Buda unisex

bogdanpaul

La mine la munca sunt 3 barbati si 20 femei . Pt acest personal exista 2 bude(WC F si WC cool.gif. Femeile au venit cu propunerea sa le facem ambele unisex deoarece am mai reduce din timpul de asteptare al lor.
E ok sa acceptam, noi barbatii?
pandyx
Din punctul meu de vedere nu e nici o problema,daca ele au ceruto.Acum daca sunteti si voi de acord laugh.gif banuiesc ca totul e ok

Moaca
QUOTE (bogdanpaul @ Jun 13 2008, 17:06) *
La mine la munca sunt 3 barbati si 20 femei . Pt acest personal exista 2 bude(WC F si WC cool.gif. Femeile au venit cu propunerea sa le facem ambele unisex deoarece am mai reduce din timpul de asteptare al lor.
E ok sa acceptam, noi barbatii?

Daca nu va e teama ca fetele vor de fapt sa va violeze la buda, puteti accepta linistiti.
queensoft
NU. Deoarece or sa astepte barbatii ca prosti juma de ora sa se machieze/aranjeze/schimbeze/pudreze and sh*teze femeile!!
mianna
acu' sase luni, la etajul in care am biroul era un singur barbat - si avea biroul exact in fata mea, astfel era simplu sa-mi dau seama daca e ocupata toaleta barbatilor sau nu.

intre timp s-au produs ceva migratii, iar acum sunt ... stai sa numar... vreo 7. credeti ca ne-am dezvatat de obiceiul de a folosi ambele toalete? tongue.gif atata vreme cat se incuie, nu mai conteaza ce sex are persoana care asteapta dincolo de usa smile.gif

plangeri inca n-am primit.

(si loool, doua goluri in timp ce-am scris postul asta laugh.gif - si zau ca nu-i prea lung)
cutler
da cu conditia sa se ia colacul , ca nu va trebuie.
angel
ok, hai facem socoteala :

20 de femei si 3 barbati da ? buun...avand in vedere ca un om normal cat sta la munca se duce de maxim 3-4 ori la toaleta (ca barbat) si o femeie de vreo 5-6 ori...e o socoteala tampita aici ceva de genul 8-9 ore de munca, 7-10 minutele de stat in baie femeile si vreo 3-4 barbatii...in 8-9 ore ar veni 10 minute ori 20 de femei ori 5 (maximul datilor de dus la toaleta)...ar insemna ca ambele bai sa fie ocupate cam mult...w00t.gif plus dezavantajul de a avea capacul lasat de fiecare data si lipsa de hartie igienica plus mirosul de parfum feminin care ar distrage atentia de la treaba care trebuie facuta acolo.... rolleyes.gif

oricum, ramane la latitudinea voastra daca sa acceptati sau nu smile.gif

spor wink.gif

spare-me
cea mai jenanta treaba la budele unisex mi se pare treaba....mare !

mai un scartz, mai un partz, mai mirosul...

duduita iese cu jena, barbatu' cu ziaru' ar sta mai mult dar se fataie madamele pe acolo

NO WAY JOSé !! Nu e normal ca voi barbatii sa va lasati teritoriul calcat...nu te uiti la bundy ? biggrin.gif
gigel de hohențolărn
barem să mutați voi pișoarele pe hol first.gif
Syncron

O intrebare buna rasare acum: ce se intampla cu pisoarele?
spare-me
QUOTE (Syncron @ Jun 14 2008, 12:18) *
O intrebare buna rasare acum: ce se intampla cu pisoarele?

nu vad de ce e o intrebare asa de buna...raman acolo unde sunt ! si sunt folosite atunci cand nu e nicio purtatoare de...nimic...prin preajma !
ce rost ar avea sa le dea jos odata montate ?
Syncron
Toaletele sunt izolate, pisoarele nu. Poti sa incepi treaba la pisoar si sa nu fie nimeni acolo, dar sa intre o dama brusc. Este un moment ciudat.
spare-me
QUOTE (Syncron @ Jun 14 2008, 12:46) *
Toaletele sunt izolate, pisoarele nu. Poti sa incepi treaba la pisoar si sa nu fie nimeni acolo, dar sa intre o dama brusc. Este un moment ciudat.

pentru ea poate...n-o sa aibe ei norocul asta.
oricum esti cu spatele...sa fie sanatoase
bogdanpaul
QUOTE (angel @ Jun 14 2008, 06:20) *
ok, hai facem socoteala :

20 de femei si 3 barbati da ? buun...avand in vedere ca un om normal cat sta la munca se duce de maxim 3-4 ori la toaleta (ca barbat) si o femeie de vreo 5-6 ori...e o socoteala tampita aici ceva de genul 8-9 ore de munca, 7-10 minutele de stat in baie femeile si vreo 3-4 barbatii...in 8-9 ore ar veni 10 minute ori 20 de femei ori 5 (maximul datilor de dus la toaleta)...ar insemna ca ambele bai sa fie ocupate cam mult...w00t.gif plus dezavantajul de a avea capacul lasat de fiecare data si lipsa de hartie igienica plus mirosul de parfum feminin care ar distrage atentia de la treaba care trebuie facuta acolo.... rolleyes.gif

oricum, ramane la latitudinea voastra daca sa acceptati sau nu smile.gif

spor wink.gif

Foarte tare calculul asta.
Partea mai naspa e cand cineva uita sa incuie usa...si faptul ca aerisirea se face printr-un geam destul de mic
Thomas-
La Facultate la Litere au fost intotdeauna toalete unisex!
snipest
Nu sunt de acord. Daca nimeresti inaintea ta doua femei pe stop.... te duci si faci in vaza.
Femeile stau mult, incredibil de mult. Daca mergeti cu autocarul, stiti ce spun. Cum se face ca la barbati n-ai treaba, iar la femei se lasa cu scandal? laugh.gif
kitty2008
QUOTE (snipest @ Dec 22 2008, 10:09) *
Daca nimeresti inaintea ta doua femei pe stop.... te duci si faci in vaza.

asta depinde de bunul simt al femeii....
@bogdanpaul - daca pe tine si pe ceilalti barbati nu va deranjeaza....daca va deranjeaza... puneti-le sa isi mai faca cateva toalete. asa rezolvati problema rolleyes.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.