Samsung i900 Omnia
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56

crysty2k5

Samsung i900 Omnia

http://news.softpedia.com/news/Samsung-i90...led-87516.shtml

stokarit_s
Are un designe elegant si dotari impresionante. wink.gif

crysty2k5
O2 va oferi I900 Omnia in Germania

http://news.softpedia.com/news/O2-To-Offer...any-87652.shtml

crysty2k5
http://news.softpedia.com/news/Samsung-Omn...eek-88223.shtml

Certificat DivX

Saptamana viitoare se lanseaza !

A aparut review pw Softpedia Mobile !

http://mobile.softpedia.com/phones/Samsung...900-Omnia.shtml
mIRC_ea_m
gsmarena.com spune ca i900 se poate gasi in magazine deja. In Romania oare cand vine?
stokarit_s
QUOTE (mIRC_ea_m @ Jul 21 2008, 10:52) *
gsmarena.com spune ca i900 se poate gasi in magazine deja. In Romania oare cand vine?

Este valabil doar pentru precomenzi.

O sa mai dureze cel putin 1 luna pana o sa ajunga la noi pentru ca nici nu a fost lansat.
O sa fie lansat pe 22 iulie adica maine in Italia.
stokarit_s
QUOTE (stokarit_s @ Jul 21 2008, 11:41) *
Este valabil doar pentru precomenzi.

O sa mai dureze cel putin 1 luna pana o sa ajunga la noi pentru ca nici nu a fost lansat.
O sa fie lansat pe 22 iulie adica maine in Italia.

Este disponibil si la noi.
Se pare ca a ajuns mai repede la noi (in 8 zile de la lansare).
L-am gasit pe un site la pretul de 2000 de lei varianta de 8GB si 2.189 de lei varianta de 16GB.
Sunt cam mari preturile dar peste o luna cred ca o scada cu 200 de lei pretul.

danutzola
ce site!? biggrin.gif
stokarit_s
QUOTE (danutzola @ Jul 30 2008, 21:30) *
ce site!? biggrin.gif

Il gasesti aici : http://quickmobile.ro/samsung-i900-8gb-p-2821.html
danutzola

mno lux... cand ajunge la 14-15 o sa mi-l iau si eu biggrin.gif; ptr o diferenta de ~9mil (vroiam sa-mi iau U900) merita asteptarea wink.gif

momentan nu prea inteleg treaba cu GPS
stokarit_s
QUOTE (danutzola @ Jul 31 2008, 13:51) *
mno lux... cand ajunge la 14-15 o sa mi-l iau si eu biggrin.gif; ptr o diferenta de ~9mil (vroiam sa-mi iau U900) merita asteptarea wink.gif

momentan nu prea inteleg treaba cu GPS

Da nu se merita sa il cumperi acuma este prea scump.
Daca astepti pana in decembrie mai mult ca sigur o sa fie la aproximativ 1400 de lei.
Eu tot in decembrie o sa imi cumpar Samsung G400 Soul pentru ca o sa fie scump cand o sa ajunga la noi.

Treaba este ca o sa ai GPS pe telefon si poti sa il pui in masina si sa mergi prin toata tara sau afara fara ca sa te mai ratacesti.
nuti_barbu
mai bun ca iphone3g , dar mai ieftin ca el ?
stokarit_s
QUOTE (nuti_barbu @ Jul 31 2008, 21:34) *
mai bun ca iphone3g , dar mai ieftin ca el ?

Pai da.
Nu merita Iphone 3G banii. Singurul lui plus era interfata mai intuitiva dar mare diferenta nu mai este acuma pentru ca noile telefoane cu touch screen au adoptat si ele o interfata mult mai buna si intuitiva.
La dotari Iphone 3G este jalnic.
Samsung I900 Omnia este peste el la toate capitolele.
sagitta
marfa telu asta......am sa imi iau si eu unul prin decembrie.....ii da clasa lu iphone......iphone pe zi ce trece tot scade.......cumparati i900 nu iphone coolspeak.gif

ma bucura dak si la noi ar fi pretu ca in germania, austria........... thumbup.gif
movy
Si eu oscilam intre: Iphone 3G, HTC Diamond si Samsung i900. Acum cand am vazut si niste filmulete pe youtube am hotarat sa-mi iau Samsung-ul. Singurul regret la el este stylus-ul extern. Abia astept sa apara si la nou sa il iau.
stokarit_s
QUOTE (movy @ Aug 2 2008, 13:24) *
Si eu oscilam intre: Iphone 3G, HTC Diamond si Samsung i900. Acum cand am vazut si niste filmulete pe youtube am hotarat sa-mi iau Samsung-ul. Singurul regret la el este stylus-ul extern. Abia astept sa apara si la nou sa il iau.

Pai a aparut la noi numai ca are pretul cam mare.
movy
asteptam sa apara si oficial si poate mai scade pretul
stokarit_s
Se pare ca a mai scazut pretul.
L-am gasit pe un site la pretul de 1851.55 de lei. smile.gif
http://www.voxword.com/magazin/index.php?I...p;IdProdus=1661
flo2203
am cumparat unul saptamana aceasta. doua minusuri pana acum : ecran ilizibil in soare( nu se vede aproape deloc), si otiuni limitate la respingere apeluri ( nu poti respinge decat ce nu ai in agenda sau toate fara posibilitatea crearii unei liste din agenda)in rest este impresionant , atat ca viteza cat si ca dotari. eu am pus un card de 4 GB asa ca am in total 12 GB. pt un telefon este enorm cred eu.
stokarit_s
QUOTE (flo2203 @ Aug 17 2008, 09:09) *
am cumparat unul saptamana aceasta. doua minusuri pana acum : ecran ilizibil in soare( nu se vede aproape deloc), si otiuni limitate la respingere apeluri ( nu poti respinge decat ce nu ai in agenda sau toate fara posibilitatea crearii unei liste din agenda)in rest este impresionant , atat ca viteza cat si ca dotari. eu am pus un card de 4 GB asa ca am in total 12 GB. pt un telefon este enorm cred eu.

Cati banii ai dat pe el si de unde l-ai cumparat ?

Fai si tu un review complet despre telefon te rog . smile.gif
Poate o sa imi cumpar si eu unu prin decembrie cand se mai ieftineste.
flo2203
2.074 ron cu tot cu transportul. ecranul este mare, cu rezolutie buna dar, asa cum am spus, ilizibil in soare. are vreo patru posibilitati de setare a meniului principal, plus posibilitatea de a seta unul personal, asa ca poti avea acces f rapid la orice iti doresti ( contacts, mail, calendar, etc). senzorul de miscare ( cu posibilitati de setare a rapiditatii de raspuns)este si de efect, dar si f. folositor cand intri pe net. exista posibilitatea decuplarii 3G, acesta intrand automat in functiune cand accesezi net-ul. functie GPS cu indicarea pozitiei unde te afli instantaneu, GPS-ul gaseste imediat 6-7 sateliti, dar aici mai am de studiat ce harti si ce soft sa mai utilizez ; nu prea ma descurc sad.gif calitatea sunetului in timpul apelurilor este bunicica, am vazut si mai bune dar si mai proaste sa-l trecem cu " asa si asa" . mai am o problema deocamdata ( mai trebuie sa exersez) cu functia scroll de pe ecran, cam intru in meniuri sau programe in care nu vreau. de asemeni butonul de "exit" este undeva in coltul din dreapta sus, si fara cursor il acesezi cam din a doua sau a treia incercare daca n-ai degete de pianist. cam atat deocamdata, nu prea ma pricep la review-uri, daca te intereseaza ceva sunt prin zona smile.gif
stokarit_s
QUOTE (flo2203 @ Aug 18 2008, 09:02) *
2.074 ron cu tot cu transportul. ecranul este mare, cu rezolutie buna dar, asa cum am spus, ilizibil in soare. are vreo patru posibilitati de setare a meniului principal, plus posibilitatea de a seta unul personal, asa ca poti avea acces f rapid la orice iti doresti ( contacts, mail, calendar, etc). senzorul de miscare ( cu posibilitati de setare a rapiditatii de raspuns)este si de efect, dar si f. folositor cand intri pe net. exista posibilitatea decuplarii 3G, acesta intrand automat in functiune cand accesezi net-ul. functie GPS cu indicarea pozitiei unde te afli instantaneu, GPS-ul gaseste imediat 6-7 sateliti, dar aici mai am de studiat ce harti si ce soft sa mai utilizez ; nu prea ma descurc sad.gif calitatea sunetului in timpul apelurilor este bunicica, am vazut si mai bune dar si mai proaste sa-l trecem cu " asa si asa" . mai am o problema deocamdata ( mai trebuie sa exersez) cu functia scroll de pe ecran, cam intru in meniuri sau programe in care nu vreau. de asemeni butonul de "exit" este undeva in coltul din dreapta sus, si fara cursor il acesezi cam din a doua sau a treia incercare daca n-ai degete de pianist. cam atat deocamdata, nu prea ma pricep la review-uri, daca te intereseaza ceva sunt prin zona smile.gif

Camera cum este ?
Ai bagat filme in format DivX pe el ?
movy
Vrem si noi mai multe detalii. Ce contine cutia ? Meniul se misca fara frame-uri (ca la HTC Diamond) ? Ai incercat sa instalezi un soft de GPS: Igo, Miomap, TomTom sau altceva ca sunt curios cum se comporta ecranul si daca merge si in landscape (mai ales ca are accelerator). Si niste poze cu el.
marius323
Daca are cineva omnia rog sa-mi spuna cum se vede display-ul ca are o rezolutie ciudata in comparatie cu nokia sau iphone se vad bine pozele pe el sau este foarte pixelat
danutzola
GPS-ul merge bine!?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.