2.074 ron cu tot cu transportul. ecranul este mare, cu rezolutie buna dar, asa cum am spus, ilizibil in soare. are vreo patru posibilitati de setare a meniului principal, plus posibilitatea de a seta unul personal, asa ca poti avea acces f rapid la orice iti doresti ( contacts, mail, calendar, etc). senzorul de miscare ( cu posibilitati de setare a rapiditatii de raspuns)este si de efect, dar si f. folositor cand intri pe net. exista posibilitatea decuplarii 3G, acesta intrand automat in functiune cand accesezi net-ul. functie GPS cu indicarea pozitiei unde te afli instantaneu, GPS-ul gaseste imediat 6-7 sateliti, dar aici mai am de studiat ce harti si ce soft sa mai utilizez ; nu prea ma descurc

calitatea sunetului in timpul apelurilor este bunicica, am vazut si mai bune dar si mai proaste sa-l trecem cu " asa si asa" . mai am o problema deocamdata ( mai trebuie sa exersez) cu functia scroll de pe ecran, cam intru in meniuri sau programe in care nu vreau. de asemeni butonul de "exit" este undeva in coltul din dreapta sus, si fara cursor il acesezi cam din a doua sau a treia incercare daca n-ai degete de pianist. cam atat deocamdata, nu prea ma pricep la review-uri, daca te intereseaza ceva sunt prin zona