Sony Ericsson T280i

crysty2k5

Sony Ericsson T280i

http://news.softpedia.com/news/Sony-Ericss...iew-88292.shtml

radudd
Poate aici am mai multe sanse de a primi un raspuns. Intrebarea este urmatoarea:

Ce adaptor USB-Bluetooth este compatibil cu modelul T280i ?
Sau ce cablu de date USB ?
Cine are acest model de telefon si are un astfel de adaptor, testat si functional, rog sa posteze.
Multumesc.

bizarre17
Cablu de date: merge si DCU-60 si DCU-65.
Adaptor bluetooth... recomand Toshiba, sunt foarte bune si se pot sincroniza cu orice dispozitive bluetooth.
radudd
QUOTE (bizarre17 @ Oct 4 2008, 23:27) *
Cablu de date: merge si DCU-60 si DCU-65.
Adaptor bluetooth... recomand Toshiba, sunt foarte bune si se pot sincroniza cu orice dispozitive bluetooth.

Multumesc frumos ! As vrea totusi sa stiu daca ati folosit cablul de date DCU-60, pentru ca in acest moment este
singurul care se gaseste in tara. Celalalt, care de altfel stiam si eu ca este recomandat nu se gaseste.
Am sa caut si adaptorul Toshiba, dar si pentru asta va intreb daca stiti sigur ca merge cu acest model (T280i).
Seara frumoasa !
radudd
Iata ca pana la urma tot singurel m-am lamurit si am cumparat in consecinta device-ul de care aveam nevoie !
Este vorba de un adaptor USB Bluetooth, MSI Starkey 2.0 v2, care functioneaza perfect impreuna cu modelul
SE T280i.
Ideea de baza este urmatoarea: daca telefonul are standard Bluetooth 2.0, neaparat si adaptorul trebuie "sa stie"
standardul de emitere 2.0
Altfel, nu pot comunica intre ele.
Instalarea softului a decurs normal (pe sistem cu XP/SP2), imperecherea celor doua s-a facut instantaneu, iar
transmisia fisierelor se face foarte rapid.
Costul adaptorului a fost de 36 RON + 10 RON (transport si livrare la domiciliu).
radudd
Poze facute cu SE T280i
aleksutzu07
Poate sa ma ajute cineva si pe mine cu niste driveri pentru acest telefon? Am cablul de la un w200i si din ce am vazut mufele se potrivesc.

slai
alte info? chiar asa putini utilizatori sunt?
OBA
Am un se t280i codat pe orange. Stiti cumva daca pot sa-l decodez eu - si cum?
Sau trebuie dus la un service ?
thx
chatnoir401

Fotografii facute cu Sony Ericsson T280i
chatnoir401
Are si radio FM cu RDS - sensibilitate destul de buna comparativ cu alte modele.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.