hehe... eu am carnet de fix un an si am avut pana acum doua accidente...sa spunem asa.
1) depasesc prin dreapta, si ma bag inapoi pe banda a doua. cel din fatza franeaza brusc (i-a sarit pieton in fatza) si eu frana la fund. cand am vazut ca nu am nici o sansa sa opresc am tras dreapta maxim de volan (m-am uitat si in oglinda in clipa aia) dar tot l-am atins f f f putin cu aripa stanga.
Daune: eu o zgarietura de vreo 20 de cm pe aripa stanga fatza, el o zgarietura invizibila pe bara din spate (era matiz cu bara nevopsita, surprinzator de rezistenta)
asta era la vreo 3 luni dupa ce am luat permisul (neatentia si viteza invers proportionale cu durata de timp petrecuta la volan)
2) am plecat de acasa foarte grabit pt ca aveam bilet la teatru si eram in intarziere. nici nu am plecat bine de acasa (stau la tzara) si intr-o curba, o masina venea frumos spre mine pe mijlocul drumului. o vad in ultima clipa (era cam 5 jumate seara in luna decembrie) si vad doar doua posibilitati: intru elegant in caruta si il omor pe omu care era langa ea, foarte probabil ca nici eu sa nu fi scapat (aveam cam 70... din nou viteza invers proportionala cu experienta) sau intru in santul de pe dreapta. am ales santul. dar si aici ghinion. santul un metru adancime, un metru juma latime... a intrat masina cu totul si s-a rasturnat. cel cu caruta a fugit cand a vazut ca am iesit din masina (am escaladat pe usa din dreapta, masina fiind culcata pe partea stanga)
daune: portiera stanga infundata, far drept (am lovit malul santului) cu prinderile rupte, aparatoarea aia de plastic dintre aripa dreapta si roata rupta, bara din fatza crapata, si cam atat. am avut noroc extraordinar. nu s-a spart nici un geam si nici macar oglinda de pe partea mea nu s-a rupt. daca vreti poze spuneti ca am

stiti ce relaxat merg de atunci...?

l.e. in accidentul al doilea, daca aveam mai multa experienta, vedeam si a treia posibilitate... aveam loc prin stanga carutei dar, in momentul ala, nu am vazut gaura