HP Renew in Romania

RaduG

De curand au aparut si la noi produsele HP din gama Renew. Aceste produse sunt foarte ieftine, iar acest lucru se datoreaza faptului ca sunt returnate catre producator si reintroduse in procesul de fabricatie.
The HP Renew Program offers you a comprehensive portfolio of thoroughly remanufactured HP products that are a mirror image of new, at very competitive prices. HP warranty is assured as all HP Renew products undergo the same building and testing process as for new products. If you're looking for refurbished or reconditioned technology, consider fully remanufactured products from HP Renew, a better option since they perform as new and have the same warranty as new products.

We are able to offer the latest technology as more than 80% of the product portfolio is less than 12 months old. Our inventory comes from various sources:
Demonstration and trial equipment Lease and rental returns Discontinued products Excessive inventory from factory Customer returns Trade-in and trade-up programs

Renew nu inseamna REFURBISHED si nici SECOND HAND. Produsele vin tiplate cu toate accesoriile si cu sistem de operare.

Ati cumpara astfel de produse?
Preturile sunt foarte atractive. Vedeti in urmatoarele linkuri: click, click.
nelu97
Bun si, care-i avantajul, mai pui un ban si iei unul nou sau iei exact la acelasi pret.

Pe de o parte HP nu recomanda de exemplu incarcarea cartuselor ca dom-le nu mai merg bine, pe de alta parte vinde laptopuri SH.

Pai un HP530 e 350-max400 euro in anumite retele, Acer are modele pana in 500euro,de ce as lua un SH la pretul asta?

Hai sa fim seriosi. Si o pereche de chiloti de firma poate sa fie la SH cat o pereche noname noi, ca tot pe aia noi ii iau.

Renew sunt probabi produse schimbate in garantie, si apoi puse in circulatie.
Suntem tara in care se cumpara gunoaiele, in alte tari nu exista asa ceva, pentru simplul mutiv ca lucrul nou este atat de ieftin si concurenta atat de mare, incat nu inghite nimeni reciclari la pret de lucru nou.

Daca erau 600-700ron mai ziceam dar 1500...

M-am mai uitat o data si am vazut modele la circa 1000euro.
Ma voi sunteti atat de lenesi ca nu verti sa mergeti pana la magazin sa vedeti ce puteti lua cu 1000euro.

RaduG
Man, nu sunt SH, eu ce am scris?! Astea sunt reintroduse pe linia de fabricatie. smile.gif
Silvan14
produsele sunt de calitate si nu sunt SH, sunt sigilate cu tipla pe ele,ceea ce am vazut la modele acestea noi este ca bateria tine foarte mult biggrin.gif
nelu97
QUOTE (RaduG @ Jun 19 2008, 18:46) *
Man, nu sunt SH, eu ce am scris?! Astea sunt reintroduse pe linia de fabricatie. smile.gif

Pai reintroduse de unde? Nu din recuperari?

am citit asa:
"remanufactured HP products that are a mirror image of new"

adica: produse refabricate care sunt identice cu cele noi,

Daca ar fi noi, nu ar mai fi doar identice celor noi si daca nu sunt noi, inseamna ca sunt vechi.

Da, nu sunt SH, sh inseamna in produs folosit care este intr-o anumita stare de uzura.
Refurbished inseamna produse cu mici defecte care nu afecteaza functionarea: zgarieturi, pete s.a.m.d., poate un acumulator schimbat pe un laptop vechi.

RENEW este un termen nou inventat pentru a deosebi de un SH, dar de fapt exact asta este, de fapt nu sunt foarte folosite, sunt produse care probabil au fost schimbate in garantie.
Este un laptop folosit (pentru mine =vechi), caruia i se schimba carcasa ca sa arate bine. I se schimba carcasa si displayul si se pastreaza alte componente interne a caror uzura nu este vizibila.
Reintroduse pe linia de fabricatie, dar linia de fabricatie manuala, nu automata.

Practic sunt refolosite componentele interne a caror uzura nu este observabila.

Ceea ce eu nu inteleg sunt totusi preturile care nu mi se par foarte scazute, de aceea nu mi se pare o mare afacere si le consider sh-uri scumpe.
Silvan14
nu, i se schimba hard,unitate optica,tastatura,carcasa,display...sau ce o mai fi in stare proasta si totul este ca nou wink.gif eu am vazut unul si este impecabil si ca aspect si ca performante saptamana viitoare o sa achizitionez si eu unul wink.gif
nelu97
Sa inteleg ca mai ramane placa de baza, memoria, procesor, video, eventual unitatea optica, bateria.
Sincer sa fiu nu inteleg de ce ar face HP lucrul asta, caci este mai mare efortul de a inlocui atatea decat sa faca unul complet nou.
Probabil ca au facut ei vreun calcul.

traforas
QUOTE (nelu97 @ Jun 19 2008, 00:01) *
Ma voi sunteti atat de lenesi ca nu verti sa mergeti pana la magazin sa vedeti ce puteti lua cu 1000euro.

De unde iti iei tu HP Pavilion Nou la 1000 de Euro?
RaduG
QUOTE (traforas @ Jun 30 2008, 12:44) *
De unde iti iei tu HP Pavilion Nou la 1000 de Euro?

Subscriu.
nelu97

Imi cer scuze, am presupus ca daca eu pot gasi un magazin, poate gasi oricine.
Voiam sa spun ca la 1000euro poti lua un computer bun, nu neaparat exact acelasi tip sau neaparat Pavilion. Totusi, daca vorbim de Pavilion fara a discuta de configuratii, preturile incep de la 550euro, dupa cum puteti vedea in situl linkului de mai jos.

Sa incercam totusi o comparatie:

RENEW:
. Notebook HP Pavilion dv9650es RENEW

Procesor AMD Turion 64 x2 TL58, 1.9GHz, display 17" WXGA+, video GeForce 8600M GS, HDD 160GB S-ATA, 2048 MB DDR2, baterie 8-cell Lithium-Ion cu o autonomie de 4 ore si boxe Altec Lansing.
Specificatii complete: click

PRET: 3199 RON

3199RON, la un curs de 3.65ron7euro, inseamna 876euro

NOU:
HP Pavilion dv9670el
Intel Core 2 Duo T7250 (2.00GHz, 2MB L2, 800MHz FSB)
HD 250GB - RAM 2048MB - Display Lcd 17" Wide BrightView
Wi-Fi 802.11 a/b/g - Sistema operativo Windows Vista Home Premium
Webcam e microfono integrati - HDMI - Lettore impronte digitali
Scheda video nVidia GeForce 8400M 895MB TurboCache
Prezzo di mercato ? 999,00 - Sconto del 10%

899,00
IVA e Eco-contributo RAEE inclusi

http://compraonline.mediaworld.it/webapp/w...ategory_rn=1504

Nu este acelasi produs, dar sa nu uitam ca avem un produs nou si unul renew.
bd_vr
@nelu97: arata-mi tu ,la noi in tara, HP cu Turion X2 pe el , la 1500 ron si eu iti dau banii pe el. (sa fie nou + garantie)

De ce tot o tii ca sunt SH din moment ce ai garantie si vin sigilate(laptopurile vin in tipla) ?
Spune-mi si mie la ce produse SH primesti tu garantie?

ps: sper ca ai fost atent ca laptop-ul ales de tine ,pentru comparatie, este din ITALIA ! (sau te gandesti ca daca faci comanda pe site ti-l trimit acasa fara taxe de transport)
traforas
nelu97 o sa vezi cam cat costa un Pavilion nou atunci cand o sa fie comercializate si in Romania. Atunci o sa mai stam de vorba....
Silvan14
Am luat si eu un Pavilion dv6000 special edition si este impecabil no comment!! wink.gif totul in tipla!!!
nelu97
QUOTE (bd_vr @ Jul 1 2008, 03:01) *
@nelu97: arata-mi tu ,la noi in tara, HP
ps: sper ca ai fost atent ca laptop-ul ales de tine ,pentru comparatie, este din ITALIA ! (sau te gandesti ca daca faci comanda pe site ti-l trimit acasa fara taxe de transport)

Chiar si cu taxe de transport faci o afacere mai buna.

QUOTE (traforas @ Jul 1 2008, 09:33) *
atunci cand o sa fie comercializate si in Romania. Atunci o sa mai stam de vorba....

Ma bucur ca acestea sunt argumentele voastre.

Cine vinde aceste computere renew in Romania? Un distribuitor oficial HP, un supermarket?

Am observat un numar de telefon si o adresa yahoo.
Nici o firma serioasa nu foloseste adresa de yahoo. Are site propriu.

Probabil ca pe astfel de canale se pot aduce si noi din Italia si nu numai.

Nu mi-am propus sa va stric afacerea, dar
nu imi place sa inghit expresii de tipul

...au aparut si la noi produsele HP din gama Renew. Aceste produse sunt foarte ieftine, iar acest lucru se datoreaza .... death.gif

Si am raspuns la intrebarea pe care ati pus-o:

Ati cumpara astfel de produse?

Deci NU.
RaduG
Vezi ca nu se vand pe forum. Anuntul ala speficica clar ca se vand printr-un magazin online.
nelu97
QUOTE (RaduG @ Jul 1 2008, 13:37) *
Vezi ca nu se vand pe forum. Anuntul ala speficica clar ca se vand printr-un magazin online.

Cu adresa de yahoo.
Asta sper ca este ultima oara cand aduc argumente. Observ oricum ca ati deschis mai multe topicuri ca sa promovati lucrul asta si nu am interes sa fiu nici pro nici contra.

Fiecare cu parerea si cu banii lui. Fiecare este responsabil de propria optiune.
A fost o parere personala.
Silvan14
mda...tot nu ai inteles smile.gif laptopurile se vand in magazine si sunt in depozit la ei, si eu ieri am luat unu de la www.yourmall.ro si este impecabil, nou noutz cu tipla pe el!

ps: ce vazusei tu este doar o forma de promovare a lor tongue.gif nu de a le vinde pe forum.....
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.