu mi-a placut deloc tastatura, si in special ecranul, pentru ca era prea mic si inconjurat de spatiul ala negru dry.gif
gompo
QUOTE (M3ntal @ Jul 12 2008, 20:46) *

De curiozitate, ai cumva linkul de la licitatia respectiva?

QUOTE (M3ntal @ Jul 13 2008, 16:56) *
Aici te contrazic.

La MSI Wind U100, ecranul si tastatura sunt mult mai mari decat la 901, si capacitatea e mai mare la MSI Wind (80Gb HDD, fata de 12GB SSD la 901).O inconvenienta ar fi acea baterie de 3 celule, dar se poate lua si una de 6 celule (cand o aparea biggrin.gif ).

Eu am avut un 701, si nu mi-a placut deloc tastatura, si in special ecranul, pentru ca era prea mic si inconjurat de spatiul ala negru dry.gif

Si EEE 901 si MSI Wind au ecrane cu acceasi rezolutie, 1024x600, chiar daca diagonala e un pic mai mare la Wind.
A nu se confunda cu rezolutia cam de kko de la EEE 700 si 701 , adica 800x480
M3ntal
QUOTE (gompo @ Jul 13 2008, 17:45) *
De curiozitate, ai cumva linkul de la licitatia respectiva?

A mai fost o licitatie, aia cu vreo 30 de bucati, dar aia a fost intre 7-8 iulie, si n-am mai gasit nici un link (nici google cache).A mai fost o licitatie dupa-aia si acea licitatie s-a terminat acum 2 zile, si link-ul a expirat, dar am facut un mic print pe un cache din google.Interesant e ca acolo, forumul de discutie era inchis huh.gif

rombaer
QUOTE (gompo @ Jul 11 2008, 18:08) *
Nu mai pot sa editez mai sus...
Anyway, revin cu o informatie proaspata, as putea spune chiar din viitor tongue.gif (adica datata 14 Iulie 2008)

minilaptopul ASUS Eee PC 901 poate fi rezervat online

Asta pentru cei care-l vor din prima zi... naughty.gif

Inca nu merge linkul de rezervare...... console.gif
Hexawa
Acum merge: www.orange.ro/eeepc/comanda
stupidcow
Vodafon-ul au bagat si ei Asus EEE 701
rombaer
QUOTE (stupidcow @ Jul 17 2008, 13:51) *
Vodafon-ul au bagat si ei Asus EEE 701

Si este "exclusiv la Vodafone" !!! biggrin.gif
sind
QUOTE (rombaer @ Jul 17 2008, 14:03) *
Si este "exclusiv la Vodafone" !!! biggrin.gif

901 este net peste ala de la vodafone
e foarte smechera config
parerea mea
abia astept sa imi iau unu din asta biggrin.gif
rombaer
QUOTE (sind @ Jul 17 2008, 15:01) *
901 este net peste ala de la vodafone
e foarte smechera config
parerea mea
abia astept sa imi iau unu din asta biggrin.gif

Imi pare foarte rau ca am facut comanda la Orange deja..... tongue.gif
stupidcow
S-au trezit mult prea tarziu cei de la Vodafone
crustaceu
QUOTE (rombaer @ Jul 17 2008, 15:17) *
Imi pare foarte rau ca am facut comanda la Orange deja..... tongue.gif

nu se compara cele 2, iar diferenta este de doar diferenta este de doar 65 de euro ...

nu ma intereseaza aceasta clasa de laptopuri dar:

701 are display de 7 inch .... 901 il are de 8,9 inch
701 are 512 RAM ... 901 are 1024
701 nu are BT ... 901 are ...
701 are baterie cu 4 celule => 2,5 ore ... 901 are 6 celule => peste 4 ore
4 GB spatiu vs. 12 GB

eu as merge pe 901 daca ar trebui sa aleg deoarece diferenta este de doar 2 milioane ...
gompo
QUOTE (crustaceu @ Jul 18 2008, 17:50) *
nu se compara cele 2, iar diferenta este de doar diferenta este de doar 65 de euro ...

nu ma intereseaza aceasta clasa de laptopuri dar:

701 are display de 7 inch .... 901 il are de 8,9 inch
701 are 512 RAM ... 901 are 1024
701 nu are BT ... 901 are ...
701 are baterie cu 4 celule => 2,5 ore ... 901 are 6 celule => peste 4 ore
4 GB spatiu vs. 12 GB

eu as merge pe 901 daca ar trebui sa aleg deoarece diferenta este de doar 2 milioane ...

Probabil ai vrut sa spui ca diferenta este de doar 56 de euro... rolleyes.gif
AndreiM23
Laptopul poate sa fie cumparat si cu abonamentul de 5 euro pe o perioada de 1 an??? Internet Day Unlimited

Pretul e mai mare la acest abonament? huh.gif
gompo
QUOTE (AndreiM23 @ Jul 20 2008, 15:52) *
Laptopul poate sa fie cumparat si cu abonamentul de 5 euro pe o perioada de 1 an??? Internet Day Unlimited

Pretul e mai mare la acest abonament? huh.gif

Din cate stiu se poate.
Laptop-ul va fi la acelasi pret dar modemul usb (sau cardul de date) va fi la un pret mai piperat.
441529
Ma gandesc si eu sa iau o jucarie de asta si sunt cam nehotarat intre Asus 901 si MSI Wind. Care ar fi mai bun, ca eu nu prea ma pricep la asa ceva. Ma intereseaza doar sa am office, internet si eventual ceva poze dupa mine tot timpul. Nu am priceput nici care ar fi diferenta intre hard si SSD, care e mai bun si de ce?
In viitorul foarte apropiat se intrevede aparitia a ceva mai nou si mai bun decat astea doua?

Multumesc pentru sfaturi.
AndreiM23
QUOTE (gompo @ Jul 20 2008, 16:38) *
Din cate stiu se poate.
Laptop-ul va fi la acelasi pret dar modemul usb (sau cardul de date) va fi la un pret mai piperat.

Dar nu doresc modem. (nu voi folosi abonamentul)

Se poate sa nu le accept modemul sau ma obliga sa il cumpar? smile.gif
AlexIP
E 1 euro cel mai ieftin modem la abonament, nu merita sa il refuzi.
medley
abonamentul minim va fi cel de 10e,exact ca in oferta de la restul laptopurilor(asa cum de altfel se si mediatizeaza pe site=Eeepc + modem 1 e +internet unlimited start).modemul nu e musai sa il iei daca nu il vrei,poti lua telefon in locul lui .dar daca nu vrei nimic nu te obliga nimeni,iei doar computerul
gompo
QUOTE (AndreiM23 @ Jul 21 2008, 00:36) *
Dar nu doresc modem. (nu voi folosi abonamentul)
Se poate sa nu le accept modemul sau ma obliga sa il cumpar? smile.gif

Nu cred ca te obliga nimeni sa iei si modemul.
Daca ai avea un abonament de voce la Orange, ai putea sa adaugi si abo de date pe acelasi SIM si sa folosesti telu pe post de modem.

QUOTE (AlexIP @ Jul 21 2008, 03:07) *
E 1 euro cel mai ieftin modem la abonament, nu merita sa il refuzi.

La abonamentele de date pe 1 an nu mai e 1 Euro naughty.gif
bluelemon
QUOTE (441529 @ Jul 21 2008, 00:34) *
Ma gandesc si eu sa iau o jucarie de asta si sunt cam nehotarat intre Asus 901 si MSI Wind. Care ar fi mai bun, ca eu nu prea ma pricep la asa ceva. Ma intereseaza doar sa am office, internet si eventual ceva poze dupa mine tot timpul. Nu am priceput nici care ar fi diferenta intre hard si SSD, care e mai bun si de ce?
In viitorul foarte apropiat se intrevede aparitia a ceva mai nou si mai bun decat astea doua?

Multumesc pentru sfaturi.

In afara de EEE PC si MSI Wind (ecran de 10 inci), mai este si Acer One, un ultraportabil cu ecran de 8,9 inci. MSI Wind si Acer One le-am vazut disponibile pe site la flamingo, nu stiu daca sunt si alti furnizori deocamdata.
wfnse
QUOTE (bluelemon @ Jul 22 2008, 14:49) *
In afara de EEE PC si MSI Wind (ecran de 10 inci), mai este si Acer One, un ultraportabil cu ecran de 8,9 inci. MSI Wind si Acer One le-am vazut disponibile pe site la flamingo, nu stiu daca sunt si alti furnizori deocamdata.

Acer One are si modem HSDPA incorporat.
Dupa parerea mea, aceste mini-notebookuri au un singur dezavantaj major: lipsa unei unitati optice.
Pages: 1, 2, 3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.