ORANGE 3G+ HOME PACK - REVIEW

orthodoxis
Salve!
Am deschis acest topic doar pentru abonatii 3G+ Home Pack din dorinta de a ne impartasi reciproc din experienta utilizarii acestui serviciu!
Am testat in tara pe un telefon Samsung SGH U700 si in orasele telefonul in momentul conectarii afiseaza 3G+ si testand am notat ca viteza de transfer este constant 1 Mb/Sec.
Vin totodata cu o mare rugaminte la abonatii de Home Pack din marile orase sa ne transmita din experienta lor cu acest serviciu.
Semnal, calitate, viteza de transfer (download si upload), stabilitate...etc. Si cei care au optiunea fast upload va rog.
In toamna ma stabilesc la Vatra Dornei unde din primavara exista 3G+ dar nu am reusit sa ajung sa testez.
Daca exista abonati din Vatra Dornei va rog postati testele pe forum.
Doresc sa analizez postarile pentru a alege in final intre Home Pack de la Orange si Clicknet d ela Romtelecom.
Optez mai mult pentru Home Pack pentru net 1Mb este ok pentru voip skype si pentru cele 3000 de minute in orange cu nr. favoritesi tariful ok.
Clicknet ca net poate ar fi mai rapid dar este mai costisitor, linie telefonica, abonament aparte pt. net
Exista o oferta super de la Romtelecom doar pt. orasele mari din pacate. Sunt patetici si lipsiti de bun simt pt. ca fac discriminarile astea!
LunaCrystal
Nu uita ca Home Pack e limitat la trafic, insa Romtelecom nu.
jedialex1985
o intrebare poate putin off-topic: telefonia fixa de la Orange este considerata fixa si de catre romtelecom? adica un abonat RTC sa poata suna nelimitat pe un telefon fix orange?
bigheart
QUOTE (jedialex1985 @ Jun 8 2008, 18:39) *
o intrebare poate putin off-topic: telefonia fixa de la Orange este considerata fixa si de catre romtelecom? adica un abonat RTC sa poata suna nelimitat pe un telefon fix orange?
Da
Byt
Problema e la net, nu o sa ai niciodata aceeasi calitate a serviciului pe wireless fata de o conexiune cu fir.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.