MUTU NE-A VANDUT!

kos_funny

De ce oare a fost Mutu "iertat" de plata celor 12 milioane?

Sunt curios care din cizmele din seara asta vor prinde contracte pe la echipe italiene!

Sa nu uitam ca suntem romani, si la noi coruptia, hotia si minciuna sunt o traditie, precum Sorcova si Plugusorul!
kill_them_all1000
Daca Mutu ne'a vandut ceilalti ce scuza mai au?
Si mie mi s'a parut indolent la acest euro (parca revenise la vechile obiceiuri), dar dupa un an si n jocuri disputate + vestile "minunate" de di'nainte de euro si eu as fi avut un chef nebun de fotbal.

kos_funny
QUOTE (kill_them_all1000 @ Jun 17 2008, 10:15) *
Daca Mutu ne'a vandut ceilalti ce scuza mai au?
Si mie mi s'a parut indolent la acest euro (parca revenise la vechile obiceiuri), dar dupa un an si n jocuri disputate + vestile "minunate" de di'nainte de euro si eu as fi avut un chef nebun de fotbal.

Ceilalti au ascultat de el! Vom vedea cine incheie contracte cu echipe din Italia la toamna!
Andreas1
Banel la AC Milan? w00t.gif
moki
roll2.gif roll2.gif

Hai ca asta cu Banel e tare.
AmUitat
Mutu e enervant, pentru ca tot ce e comercial e enervant, din toate punctele de vedere.
raul07
Hai sa fim seriosi.. .nu ne-a vandut nimeni. A fost un prost pe nume piturca care nu ne-a lasat sa atacam. Ce sa faca Mutu singur in atac? Crezi ca daca ne vindea mai dadea golu ala Italiei? chiar si cu olanda a fost printre cei mai buni. Adica noi fiind foarte slabi el a fost aproape mediocru..

KenYa
A dat si Mutu doua goluri cu penultima din clasamentul Italiei,cu Regina,Sampdoria sau mai stiu eu cine si il ridica astia in slavi.La Euro s-a vazut adevarta lui valoare.
number7
Ca a ratat penalty-ul, ca a dat primul gol, ca a jucat bine la Fiorentina sau nu, Mutu e printre cei mai buni de la echipa nationala. Deci va dati seama cum sunt restu'... Daca ne-a vandut, sa-i fie rusine (desi nu cred ca ii e tongue.gif). Mi-e greu totusi sa accept varianta asta, mi se pare ca e o scuza.
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.