dupa cum sugereaza titlul,sunt proprieterul unui s500i si nu prea stiu unde se pun setarile de mms...mi le- au trimis tzaranii de la cosmote .prin mail...dupa cum urmeaza Stimate Client,
Setarile generice MMS pentru configurarea telefonului Dvs. sunt urmatoarele:
Cu respect, Data Team Departamentul de Relatii cu Clientii Tel: 1234 (gratuit) COSMOTE Romanian Mobile Telecommunications S.A
cik la telefon or sa imi trmita si isntructiuni..un @#$%@#$!# si cik difera al iecare telefon...pe naiba...is acelaeasi ca la vechiul meu v360.....si nici nu imi zic udne s ale pun..macar.daca stiam ca sunt aceleasi..nu ma iasteptam o zi paan imi trimtieau mailul...deci..ma gandeam daca stiti unde si cu ms e pun....chiar daca n usutneti pe cosmote...trebuie sa se asemene metodele...
MULTUMESC! si imi cer scuze pt scrisu imprasitat..dar scriu acest topic cu nervi in cap:)
vladutgm
20th June 2008, 21:28
Incearca sa accesezi AICI si poti trimite prin sms setarile pentru telefonul tau. Daca nu merg, modifica-le cu datele primite prin e-mail. Eu asa am facut cu un W660i.
armanis41
25th June 2008, 14:59
QUOTE (vladutgm @ Jun 20 2008, 22:28)
Incearca sa accesezi AICI si poti trimite prin sms setarile pentru telefonul tau. Daca nu merg, modifica-le cu datele primite prin e-mail. Eu asa am facut cu un W660i.
merci frate!!!!chair azi ...inainte sa psotez am fost la magazin la ei ..si n uau avut habar s a il faca sa mearga:))
dedeiav
25th May 2009, 19:46
Sunt curioasa daca e bun telefonul ca vreau si eu sa imi cumpar
balutza
26th May 2009, 15:45
QUOTE (dedeiav @ May 25 2009, 20:46)
Sunt curioasa daca e bun telefonul ca vreau si eu sa imi cumpar
Da, e bun.....
loveparade
2nd June 2009, 03:37
QUOTE (armanis41 @ 20th June 2008, 22:13)
"nu prea stiu unde se pun setarile de mms...mi le- au trimis tzaranii de la cosmote "
Vai de capu` tau si de zilele tale... Te crezi mai inteligent ca altii...