Am o problema - URGENT

dj_azot

Salut !!!
Va rog mult...!!! Am o cartela de Orange care o sa expire peste 10 zile si am momental pe ea 8 euro si ceva...!!!
Se poate sa transfer creditul, sau doar o parte din el fara sa reincarc cartela ???!!
Si daca da... cum...??? mellow.gif
Si va rog sa imi spuneti detaliat (pas cu pas), deoarece am incercat sieu dar, ...fara rezultat,...!!!
Nu vreau raspunsuri gen *100# si restul urmeaza din instructiuni... sau daca se poate sa apelez un numar si sa se transfere reditul !!!
Multumesc anticipat !!!
La revedere !!! mellow.gif mellow.gif huh.gif
jamalex2000
*100#fa-ti o incarcare de urgenta / imprumuta credit! / cumpara perioada de valabilitate!

vasilemadalincristian
*100# , ramura 5 Transfer Credit, 2 Transfera Credit, si introfduci valoarea si numarul catre care doresti sa transferi
RaymondDenis
daca e in perioada de gratie nu are cum sa transfere trebuie sa reincarce si apoi sa transfere, asa ca poti sa`ti iei ramas bun de la cei 8 euro.
aum
se poate face reincarcare de urgenta desteptule! (dooh)
cristian0007
QUOTE (aum @ Jun 5 2008, 22:24) *
se poate face reincarcare de urgenta desteptule! (dooh)

Creditul de rezerva se acorda cand "nu ai suficient credit pentru a efectua un apel national de un minut."
El are 8 euro,pentru mai mult de 1 minut,desi sunt in gratie.
Nu cred ca ii va merge.

http://www.orange.ro/prepay/rech-rez-ro.html
aum
eu ii recomand sa incerce, nu are nimic de pierdut ci doar de castigat.

gumball3000
Chiar daca face reincarcarea de urgenta, tot nu o sa-l lase sa transfere din credit...
aum
eu cand am incercat acum cateva luni acest mic "artificiu" a mers fara probleme.
cocor

QUOTE (aum @ Jun 5 2008, 22:02) *
eu cand am incercat acum cateva luni acest mic "artificiu" a mers fara probleme.

Acum s-au schimbat regulile -inspre rau- si in ceea ce priveste bonusurile (Serviciul nu este disponibil în primele 6 luni de la activarea cartelei SIM pentru pachetele PrePay achizitionate la pret redus sau primite gratuit în cadrul unor oferte promotionale sau la cumpararea unui telefon prin programul Orange Thank You), cat si in cea ce priveste bonusurile (Incepând din 1 iunie 2008, pentru a primi acest bonus trebuie să efectuezi cel putin un apel taxabil sau să trimiți un mesaj scris taxabil în luna calendaristică anterioară alocării bonusului. Se consideră apel/mesaj scris taxabil orice apel/mesaj scris care consumă din creditul cartelei PrePay sau care face parte dintr-o optiune activată).
danutz1
QUOTE (cocor @ Jun 5 2008, 23:16) *
pentru a primi acest bonus trebuie să efectuezi cel putin un apel taxabil sau să trimiți un mesaj scris taxabil în luna calendaristică anterioară alocării bonusului.

Inclusiv pentru reincarcarea de rezerva?
Nu cred pentru ca acesta nu se considera bonus.
Poti incerca sa transferi creditul urmand explicatia de mai sus cu creditul de rezerva.
Eu am facut de multe ori asa si a mers.
O sa iti dau un raspuns exact peste 3 zile. Am o cartela care face un an, o sa imi retina cei 40 de centi oferiti in avans, apoi dupa expirarea acelei zile de valabilitate il voi cere din nou ca sa transfer si acel euro care mai ramane din bonusul aniversar. Adica va fi ceva de genul 2 euro bonus-40 centi creditul in avans-1 euro transfer=60 de centi. Dupa o zi va fi 60 de centi bonusul care a ramas+40 de centi in avans=1 euro care va fi transferat. Acei 40 de centi nu vor mai fi retinuti niciodata pentru ca numarul va expira peste 2 luni cand se termina perioada de gratie.
Asta e al 6-lea numar cu care fac asa, asta dupa ce am transferat tot de pe ele din bonusurile primite din oferte si te asigur ca a mers de fiecare data.
AlexEn
QUOTE (dj_azot @ Jun 5 2008, 19:22) *
Salut !!!
Va rog mult...!!! Am o cartela de Orange care o sa expire peste 10 zile si am momental pe ea 8 euro si ceva...!!!
Se poate sa transfer creditul, sau doar o parte din el fara sa reincarc cartela ???!!
Si daca da... cum...??? mellow.gif
Si va rog sa imi spuneti detaliat (pas cu pas), deoarece am incercat sieu dar, ...fara rezultat,...!!!
Nu vreau raspunsuri gen *100# si restul urmeaza din instructiuni... sau daca se poate sa apelez un numar si sa se transfere reditul !!!
Multumesc anticipat !!!
La revedere !!! mellow.gif mellow.gif huh.gif

Nu se poate sa apelezi un numar si sa se transfere creditul. Eventual roaga pe cineva care are abonament sa iti transfere 1 euro si intri in perioada activa si poti transfera creditul. Ai grija sa fie abonament, daca primesti de pe prepay nu mai poti transfera tu

@cristian0007: se poate face reincarcarea de rezerva daca esti in perioada de gratie, indiferent cat credit mai ai
danutz1
Se pare ca Orange nu ma da bonusuri daca nu esti client activ.
Aveam o cartela veche care a facut un an, nu am trimis sms si nu am initiat niciun apel luna trecuta cand au trimis ei sms de informare. Nu am mai primit bonusul. Nu stiu cine mai tine minte cand a activat cartela ca sa foloseasca eventualul bonus de aniversare dar s-au prins cam tarziu de faza asta.
Din cate stiam, la voda ca sa primesti bonusul de aniversare trebuie sa fii in perioada activa a creditului.
maimu__21
QUOTE (cristian0007 @ Jun 5 2008, 22:35) *
Creditul de rezerva se acorda cand "nu ai suficient credit pentru a efectua un apel national de un minut."
El are 8 euro,pentru mai mult de 1 minut,desi sunt in gratie.
Nu cred ca ii va merge.

http://www.orange.ro/prepay/rech-rez-ro.html

gresit....credutul se acorda cand NU POTI efectua un apel national...tot asa am patit si yo ..am avut 769 centi si am transferat 8 dolari cu ajutorul reincarcarii de rezerva
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.