lavinia13p
17th November 2008, 16:10
Buna!
Sunt noua pe aici!
Acum am dat de forum. Am si eu un j700 si nu reusesc sa fac jad.-urile pt jocuri
Ma poate ajuta cineva?
sylvia1995
20th November 2008, 17:36
Am si eu samsung j7oo si as vrea sa stiu cum pot instala jocuri pe el!Trebuie sa instalez cv pe el...ca sa mearga...si daca ma puteti ajuta specificati-mi va rog si de unde pot sa iau jocurile gratis!
cosmin_17
21st November 2008, 23:59
QUOTE (imblanzitoruldelei @ Nov 16 2008, 13:49)

Nu te supara dar vrei prea multe de la un entry-level.
bine sa zicem ca am exagerat putin cu windows mobile pe el,dar un player winamp chiar nu gasesc?
QUOTE (lavinia13p @ Nov 17 2008, 17:10)

Buna!
Sunt noua pe aici!
Acum am dat de forum. Am si eu un j700 si nu reusesc sa fac jad.-urile pt jocuri
Ma poate ajuta cineva?
cu programul jad maker poti.
QUOTE (sylvia1995 @ Nov 20 2008, 18:36)

Am si eu samsung j7oo si as vrea sa stiu cum pot instala jocuri pe el!Trebuie sa instalez cv pe el...ca sa mearga...si daca ma puteti ajuta specificati-mi va rog si de unde pot sa iau jocurile gratis!
jocurile trebuie sa fie format jar+jad pana in 350 kb si sa fie pe rezolutie de 120X160...se pot instala direct de pe cardul de memorie.s-au postat cateva jocuri in primele pagini ale topicului.
imblanzitoruldelei
22nd November 2008, 01:12
Slabut mp3 playerul de la j700.
laurent1u
24th November 2008, 16:21
Ce nasol ca nu putem sa adaugam theme la el...
am cautat pe multe site-uri , dar cel mai mult mi-a placut urmatorul mesaj
)
CODE
Sorry, your Samsung J700 does not support themes. However, feel free to look at themes compatible with other phones.
O intrebare am la voi...din cate stiu eu Orange vinde aceste telefoane pe display in stanga apare o bara cu niste desene...asta e soft instalat de ei sau cum ?
cineva a spus de winamp pt samsung j700
eu am gasit ceva ceva...
nu-stiu-nu-cunosc
1st December 2008, 00:14
Am si eu 2 nelamuriri si daca poate cineva sa ma ajute, va rog nu ezitati
1. Cum fac din .jar fisieru de configurare .jad?
2. Am observat ca atunci cand conectez telefonu la PC prin cablul USB, se incarca (fara sa ma intrebe nimic), ceea ce nu vreau. Mai stiu ca la alte telefoane te intreaba pe telefon daca vrei sau nu sa incarce cand bagi cablul USB. As vrea sa stiu daca pot sa dezactivez chestia asta cu incarcatul de fiecare data cand conectez prin USB, sau sa apara vreun pop-up cu "vrei bah sa incarci??".
Multumesc
bispider
2nd December 2008, 01:07
salut. pe J700 se pot previzualiza pozele din albumul media? trebuie sa intru in fiecare poza ca sa o vad pe tot ecranul; nu am imagine mica in dreptul ei, ca la nokia sau sony ericsson. nici macar nu pot sari la poza urmatoare (slide show). trebuie sa ies din vizualizare si sa intru in urmatoarea poza.
am incercat sa setez ca fundal o poza transferata prin bluetooth, de pe alt mobil, si imi zicea fisier nerecunoscut parca (desi era poza facuta cu alt telefon). sa fie chiar atat de nasol Samsungul asta, sa nu am nici macar previzualizare pt poze??? inca o chestie: celor 2 butoane rotunde (meniu si live!) li se poate atribui alta functie cumva? nu folosesc internet pe mobil si nici nu am nevoie de 2 taste pt meniu. mersi
Rebellu
2nd December 2008, 11:12
as vrea si eu sa stiu daca se poate sa ies din player si sa cante muzica in continuare? se poate instala cv?
laurent1u
2nd December 2008, 13:40
Posibil daca se va face alt soft la samsung poate o sa mearga tot ce vrem noi
altfel nup
!
cosmin_17
2nd December 2008, 13:44
QUOTE (laurent1u @ Nov 24 2008, 18:21)

eu am gasit ceva ceva...

merci pentru winamp e bun si asa,merge 
QUOTE (Rebellu @ Dec 2 2008, 13:12)

as vrea si eu sa stiu daca se poate sa ies din player si sa cante muzica in continuare? se poate instala cv?
numai radio poti sa folosesti asa.din tot ce am incercat nu prea am avut noroc.
SERGIU POP
2nd December 2008, 19:14
Eu sunte destul de multumit de el, numai ca ma enerveaza ca nu face poze si filme direct pe card, si ca melodiile trebuiesc copiate in el pentru a fi ringtones.
SERGIU POP
2nd December 2008, 20:25
QUOTE (laurent1u @ Nov 24 2008, 16:21)

eu am gasit ceva ceva...

Mersi, e super tare, eu l-am instalat si imi place ca pot sa creez playlisturi nenumarate , cu cate melodii vreau, nu ca playerul de pe samsung cu 4 playlist-uri cu cate 30 de piese
.
Daca vreti sa ascultati cu slide inchis mergeti la meniu->settings-> phone settings ->slide settings (sau intri in meniu si apesi 9,1,7 ) si la slide down puneti continue operation.
nu-stiu-nu-cunosc
2nd December 2008, 23:49
jocuri pt acest telefon se gasesc la adresa
http://www.mobilerated.com/samsung-sgh-j700-games.html
Stie cineva ce sa fac ca sa nu se incarce bateria cand conectez telefonu la pc prin cablu USB?
nu-stiu-nu-cunosc
4th December 2008, 12:32
Inca ceva...Cine stie cu ce program pot vizualiza pdf-uri?
Si de ce nu-mi merg videoclipurile cu extensia 3gp?
Am inteles ca doar pe alea le recunoaste, dar mie imi zice format necunoscut.
SERGIU POP
4th December 2008, 21:31
Mai mie imi inregistreaza video in format mp4. De gp3 nu am auzit.
cosmin_17
8th December 2008, 15:40
a incercat careva dintre voi sa foloseasca,camera telefonului pe post de webcam? eu am gasit Mobiola webcam LITE dar nu are fisierul .jad,iar cand il fac folosind jad maker pe telefon imi da eroare jad-ul zice ca nu a fost descriptat corect. a mai incercat cineva pentru samsung j700?
dragon_sam
8th December 2008, 19:34
Stie cineva un tool pentru schimbat imei-ul fiindca dupa ce am deblocat j700 meu cu un cod de deblocare imei-ul este 00000000000000 si vreau sa il trec pe cel vechi inapoi?
madalin.dragu
10th December 2008, 12:45
Vreau sa-mi iau si eu un Samsung J700, de la Vodafone ca am vazut ce e gratis la abonament. Dar ma intereseaza doua lucruri, daca puteti sa-mi spuneti doua lucruri (dar fara subiectivism daca se poate)
:
1- Cum sta cu semnalul? Intreb asta deoarece stiu ca sunt unele modele de la Samsung au probleme de semnal, la modul ca acesta variaza foarte mult: acum ai 7 liniute, acum ai 2, in acelasi loc. Ma intereseaza daca si modelul asta are aceeasi problema.
2- Cat tine bateria? Alta problema a modelelor Samsung.
Multumesc anticipat.
dragon_sam
10th December 2008, 18:30
QUOTE (madalin.dragu @ Dec 10 2008, 13:45)

Vreau sa-mi iau si eu un Samsung J700, de la Vodafone ca am vazut ce e gratis la abonament. Dar ma intereseaza doua lucruri, daca puteti sa-mi spuneti doua lucruri (dar fara subiectivism daca se poate)

:
1- Cum sta cu semnalul? Intreb asta deoarece stiu ca sunt unele modele de la Samsung au probleme de semnal, la modul ca acesta variaza foarte mult: acum ai 7 liniute, acum ai 2, in acelasi loc. Ma intereseaza daca si modelul asta are aceeasi problema.
Multumesc anticipat.
Ai dreptate la amandoua intrebarile , semnalul variaza destul de mult in acelasi loc iar bateria tine putin (cam 1 - 2 zile).
orzandragos78
12th December 2008, 15:51
QUOTE (SERGIU POP @ Dec 2 2008, 20:25)

Mersi, e super tare, eu l-am instalat si imi place ca pot sa creez playlisturi nenumarate , cu cate melodii vreau, nu ca playerul de pe samsung cu 4 playlist-uri cu cate 30 de piese

.
Daca vreti sa ascultati cu slide inchis mergeti la meniu->settings-> phone settings ->slide settings (sau intri in meniu si apesi 9,1,7 ) si la slide down puneti continue operation.
Poti sa imi spui si mie de unde pot sa iau acest winamp pentru samsung?
mersi mult
privat
12th December 2008, 19:11
Salut tuturor sunt noua pe aici! Vreau sa stiu si eu un amanunt despre acest telefon...face poze bune? Mi-ar placea daca ar putea sa ataseze cineva cateva poze sa-mi dau seama daca merita sau nu sa iau telu...ca in rest mi se pare bun. Multumesc!
dragon_sam
13th December 2008, 16:41
QUOTE (privat @ Dec 12 2008, 19:11)

Salut tuturor sunt noua pe aici! Vreau sa stiu si eu un amanunt despre acest telefon...face poze bune? Mi-ar placea daca ar putea sa ataseze cineva cateva poze sa-mi dau seama daca merita sau nu sa iau telu...ca in rest mi se pare bun. Multumesc!
Pozele tind sa fie blurate , calitatea lor fiind asa si asa plus ca nu il recomand din cauza bateriei care mie mi s-a defectat dupa 2 luni ajungand sa nu mai tina nici jumatate de zi , baterie care oricum si la inceput nu tine mai mult de 3 zile stanby.
SPP
13th December 2008, 20:28
L-am cumparat azi d la vodafone si mi-am activat internet`ul.P afisaj,am in stanga jos meniu iar in dreapta live!. Cum pot configura aceste comenzi rapide?
Adik sa pun in loc de live! altceva. Am gasit in meniu undeva la setari telefon>comenzi rapide dar puteam configura doar tastele de navigatie nu si cele de selectie. Am cautat peste tot inclusiv in manualu ala de utilizare foarte prost structurat. Ms anticipat.
cosmin_17
13th December 2008, 22:29
QUOTE (madalin.dragu @ Dec 10 2008, 13:45)

Multumesc anticipat.
1.semnalul intradevar variaza,dar e destul de bun,eu sunt multumit
2.bateria ma tine 5 zile
QUOTE (orzandragos78 @ Dec 12 2008, 16:51)

Poti sa imi spui si mie de unde pot sa iau acest winamp pentru samsung?
mersi mult
s-a postat mai sus.
QUOTE (privat @ Dec 12 2008, 20:11)

pozele cam lasa de dorit,dar nu stiu cum se face ca la partea video sta mai bine.
DarkAngelBv
13th December 2008, 22:34
QUOTE (cosmin_17 @ Dec 13 2008, 22:29)

pozele cam lasa de dorit,dar nu stiu cum se face ca la partea video sta mai bine.
Are cumva autofocus? daca da, inseamna ca e ca la U600-le meu... la poze lasa de dorit, la video... pur si simplu superb
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.